Beyaz kokusuz akıntı:(

akinti oluyor zaten ama her akintida hamilelik habercisi olamayabiliyor ve doktorlarinda dedigi kokusuz beyaz akinti normal akintidir . Adet oncesi herzmn olur ama yinede icini rahat tut Hakkinda hayirlisi

akinti oluyor zaten ama her akintida hamilelik habercisi olamayabiliyor ve doktorlarinda dedigi kokusuz beyaz akinti normal akintidir . Adet oncesi herzmn olur ama yinede icini rahat tut Hakkinda hayirlisi
ama adet habercisi olma ihtimali yüksek
dediğin gibi hayırlısı inşallah

Benim bu şekilde akıntım vardı dün test yaptım silik çıktı adetim 4 gün geçti yarın tekrarlicam hayırlusı bakalım :))

Benim bu şekilde akıntım vardı dün test yaptım silik çıktı adetim 4 gün geçti yarın tekrarlicam hayırlusı bakalım :))
ayyy kızlar ağzınızdan bal damlıyor yaacanım nasıldı senin akıntın? ayy çok sevindim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin :)

ayyy kızlar ağzınızdan bal damlıyor yaacanım nasıldı senin akıntın? ayy çok sevindim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin :)
Canım benim akıntım beyaz su gibiydi birden geliyodu hep iç çamaşırımı değiştiriyodum aslında testte 2.çizgi silik ama biz bu ay yumurtlama günlerinde birlikte olduk ve ben istemiyodum ella kullandım ama adetim gecikti test yaptım 2.çizgi silikti yarın tekrarlicam renklenme arttıysa kanda baktırıcam cuma

benim de öyle ama bazen daha koyu kıvamlı oluyor. ayy ben de şu ikinci çizgiyi silikte olsa bi görsem... neden istemiyordun canım ne kadarlık evlisin

benim de öyle ama bazen daha koyu kıvamlı oluyor. ayy ben de şu ikinci çizgiyi silikte olsa bi görsem... neden istemiyordun canım ne kadarlık evlisin
3 ay oldu evleneli canım erken daha geç çocuğum olsun istiyodum ama ella kullanıpta kaldıysam vardır bi hikmeti eğer hamileysem doğurucam canım :)

Allah sanada nasip eder inşallah bir an önce canım

ayy canım hiç takma bende hep adet öncesi olurdum ama 6.ayım bitiyor hala var hatta dahada çok arttı onları hiç takma devamlı olcak

ya canım maşallah senin doğuma bile az kalmış. keşke ben de hamile olsam akıntı falan hiç sorun değil :)
Canım bende bu 6 ay nasıl geçti hiç anlamıyorum nasıl hamile kaldım ettim hala hayal gibi geliyor insana düşünme bunları ben ne zamanki akışına bıraktım kafamdan çıkardıum 1 ay sonra kendiliğinden oldu içini rahat tut

bu ay tamam düşünmeyeceğim diye başladım ama yine bat yaklaştıkça ve bat belirtilerini gördükçe stres bastı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…