Beyaz katı akıntı??

Bnm karin agrim hâle devam ediyor. Gobegimde aşağı vi agri var. Bugun biryere gttk arabayka araba zıplayınca karnmda bu agri oluyor siddetli degil ama kndini bellli ediyor. 6 gunum kaldı bnmde sabirszlkka bkliom ins bebwgmz vardir... cnm banada dua edermsn :)

Insallah canım ya:) sen de dilkatli ol yorma kendini fazla:/ ben değilim galiba hamişş ya grip oldum ateşim çikti ve çok uykum var:/

Bnde iyim cokk sukur karin agrim fln gcti. Usutme flndi heral bnm. Adetime 5 gun vsr hm umutlu hm umutsuzum
.. her ay ayni sey olunca

günaydın cnm
senin gibi bende aynı durumdaydım yaşadıklarının aynısını yaşadım hala da yasıyorum
bende de akıntı beyaz
bzen yapışkan bazenbeyazımzı katı geliyor.. bi sağ kasığım bi sol kasığım ağrıyo herşey aynı

Günaydın canım:)
Aynen dediğin gibi benim de bide 3 gündür akşam üstü ateşim çikiyor halsizlesiyorum, peki senin kaç gün var daha adetine??

takvime göre 10 gün var.cnm ama dün doktora gittim kis cıktı ben de

ben bu şikayetlerim yüzünden gittim
bana 4 cm kist var ve iltihaapta olabilr diye kür testi yaptı
ilaç vermedi hamile olablirsin belki diye cünki gecen hafta ovülasyon dönemimdi
eerki regle olursan 5.gnü gel dedi bakıcak hala var mı gitmiş mi diye
ama hala yasıyıorm aynı şeyleri senin gbi bence sende en kısa zamanda bi dr görünmelsin

İnşallah hamişşindir canım benim:) haftaya gideceğim bende doktora bakalım:) haber bekliyorum senden

çok istiyorum inşallah hamile cıkarımm
allah bütün isteyen herkese nasiip etsiin

Gecms olsun cnm ama kist gciyor. Ins hamilesndir de.. Aminn aminn bnde coo istiyorum yatarken kalkerkn bi is yaparken hep aklimda hayalini kuruyorum... rabbim hyrlisyla vrsn ins. Bnde adet olursam gtcm ama ins olmam olmayiz. Bn 3 ay önce gttm bisey cikmadi . Eger adet olursam baska bir hastaneye esimle beraber gtcz.

teşekkür ederim bakalım
10 gnü bekliyorum inşallah bebek vardır ne kadarlık evlisin peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…