Siemens tavsiye edilen markalardan.. Eşyalarında gayet hoş duruyor. Umarım bi sorun yaşamadan güzel günlerde kullanırsın :109:
teşekkür ederim canım bende araştırarak aldım ama tabiki kısmet inşalllah şanslıyımdır beyaz eşya konusundaSiemensı bendde ıyı dıye bılıyorum canım benım zaten ben markada da tabı onemlı ama elektronık esyanın bıraz sans ısı olduguna ınanıyorum acıkcası guzel gunlerde kullanman dılegımle
öncelikle iyi günlerde kullanman dileğiyle ... bende aynı eşyaları beğenmiştim
bir ankastre set 11 ayda toplam 6300 tl fiyat almıştım .
şuan aldıklarının fiyatı nedir ? öğrenebilir miyim zamlanacağı söylenmişti 12 aydan sonra
sorun banamıydı bilemiyorum canım
ama ben kendi aldıklarımdan yola çıkayım
hepsi bocsh marka buzdolabı hariç 3080 tuttu http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/453965-ceyiz-yapmak-cok-zormus-iste-benimkiler-8.html linkten bakabilirsin canım modellerine
öncelikle iyi günlerde kullanman dileğiyle ... bende aynı eşyaları beğenmiştim
bir ankastre set 11 ayda toplam 6300 tl fiyat almıştım .
şuan aldıklarının fiyatı nedir ? öğrenebilir miyim zamlanacağı söylenmişti 12 aydan sonra
tşk ederim canım biz 3ünü 5800 e aldık 6 taksit ama çamasır makinesi kdv ve ötv indirimindeydi :)
arkadaşlar herkese merhaba sürekli takip ettiğim halde eski şifremi unuttugum için giremiyordum siteye beyaz eşyalarım hakkında yorumlarınızı bekliorum araştırarak aldım ama hala içimde bi huzursuzluk var..
buzdolabım Siemens KG 57 NP72 NE ÇELİK
Çamaşır Makinem siemens WM10 S 763 TR Kapağı çelik
ve bulasık makinem siemens SN 26 M 882 TR ÇELİK
Şimdiden fikir belirten arkadaşlarıma teşekkür ederim:)
Tatlım kırklarelindeyim ama katolog fiyatlarınla aynı fiyatlar ama pahalıda olabilir canımcanım öncelikle güle güle kullan...makinelerinin hepsi bizimkiyle aynı..bizde 3 gün önce iyi bir araştırma sonucu bunları aldık..ama fiyatı görünce şaşırdım..siz nerden aldınız bilmiyorum ama biz bunları indirimsiz 4900 e alıyoduk en son 4700 e bıraktı adam ...biz istanbuldan hatta siemens bölge sorumlusundan aldık...
seçimlerin çok isabetli olmuş canım bende bütün beyaz eşyalarımda tercihi siemensten yana kullandım çünkü çok araştırdım her yol siemense çıktıbulaşık makinamız aynı model güle güle iyi günlerde kullan
canım nerdeyse 1 senedir araştırıorum erkek arkadaşıma gına geldi artık yeter son kararın dedi de aldık yaniheheh
hayırlı olsun canım, birebir aynı modelleri nişanlım bir haftadır ankarada araştırıyor, en düşük 5.200 lira fiyat vermişler, 4700 le arasında 500 lira var ya süpürge param çıkar ordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?