kızlar bende nişanlıyım ama bunu hiç duymamıştım gerçi her yerin adeti farklı olabiliyor.Bizde beyaz eşya ve mobilyalara dair ne varsa erkek tarafı alır. elektrikli küçük ev eşyalarını biz alıyoruz ve diğer alınması gerekenleri ha bırde yatak odası bize ait perde halı mobilya gibi...
bende bu konuyu acarken o onu alsın bu bunu alsın muhabbetını sevmedıgım ıcın actım sızlerde paylasımlar nasıl ogrenmek ıstedım. bırıncısı bu paylasım konularını genellıkle anneler konusuo ee bende annemı kaybettım kalkıpta kayınvalıdemle bunu konusmak bana bıraz garıp gelıyor. bızım de durumumuz cok ıyı sayılabılecek vazıyette olmadıgı ıcın babam hem kızı verıyorum hem bu kadar esya alıcam hem oturma odası falan dıe saka yolluda olsa bana takılıyo...isterlerse evı ben duzeyım falan dıyo... bu da benım canımı sıkıyo malesef.... bende unıversıte ogrencısıyım eee calısmayınca kendımde alamıyorum. bıde ılerde sızın alıcaklarınızıda bız aldık gıbı laflar olmasından korkuyorum
ARKADASLAR ; size bir sey danısmak ıstıyorum ben suan sözluyum ve beyaz esyaların erkek ve kız tarafı arasındakı paylasımı nedır cok merak edıyorum. bıldıgım kadarıyla fırın ocak davlumbaz camasır ve bulasık makınası mıkrodalga ve kucuk ev aletlerının hepsı kız tarafına buzdolabı ve tv erkek tarafına dusuyor. ama dusunuyorumda sızde boyle bı paylasım adaletsız deıl mı
Allah rahmet eylesin öncelikle. Sormak istediğim ne zaman evleneceksin öğrencilik devam ederken mi? Mezun olmayı ve iş bulmayı beklerseniz aslında daha az zorlanırsınız. En azından evleneceğiniz kişiyle birlikte kredi çekip öyle de alabilirsiniz. İlk seneler biraz dişinizi sıkıp halledersiniz bu sırada aileler de ellerinden geleni yaparlar eminim.
saol canım... okul bıtmeden evlenmeyı dusunmuyorum. bız 3 senedır bırlıkteyız 2 sene daha beklıcez. suan da da sözluyuz yanı soz nısan derken 2 sene gecmıs olucak arasında baya zaman oldugu ıcın ıs bulmayı beklemek yada ceyız duzmek ıcın beklemek uzun zmaan olabılır .
Ben de aynen senin gibi sözlümle 3 senedir birlikteyim, üniversitede tanışmıştık o benden 1 sene sonra mezun oldu ve şimdi askerde. Ben de çeyiz işine 3 ay önce giriştim çalıştığım için taksit falan yaptırdım ama büyük eşyaları beraber almayı planladık. Önemli olan ailelerin arasında sorun çıkmadan kimseyi kırmadan halledebilmek. Sabırlı olmamız gerekiyor. Bol şans diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?