Beyaz eşyalarımı seçtim, sizce nasıllar ?

Sedef1

Benim hala umudum var..!
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
595
1
66
İstanbul
Düğüne daha uzun bi zaman olmasına rağmen sözlümle beyaz eşyalarımızı alıp mağazada kalmasına karar verdik en azından bunlar aradan cıkmış olsun ve geriye sadece mobilyaları almak kalsın diye düşündük.
Mağazada kalıcak beyaz eşyalarımız fakat istediğimiz takdirde farklı bi ürünle değiştirebileceğiz ayrıca garantiside ürün kurulumuyla birlikte başlyor olucak.
Ben seçtim hepsi siemens içime sindiler ama bu konularda tecrübesiz olduğumdan sizede sormak istedim ((:

crqjl.jpg

crqlj.jpg

crqw1.jpg

crqwj.jpg

Düğüne daha uzun bi zaman olmasına rağmen sözlümle beyaz eşyalarımızı alıp mağazada kalmasına karar verdik en azından bunlar aradan cıkmış olsun ve geriye sadece mobilyaları almak kalsın diye düşündük.
Mağazada kalıcak beyaz eşyalarımız fakat istediğimiz takdirde farklı bi ürünle değiştirebileceğiz ayrıca garantiside ürün kurulumuyla birlikte başlyor olucak.
Ben seçtim hepsi siemens içime sindiler ama bu konularda tecrübesiz olduğumdan sizede sormak istedim ((:

crqjl.jpg

crqlj.jpg

crqw1.jpg

crqwj.jpg

aslında bende tam beyaz eşya alma arıfesındeyım ne alacagıma karar veremedım bosh mu simens mı??
bır kac ozellegını yazabılır mısın eşyalarının mesela hepsı inox mu??
bulaşık makınesı kaç programlı?
camaşır makınesı kaç kıloluk?? battanıye yıkanabılır mı içinde?
bırde ne kadara mal oldu sana ??

Buzdolabı ve bulaşık makinesi inox
Bulaşık makinesi 4 programlı daha kullanışlı olacağını düşünüp 4 programlı seçtim
Çamaşır makinesi 7 kilo battaniye felan yıkanabilir, 7-8 kilo arasında cok kararsız kaldım ama ben 7 kiloluk tercih ettim.
Bu 3ü bize 4.600'e mal oldu canım

Son düzenleme:
Buzdolabı ve bulaşık makinesi inox
Bulaşık makinesi 4 programlı daha kullanışlı olacağını düşünüp 4 programlı seçtim
Çamaşır makinesi 7 kilo battaniye felan yıkanabilir, 7-8 kilo arasında cok kararsız kaldım ama ben 7 kiloluk tercih ettim.
Bu 3ü bize 4.600'e mal oldu canım

anladım cnm bende simens bosh arasında cok kaldım bosh bayısı yakın oldugu için inceleme fırsatım cok oluyor o yuzden bosh tercıh edebılırım
bulaşık makınesı olarak 3-4 programlı gayet uygun bencede
camaşır makınesı bende 7 kıloluk almayı planlıyordum ama düşünüyorum hala acaba battanıye yıkanır mı dıye??

fıyatı da gayet ıyı bende dun bır hesap yaptım buna yakın bır fıyat cıkardım

hepsı cok guzeller gule gule kullan inşallah

bırde A+ yı neden tercıh ettın?? ben A++ almayı düşünüyordum daha tasarruflu degıl mı??

anladım cnm bende simens bosh arasında cok kaldım bosh bayısı yakın oldugu için inceleme fırsatım cok oluyor o yuzden bosh tercıh edebılırım
bulaşık makınesı olarak 3-4 programlı gayet uygun bencede
camaşır makınesı bende 7 kıloluk almayı planlıyordum ama düşünüyorum hala acaba battanıye yıkanır mı dıye??

fıyatı da gayet ıyı bende dun bır hesap yaptım buna yakın bır fıyat cıkardım

hepsı cok guzeller gule gule kullan inşallah

bırde A+ yı neden tercıh ettın?? ben A++ almayı düşünüyordum daha tasarruflu degıl mı??

