BEYAZ MELEK 'imiz ÖYKÜ süne kavuştu ....

beyaz meleğim tebrik ederim gözün aydın olsunnn sağlıcakla büyüsün öykü bebek hoşgelmiş dünyaya sanada çok geçmiş olsun tatlımmmmmmm

resimlerini de gördük. maşallah öykü bebeğe.hoşgelmiş. sağlık dolu çok güzel günler nasip etsin Allah size..darısı bzizim başımıza. bize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Çokkk sevındım canım gÖzÜn aydın Çokk geÇmıŞ olsun
kolay unutuluyo meleklerımızın sevgısıyle 8 saat sunı Çeken ben unuttum bıle
oyy Çokk tatlısın senn
allah analı babalı bÜyÜtsÜn melekcım
Çokk Şırınsın senn ne gÜzel cennet kokuyodur
o kuku asla unutulmuyo canımmm benım yerımede kokla
hayırlı evlat olur ınŞ...

çok sevindim sağlıkla atlattınız çok şükür.darısı tüm bebek bekleyen annelerin ve de bebek sahibi olmak isteyenlerin başına.

Hoşgeldin Öykü bebekkk iyi ki geldiiiiin anneciin seni nasıl heyecanla bekledii bi bilseen hihoyyyt
Beyaz Meleğiiiim tebrik ederim seni ve eşini
Artık 3 kişilik bir aile oldunuz :asigim:
Öykü bebeğinize sağlıklı güzel bir ömür diliyorum
Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu, kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin :Saruboceq:

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş:Saruboceq:.. maşallahh dünyalar güzeliii

tebrik ederim canım. sağlıklı ve uzun ömürlü olsun öykü bebek, analı babalı büyüsün inşallah.
darısı isteyen tüm arkadaşların başına.

gözün aydın beyaz melek.... minik yavruna kavuşmuşsun... Çok da güzel maşallah annesi gibi.

Allah analı babalı büyümek nasip etsin öykü bebeğe... Talihi açık olsun... Sağlıkla büyüt mucizeni...

hepinize çok çok çooooooooook teşekkür ederim topiği şimdi gördüm canlarım çok şükür sağlıkla kavuştuk meleğimle

Allah analı babalı buyutmek nasip etsin canım.allah nazarlardan saklasın :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…