Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba güzel arkadaslar ben uzun zamandır cildimde sırtımba baslayıpta kolumda gogusumde olusan beyaz mantar lekeleriyle bas etmeye calıdıyorum benim gibi olan varmı? Nasıl bi sürec izledınız kurtuldunuz???
Merhaba güzel arkadaslar ben uzun zamandır cildimde sırtımba baslayıpta kolumda gogusumde olusan beyaz mantar lekeleriyle bas etmeye calıdıyorum benim gibi olan varmı? Nasıl bi sürec izledınız kurtuldunuz???
krem verdi ama bir haftadır bir fayda görmedim beyaz yuvarlak lekeler hala duruyor sırtımda göğüs aramda omuzumda canım çok sıkılmaya başladı bu ay kaçıncı doktor hastanelik işlerim vardı birde bu çıktı iyi bir ilaç arıyorum bir bu doktor bana içten kurutucu hapta vermedi içim rahat değil sizde evreler nasıl ve nasıl bir ilaç kullandınız neolur yol gösterin bana
krem verdi ama bir haftadır bir fayda görmedim beyaz yuvarlak lekeler hala duruyor sırtımda göğüs aramda omuzumda canım çok sıkılmaya başladı bu ay kaçıncı doktor hastanelik işlerim vardı birde bu çıktı iyi bir ilaç arıyorum bir bu doktor bana içten kurutucu hapta vermedi içim rahat değil sizde evreler nasıl ve nasıl bir ilaç kullandınız neolur yol gösterin bana
Benim ablam kullanmıştı. Krem ve şampuan vermişti onun dışında duş jelini filan da kullanmadı. Vücudunu da o şampuanla yıkadı. Sık sık atlet değiştirmek gerekiyor. En az 60 derecede yıkanacak. Çok uzun sürmeden geçmişti. Kendi esmer tenliydi ama beyaz leke duruyordu sırtı
Evet canım cok oldu atlatalı denıze gıttıkten sonra olmustu benım bır ıkı hafta da gectı .Bana krem ,şampuan,ve sprey vermıştı .Sprey olan daha etkılıy dı şampuanı pek kullanmama gerek kalmamıstı gecenlerde tarıhı gectı diye attım .Doktoruna sprey mantar ılacı dersen yazar bır de sampuan istersın .Evde kı havlularınızı degıstırın burdan da bulaşır .