Beyaz kokusuz akıntı

sanada geçmiş olsun canım inş en kısa sürede dileğin gerçekleşirde güzeelll sağlıklı bir bebeğin olur.

genelde zaten en beklemediğin anda geliyor böyle şeler sanırım işin sırrı bu çünkü kafaya takıp bekledikçe stres yapıoruz ve buda vücudu ve hormonları etkiliyor . şimdi bi tedavi devam ediyor mu peki

endozlem az kalmış batına herhalde hamile kalırsan veya kalmazsan burdan haber ver bizde öğrenelim böyle belirtiler verip vermeyeceğini

allahım isteyen herkeze o duyguyu yaşatsın.stres çok etkiliyo ben ilişki sonrası yatmadım bile direk banyoya.yumurtlama günüde hesaplamadım.tedaviyi bıraktım 4 sne önce ben bim ayrılık yaşadım bu 2 ci evliliğim.doktorum kalamzsan 3 ay sonra gel demişti 5 aylık evliyim şuan benim adetlerim çok sancılı geçer yine aynısı oldum zannettim.muayeneye gidince düşük yaptığımı öğrendim.

endozlem az kalmış batına herhalde hamile kalırsan veya kalmazsan burdan haber ver bizde öğrenelim böyle belirtiler verip vermeyeceğini

evet canım 1 hafta kaldı bakalım 28 kasımda olmam gerekiyor o günlere yakın test yaparım erken gebelik testinde çıkıyo bi önceki çıkmıştı çünkü mutlaka haber veririm inş bakalım sizlerde haber verin paylaşalım böyle şeyleri

Evet stres çok etkiliyo o yüzden herşeyi olurunua bırakıcan üzülme Allah vericeği zamanı bilir herşeyin hayırlısını iste

Doktora gittikten sonra ne gibi ilaç verdi buraya yazarmısın bende de aynı akıntı sorunu var bıktım artık tam geçiyor 1-2 ay sonra tekrar oluyo hergün iç çamaşırımı değiştirmekten gına geldi :)

biokadin diye bir fitil verdi canım eğer gebelik yoksa adetin bittikten sonra kullanmaya başla dedi bende düşükten sonra başladım ama hepsini kullanamamıştım . işin garibi dr bana ilaç verdiğinde ben akıntı fark etmedim o muayenede gördü. senin akıntı kokulu mu kokusuz mu peki dr a gittin mi kokusuzsa normal diolar.

canım uzun süren akıntılar mantarlar enfeksiyonlarda eşinde ilaç kullanması gerekiyor sende geçmiş olsa bile eşinde herhangi bir durum varsa aynısını tekrar oluyosun.eşinde kullandımı peki.

canım uzun süren akıntılar mantarlar enfeksiyonlarda eşinde ilaç kullanması gerekiyor sende geçmiş olsa bile eşinde herhangi bir durum varsa aynısını tekrar oluyosun.eşinde kullandımı peki.

Biraz cvp geç oldu kusura bakma cnm hayır sadece ben kullandım doktor daha önce fitil vermişti ve geçti tekrar yine oldu

Benim akıntım kokusuz evet doktorda öle demişti. kokusuz ise sorun yok bu her kadında olan bişey sadece mümkün olduğunca temiz olmamız lazım demişti.

adetime 3 gün var bugün test yaptım silik ikinci çizgi çıktı sizce olabilir mi bişi var mı böle olupta hamile olan öncesindede yazdığım gibi beyaz kokusuz akıntım var sadece bu bunun belirtisimi bilmiorum ama başkada belirti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…