Bulaşık Makineleri beyaz eşyamı hangi marka almalıyım sizce

Saol Canım buzdolabı harıç 2,900 tlye aldım 3 ay taksitle.

çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, elektrik süpürgesi ve el brendırının hepsinimi 2.900 TL'ye aldın?
eğer hepsinin total fiyatı buysa çok uygunmuş...
modellerini yazar mısın?

Bir gün benimde burada fikir vereceğim hiç aklıma gelmezdi :) üzerinde aylarca kafa patlattığım,buzdolabıyla yatıp çamaşır makinesiyle kalktığım günler geçti çok şükür :)

benim herşeyim farklı farklı markalar :) bulaşık makinem yok bir tek.onuda sanırım siemens düşünürüm...

Buzdolabım inox,samsung.çok seviyorum buzdolabımı,iz falan bırakmıyor çok şükür.çok korkutmuşlardı beni.çamaşır makinesinide samsung istiyordum,güzel özellikleri vardı ama çok pahalıydı bize göre.lg önerdiler ve lg aldım 7 kilo.iyi ki almışım.onuda çok seviyorum.
Set üstü ocak,oda inox,siemens.ocağımıda çok seviyorum :)
televizyona gelirsek,oda samsung.başına oturup karıştırınca birçok özellik var ama anlamayınca olmuyor ışte.bi vcd yi çalıştıramadık televizyonda,teknoloji özürlü olunca,samsung fazla geldi bize :)

birde şunuda eklemek istiyorum.fırın hediye olarak gelmişti ama çalışmadı,sigortaları attırıyordu.4 aydır fırınım yok ama aldığım tost makinesi sağolsun,tabii fırın gibi herşeyi yapamıyorsun ama işine yarıyor.bosh marka,tepsili.her kullanmamda iyi ki almışım deyip şımarıyorum.karnıyarık bile yaptım :)

çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, elektrik süpürgesi ve el brendırının hepsinimi 2.900 TL'ye aldın?
eğer hepsinin total fiyatı buysa çok uygunmuş...
modellerini yazar mısın?

2026S çamaşır mak. 1150 tl

SMS53m48 bulaşık mak. 1150 tl bunun fiyatı aslında 1430 tlydi ama bi kampanya vardı hemen kurdurursan 1150 tlydi bizde aldık ablam
kendi evine kurddurup aynı gün çıkartıcak :9:

BGL 452101 süpürge 420 tl

MFQ 4080 brendır seti 170 tl

toplam 2890 tl tutu cnm ama 700 peşin kalanıda 3 taksit yaptığım için peşen fiyatından saydılar cnm

2026S çamaşır mak. 1150 tl

SMS53m48 bulaşık mak. 1150 tl bunun fiyatı aslında 1430 tlydi ama bi kampanya vardı hemen kurdurursan 1150 tlydi bizde aldık ablam
kendi evine kurddurup aynı gün çıkartıcak :9:

BGL 452101 süpürge 420 tl

MFQ 4080 brendır seti 170 tl

toplam 2890 tl tutu cnm ama 700 peşin kalanıda 3 taksit yaptığım için peşen fiyatından saydılar cnm

gerçekten çok uygun fiyata almışsın... hepsini güzel günlerde kullanman dileğiyle....

Back
X