- 16 Mayıs 2016
- 536
- 253
- 18
- 28
- Konu Sahibi EdineAhsen
-
ne kadar kafan rahat olursa emin ol o zaman olucaktır gerekirse bunlara bakma okuma uzaklaş biraz hamilleikteen kafanbı boşlat birazbu ay tamam düşünmeyeceğim diye başladım ama yine bat yaklaştıkça ve bat belirtilerini gördükçe stres bastı
zaten belirti okuya okuya bütün belirtileri kemdimde görüyorum sonrası hüsran. haklısın bir süre hiç düşünmesem iyi olacak. hamilesin senin duan kabul olur. bize de dua et adaşım olur mu :)ne kadar kafan rahat olursa emin ol o zaman olucaktır gerekirse bunlara bakma okuma uzaklaş biraz hamilleikteen kafanbı boşlat biraz
merhaba, ben hamile kaldigimda adet tarihime az kala süt beyazi gibi akintim oluyordu sonrasinda hamile oldugumu ögrendim. hayirlisi olsun insallahKızlar Merhaba, geçtiğimiz cumartesi ovu günümdü ve bat 2 Haziran. şeffaf akıntı cumartesi pazar vardı ama bugün sadece bembeyaz kokusuz kremsi akıntıdan var. normalde adet öncesi olur bende. bazıları kesin adet habercisi diyor ama böyle olup hamile kalan var mı( çok canım sıkıldı, tam bu ay ovu tutturdum derken...
bunları duymak nasıl içimi rahatlatıyor.. :)merhaba, ben hamile kaldigimda adet tarihime az kala süt beyazi gibi akintim oluyordu sonrasinda hamile oldugumu ögrendim. hayirlisi olsun insallah
birde lütfen kafaya takmayin.. ben vazgectim aman olmuyorsa olmuyor dedigim ay hamile kaldigimi ögrendimbunları duymak nasıl içimi rahatlatıyor.. :)
inşalllah dikkat edeceğim buna.çünkü resmen takıntılı oldum :/birde lütfen kafaya takmayin.. ben vazgectim aman olmuyorsa olmuyor dedigim ay hamile kaldigimi ögrendim
ahh ahh bilmezmiyimmm hamile kaldığında o akıntıdan kurtulmak için neler yapcaaanbunları duymak nasıl içimi rahatlatıyor.. :)
canım gecikme devam ettikçe ümit var :) güzel haberlerini alırız inşallahRegl gecikmemin 2. Günü kızlar sabah ki testi negatif çıktı. Benim akimtim kuru gibi arada çok az şu gibi yada beyaz akıntı oluyor çok çok az regl olmayı bekliyorum. .
Suan bir belirti yok amacanım gecikme devam ettikçe ümit var :) güzel haberlerini alırız inşallah
2 gün uzun bir süre değil. kan tahlili yaptırmayı düşünmüyor musun yada 2 gün arayla 2.testi de yapabilirsinSuan bir belirti yok ama
Negatif çıktığı halde mi...
inşallaaahhhh inşallahhhh :))))ahh ahh bilmezmiyimmm hamile kaldığında o akıntıdan kurtulmak için neler yapcaaan
Hamile olduğumu düşünmüyorum fazla oyüzden kan testi dusunmedim2 gün uzun bir süre değil. kan tahlili yaptırmayı düşünmüyor musun yada 2 gün arayla 2.testi de yapabilirsin
:)) ben de bu ay kendime söz verdim,3 gün geçmeden test yapmayacağım diyeHamile olduğumu düşünmüyorum fazla oyüzden kan testi dusunmedim
Regl olmayı bekliyorum en az 5 gün daha beklemek istiyorum baktım ozaman gelmiyor yine gebelik testi yapicam
Bebeğim benimleysen teste göster kendiniii
:)) ben de bu ay kendime söz verdim,3 gün geçmeden test yapmayacağım diye
Sağol canım teşekkür ederim, Allah tez zamanda sana da nasip etsin inşallah. Bu arada benim bir diğer belirtim sanki adet olacak gibi kasık ağrımın olmasıydı ara ara. O yüzden pek ihtimal vermemiştim başta kesin hasta olurum diye. Adetin geciksin biraz eğer hastalanmazsan test yap. Hayırlı haberlerini bekliyorumyaa canım o kadar mutlu oldum ki mesajını okuyunca. bir dünya şey okudum ve genelde eğer o bembeyaz akıntı geliyorsa adetiniz geliyordur diyordu. ayy şuan içim rahatladı. Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasib etsin, kolay doğumlar nasib etsin. :)
Hadi inşallah sizin de hayırlı haberlerinizi bekliyoruz :)Benim bu şekilde akıntım vardı dün test yaptım silik çıktı adetim 4 gün geçti yarın tekrarlicam hayırlusı bakalım :))
alt karnım ara ara ağrıyor ama tamamen adet ağrımın başlangıcıyla aynı. gerçi ağrım adetten bir gün önce başlıyor ve daha 6 gün var. ama fiziksel olarak tamamen adet öncesi durumdayım o yüzden hiç belirtim var diyemiyorumSağol canım teşekkür ederim, Allah tez zamanda sana da nasip etsin inşallah. Bu arada benim bir diğer belirtim sanki adet olacak gibi kasık ağrımın olmasıydı ara ara. O yüzden pek ihtimal vermemiştim başta kesin hasta olurum diye. Adetin geciksin biraz eğer hastalanmazsan test yap. Hayırlı haberlerini bekliyorum
Aynen insan ayırt edemiyor işte. Dediğim gibi sen sadece sabret günün geçsin öyle test yap. Erkenden yapma derim moralin bozulmasın çıkmayabilir. İdrarda geç belli oluyor çünkü hamilelik.alt karnım ara ara ağrıyor ama tamamen adet ağrımın başlangıcıyla aynı. gerçi ağrım adetten bir gün önce başlıyor ve daha 6 gün var. ama fiziksel olarak tamamen adet öncesi durumdayım o yüzden hiç belirtim var diyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?