Bulaşık Makineleri beyaz eşyamı hangi marka almalıyım sizce

mutgul

kelebek
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
195
8
116
çeyizim için beyaz eşya alıcaz ama bi türlü karar veremedim hangi marka almalıyım sizce tecrübelerinize ihtiyacım var

benim herşeyim arçelik kullanımda hiç sorun yaşamadım elektrik yüzünden bulaşık makinem bir iki kere sorun çıkarmıştı servis çabucak gelip halletti, servis ağı çok geniş yedek parça sorunu yaşanmıyor o yüzden, ben tavsiye ederim

siemens ve ya ariston öneririm
ben beyaz eşyalarımı ariston un siyah takımını alıcağım

vestel almada ne alırsan al bence ayy herşeyim vestel hepsi mi sorunlu olur yaaa buzdolabından bulaşık makinasına hepsi ayrı dert benim mi şanssızlığım ne

Ben 4 ay önce evlendim ve bütün beyaz eşyalırımı bosh'dan aldım çok çok memnunum özellekler bulaşım maninası ve çamaşır makinası mükemmel ısrarla tavsiye ediyorum :)

çamaşır makinasını indesit almanı önermiyorum :kkk: 5 ay önce annemler aldı cadı kazanı gibi ses çıkarıyo :37:

kızlar çok teşekkür ederim önerileriniz için. arçelik ve bosch arasında kararsız kaldım bi akrabamızda bosh iyi demişti..

birde bu beyaz eşya şans işi diyolar. hayırlısı artık. sağolun tekrar

ben 6 yıllık evliyim tüm beyazeşyam bosh eğer bütçen yeterse tavsiye ederim daha tık yok hiçbirinde arçeliği tavsiye etmem servisi çok kötüüü allah düşürmesin

merhaba canım 1 hafta önce beyaz esyayı aldık hepsi boschtan hep gri istiyordum ama gri kullanan cogu arkadasım sikayetci oldugun icin hepsini beyaz aldık...

bende bu konuda cok araştırma yaptım evlenirken tercihim bosh ve simens olucak,
bu iki markadan başka cok cok memnun kanılan bir marka yok sanırım, bide beyaz eşya şans işi... (:

yeni bulaşık makinası aldık bosh tavsiye ettiler 3 programlı ama hem kurutmuyo hem acayip koku yapıyo hemde arada deterjanı almadan yıkamayı bitiriyo daha alalı 2 ay olmadı bi fikri olan varmı arızalı mı sizce yoksa arada yapıyormu hepsi aynısını

yeni bulaşık makinası aldık bosh tavsiye ettiler 3 programlı ama hem kurutmuyo hem acayip koku yapıyo hemde arada deterjanı almadan yıkamayı bitiriyo daha alalı 2 ay olmadı bi fikri olan varmı arızalı mı sizce yoksa arada yapıyormu hepsi aynısını

o makinede sorun oldugu belli canım.. ya geri ver başka getirsinler yada servisine baktır. bizim makine 4 seneden sonra deterjanı almadı servis beyni karışmış dedi

vestel almada ne alırsan al bence ayy herşeyim vestel hepsi mi sorunlu olur yaaa buzdolabından bulaşık makinasına hepsi ayrı dert benim mi şanssızlığım ne
Hayır sadece senin şansızlığın değil.
bizim komşunun buzdolabı ve çamaşır makinesi vestel ve yeni modellerden
periyodik olarak arıza çıkartıyor .
Vestelden televizyon dışında bişey alınmaz bencede

ben 6 yıllık evliyim tüm beyazeşyam bosh eğer bütçen yeterse tavsiye ederim daha tık yok hiçbirinde arçeliği tavsiye etmem servisi çok kötüüü allah düşürmesin

arçelik'in mi ?
servis ağı en geniş markadır arçelik
ayrıca çok donanımlı ve ilgililer

Hayır sadece senin şansızlığın değil.
bizim komşunun buzdolabı ve çamaşır makinesi vestel ve yeni modellerden
periyodik olarak arıza çıkartıyor .
Vestelden televizyon dışında bişey alınmaz bencede

arçelik'in mi ?
servis ağı en geniş markadır arçelik
ayrıca çok donanımlı ve ilgililer

vestel'den aldığım televizyon yüzünden pişmanım beyaz eşya konusuna hiç değinmiyorum açıkçası... servis ağı konusunda bence en iyilerden biri de lg. uzaktan yardım sistemi ile telefonda arıza tespiti yapıyorlar eve tamir için gelen teknik ekip arızayı bilerek geldiği için yanında gereken yedek parça vs. oluyor. böylece günlerce teknik servisle uğraşmanız gerekmiyor.

Back
X