Beyaz kokusuz akıntı:(

bu ay tamam düşünmeyeceğim diye başladım ama yine bat yaklaştıkça ve bat belirtilerini gördükçe stres bastı
ne kadar kafan rahat olursa emin ol o zaman olucaktır gerekirse bunlara bakma okuma uzaklaş biraz hamilleikteen kafanbı boşlat biraz

ne kadar kafan rahat olursa emin ol o zaman olucaktır gerekirse bunlara bakma okuma uzaklaş biraz hamilleikteen kafanbı boşlat biraz
zaten belirti okuya okuya bütün belirtileri kemdimde görüyorum sonrası hüsran. haklısın bir süre hiç düşünmesem iyi olacak. hamilesin senin duan kabul olur. bize de dua et adaşım olur mu :)

merhaba, ben hamile kaldigimda adet tarihime az kala süt beyazi gibi akintim oluyordu sonrasinda hamile oldugumu ögrendim. hayirlisi olsun insallah

Regl gecikmemin 2. Günü kızlar sabah ki testi negatif çıktı. Benim akimtim kuru gibi arada çok az şu gibi yada beyaz akıntı oluyor çok çok az regl olmayı bekliyorum. .

Regl gecikmemin 2. Günü kızlar sabah ki testi negatif çıktı. Benim akimtim kuru gibi arada çok az şu gibi yada beyaz akıntı oluyor çok çok az regl olmayı bekliyorum. .
canım gecikme devam ettikçe ümit var :) güzel haberlerini alırız inşallah

2 gün uzun bir süre değil. kan tahlili yaptırmayı düşünmüyor musun yada 2 gün arayla 2.testi de yapabilirsin
Hamile olduğumu düşünmüyorum fazla oyüzden kan testi dusunmedim
Regl olmayı bekliyorum en az 5 gün daha beklemek istiyorum baktım ozaman gelmiyor yine gebelik testi yapicam
Bebeğim benimleysen teste göster kendiniii

Hamile olduğumu düşünmüyorum fazla oyüzden kan testi dusunmedim
Regl olmayı bekliyorum en az 5 gün daha beklemek istiyorum baktım ozaman gelmiyor yine gebelik testi yapicam
Bebeğim benimleysen teste göster kendiniii
:)) ben de bu ay kendime söz verdim,3 gün geçmeden test yapmayacağım diye

Sağol canım teşekkür ederim, Allah tez zamanda sana da nasip etsin inşallah. Bu arada benim bir diğer belirtim sanki adet olacak gibi kasık ağrımın olmasıydı ara ara. O yüzden pek ihtimal vermemiştim başta kesin hasta olurum diye. Adetin geciksin biraz eğer hastalanmazsan test yap. Hayırlı haberlerini bekliyorum

Bende ögrendigimde 5 haftalık hamileyim ama hic akıntım yoktu simdi 8 haftalık hamileyim hala doğru düzgün akıntım yok akıntı sart değil hamilelik belirtisinde :)

alt karnım ara ara ağrıyor ama tamamen adet ağrımın başlangıcıyla aynı. gerçi ağrım adetten bir gün önce başlıyor ve daha 6 gün var. ama fiziksel olarak tamamen adet öncesi durumdayım o yüzden hiç belirtim var diyemiyorum

Aynen insan ayırt edemiyor işte. Dediğim gibi sen sadece sabret günün geçsin öyle test yap. Erkenden yapma derim moralin bozulmasın çıkmayabilir. İdrarda geç belli oluyor çünkü hamilelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…