- 20 Şubat 2016
- 78
- 21
- 3
- 32
- Konu Sahibi EdineAhsen
-
ama adet habercisi olma ihtimali yüksekakinti oluyor zaten ama her akintida hamilelik habercisi olamayabiliyor ve doktorlarinda dedigi kokusuz beyaz akinti normal akintidir . Adet oncesi herzmn olur ama yinede icini rahat tut Hakkinda hayirlisi
Evet öyle. Bende bu yüzden kendimi temizliğe vurdum camları sildim bugün perdeleri yıkadım vakit geçmiyor yoksabenim de 8 gün var ama her gün bir asır sanki bu ovu sonrası günler geçmek bilmiyor
Benim bu şekilde akıntım vardı dün test yaptım silik çıktı adetim 4 gün geçti yarın tekrarlicam hayırlusı bakalım :))Merhaba ben adet belirtileri yaşayarak hamile olduğumu öğrendim bembeyaz akıntım geliyordu ama tek farkı adetim yaklaştıkça rengi kahverengiye dönerdi ama dönmedi hep süt gibi geldi. Günüm geçince de test yaptım ve sonuç 26 haftalık hamileyim :) İnşallah sen de hamilesindir.
aynen ben de hırsımı duşakabinden alıyordum az evvel :)Evet öyle. Bende bu yüzden kendimi temizliğe vurdum camları sildim bugün perdeleri yıkadım vakit geçmiyor yoksa
ayyy kızlar ağzınızdan bal damlıyor yaaBenim bu şekilde akıntım vardı dün test yaptım silik çıktı adetim 4 gün geçti yarın tekrarlicam hayırlusı bakalım :))
Canım benim akıntım beyaz su gibiydi birden geliyodu hep iç çamaşırımı değiştiriyodum aslında testte 2.çizgi silik ama biz bu ay yumurtlama günlerinde birlikte olduk ve ben istemiyodum ella kullandım ama adetim gecikti test yaptım 2.çizgi silikti yarın tekrarlicam renklenme arttıysa kanda baktırıcam cumaayyy kızlar ağzınızdan bal damlıyor yaacanım nasıldı senin akıntın? ayy çok sevindim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin :)
3 ay oldu evleneli canım erken daha geç çocuğum olsun istiyodum ama ella kullanıpta kaldıysam vardır bi hikmeti eğer hamileysem doğurucam canım :)benim de öyle ama bazen daha koyu kıvamlı oluyor. ayy ben de şu ikinci çizgiyi silikte olsa bi görsem... neden istemiyordun canım ne kadarlık evlisin
ayyy cidden çok çok yeniymişsin :)) inşallahh3 ay oldu evleneli canım erken daha geç çocuğum olsun istiyodum ama ella kullanıpta kaldıysam vardır bi hikmeti eğer hamileysem doğurucam canım :)
Allah sanada nasip eder inşallah bir an önce canım
Evet ve hamilelik konusunda çok bilgisizim ailemden kimsede yok korku var biraz.napıcam bilmiyorum yarın test yapıcam işte bidaayyy cidden çok çok yeniymişsin :)) inşallahh
merak etme burada birbirimize yetiyoruzEvet ve hamilelik konusunda çok bilgisizim ailemden kimsede yok korku var biraz.napıcam bilmiyorum yarın test yapıcam işte bida
İnşallah canım yarın kesin belli olur bebiş varmı yokmu ondan sonra daha ayrıntılı düşünücem bu konularımerak etme burada birbirimize yetiyoruzkolay bir hamilelik olur inşallah
hadi bakalım, haber ver bize :)İnşallah canım yarın kesin belli olur bebiş varmı yokmu ondan sonra daha ayrıntılı düşünücem bu konuları
ayy canım hiç takma bende hep adet öncesi olurdum ama 6.ayım bitiyor hala var hatta dahada çok arttı onları hiç takma devamlı olcakKızlar Merhaba, geçtiğimiz cumartesi ovu günümdü ve bat 2 Haziran. şeffaf akıntı cumartesi pazar vardı ama bugün sadece bembeyaz kokusuz kremsi akıntıdan var. normalde adet öncesi olur bende. bazıları kesin adet habercisi diyor ama böyle olup hamile kalan var mı( çok canım sıkıldı, tam bu ay ovu tutturdum derken...
ya canım maşallah senin doğuma bile az kalmış. keşke ben de hamile olsam akıntı falan hiç sorun değil :)ayy canım hiç takma bende hep adet öncesi olurdum ama 6.ayım bitiyor hala var hatta dahada çok arttı onları hiç takma devamlı olcak
Canım bende bu 6 ay nasıl geçti hiç anlamıyorum nasıl hamile kaldım ettim hala hayal gibi geliyor insana düşünme bunları ben ne zamanki akışına bıraktım kafamdan çıkardıum 1 ay sonra kendiliğinden oldu içini rahat tutya canım maşallah senin doğuma bile az kalmış. keşke ben de hamile olsam akıntı falan hiç sorun değil :)
bu ay tamam düşünmeyeceğim diye başladım ama yine bat yaklaştıkça ve bat belirtilerini gördükçe stres bastıCanım bende bu 6 ay nasıl geçti hiç anlamıyorum nasıl hamile kaldım ettim hala hayal gibi geliyor insana düşünme bunları ben ne zamanki akışına bıraktım kafamdan çıkardıum 1 ay sonra kendiliğinden oldu içini rahat tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?