çok teşekkür ederim canım darısı senin başına artık sende karar verip eklersen cok sevinirim ((:
bosh ve simens aynı ürün zaten canım modellerde aynı zaten hemen hemen
çamaşır makinasında 8 kiloda bile ağır yünlü battaniye yıkanması riskliymiş canım ama ince battaniye,pike, yatak örtüsü felan kolaylıkla 7 kilolukta yıkanabilir özellikle biraz önce gittik sordum.
canım ben A+ seçtim cünkü A++ yla aynı tasarrufta olduğunu söylüyorlar yani pek bişey farketmiyormuş :34:

Son düzenleme:
hayırlısı olsun çok güzeller bende beyaz eşya konusunda çok kararsızım senin topiğin fikir oldu benim için saol:34:

olmadı bı daha atıorum :9: sence aşagıdaki modeller nasıllar??Eki Görüntüle 513237 Eki Görüntüle 513238 Eki Görüntüle 513239 toplam 4.350 lira 10 taksit??

canım hepsi cok güzeller güle güle kullan, Fiyatıda cok makul güzel bi fiyata almıssınız, taksitle olmasıda güzel
hepsi beyaz canım sanırım böyle seviyorsun ama cok güzeller ışıl ışıl
makinen kaç kilo, bulaşık makinen kaç programlı öğrenebilirmiyim canım ((:

aslında bende tam beyaz eşya alma arıfesındeyım ne alacagıma karar veremedım bosh mu simens mı??
bır kac ozellegını yazabılır mısın eşyalarının mesela hepsı inox mu??
bulaşık makınesı kaç programlı?
camaşır makınesı kaç kıloluk?? battanıye yıkanabılır mı içinde?
bırde ne kadara mal oldu sana ??

arkadaşım bosch ve siemens aynı ürünler zaten. sadece görsellikleri farklı. bir siemens bayiisine git "zaten bosch da bizim der", bir bosch bayiisine git "zaten siemens de bizim" der. çamaşır makinesinde sonu 461 ve 763 le bitenleri tavsiye ederim, Alman üretimidir.
bulaşık makinesi olarak ben 6 programlı siemens aldım, yine tamamen Alman üretimi olduğu için -sonu 282 le bitiyor. siemens ve bosch un diğer ürünleri de parçaları Almanyada imal edilip Türkiye'de kurulum yapılan modeller.
8 kiloluk bir makinede gayet güzel 2 tane bile battaniye yıkayabilirsin inceyseler. çok kalınsa yine bir tane yıkar. ben halıflekslerimi yıkamıştım :)

canım hepsi cok güzeller güle güle kullan, Fiyatıda cok makul güzel bi fiyata almıssınız, taksitle olmasıda güzel
hepsi beyaz canım sanırım böyle seviyorsun ama cok güzeller ışıl ışıl
makinen kaç kilo, bulaşık makinen kaç programlı öğrenebilirmiyim canım ((:

BUZDOLABIM KG57NP01NE

ÇAMAŞIR MAKINEM WM10E464TR

BULAŞIK MAKİNEM SN26M282TR

evet beyaz aşıgıyım o yuzden ınox almadım. ç. makınem 7 kglık, bulaşık makınem 6 programlı

arkadaşım bosch ve siemens aynı ürünler zaten. sadece görsellikleri farklı. bir siemens bayiisine git "zaten bosch da bizim der", bir bosch bayiisine git "zaten siemens de bizim" der. çamaşır makinesinde sonu 461 ve 763 le bitenleri tavsiye ederim, Alman üretimidir.
bulaşık makinesi olarak ben 6 programlı siemens aldım, yine tamamen Alman üretimi olduğu için -sonu 282 le bitiyor. siemens ve bosch un diğer ürünleri de parçaları Almanyada imal edilip Türkiye'de kurulum yapılan modeller.
8 kiloluk bir makinede gayet güzel 2 tane bile battaniye yıkayabilirsin inceyseler. çok kalınsa yine bir tane yıkar. ben halıflekslerimi yıkamıştım :)

aynen ole zaten bızım aldıgımız yerde aynısını soledı :9::9: ben bulaşık makınesı olarak alman uretımı aldık. guvendıgımız bı yerden aldıgımız ıcın ç.makınesınde 8kglıgı pek tavsıye etmedı hem fıyat olarak fazla hemde yuk sensoru oldugu için 8 kgdan fazla yıkamaz asla dedı ama 7 kglıkta 8 kg bıle yıkanabılıyormuş o yuzden onu doldurmak içinde bı suru eşya lazım bende 7 kglık tercıh ettım :6::6:

BUZDOLABIM KG57NP01NE

ÇAMAŞIR MAKINEM WM10E464TR

BULAŞIK MAKİNEM SN26M282TR

evet beyaz aşıgıyım o yuzden ınox almadım. ç. makınem 7 kglık, bulaşık makınem 6 programlı

hmm güzel canım iyi günlerde kullan (:
bu arada merak ettim düğün ne zaman :))

Back
X