- 26 Şubat 2013
- 2.511
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.866
- 333
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüm saglikcilar katilabilir tabikiBen hemsire degilim ama diş asistaniym ben de katilabilir miyim..
Staj çok zor.. calismaya başlayınca inşallah rahat edersin canm yaaBen daha stajyerim bikmis durumdayim bu hastaneden , arastirma hastanesindeyim gun sayiyorum bitsin diye..![]()
Canım bende sağlıkçıyım.. fizyoterapi teknikeriyimMerhaba kızlar..
Aramizda hemşire olanlar vardır mutlaka.. ben diyorum ki burda hastanede yaşadığımız sıkıntıları anlatalm önerilerde bulunalim veya arkadaşlarimiz bize sorular sorsun.
Ha ne dersiniz ??
Sen nerdesin hangi sehirdesin ne kadar suredir bu meslektesin :)Staj çok zor.. calismaya başlayınca inşallah rahat edersin canm yaa
Hoşgeldin aramızaCanım bende sağlıkçıyım.. fizyoterapi teknikeriyim![]()
Ben hemsire degilim ama diş asistaniym ben de katilabilir miyim..
Uşaktayim ben canm 2 sene 1 aydir bu meslekteyimSen nerdesin hangi sehirdesin ne kadar suredir bu meslektesin :)
Maalesef bnm öğrencilik yıllarımdada öyleydi şuan çalıştığım kurumdada öyle.. Stajerlere amale muamelesi yapılıyoBen daha stajyerim bikmis durumdayim bu hastaneden , arastirma hastanesindeyim gun sayiyorum bitsin diye..![]()
Mrblar :),gecmis olsun oncelikle.. simdi o dis iki seneye kadar dusucek fakat iki sene icerisinse su an dolguluksa mutlaka kanala gidicek bu diş :) dusene kadar saglikla yiyip icebilsin ve daha fazla curuge yol acmamasi icin dolgu yaptirmanizi oneririm:) hem kucuk yasta kanal tedavisi yaptirip ürkmesin dolguyla kurtaralim bu dişiHayırlı olsun o zaman diyeyim:)
Ve hazır bulmuş sorayim:
Sevgili aşık benim 5 yaşındaki oğlumun kok disinde çürük var Dr. Biri dolgu yapalım, önlemini alalım bazen bu durumlarda fazla ilerliyor ve Kanal Tedavisi gerekiyor dedi.
bir diğer Dr. Da dolguya gerek yok zaten 2 sene sonra düşecektir ve yenisi çıkacaktır zaten cocuklarda dolgu dusebiliyor sorun olabiliyor tekrar tekrar vs.dedi.simcik benim bu 2 görüş arasında kafam karisti
Sen ne dersin
Umarim konu kapanmaz.Faydali olabilir.Ama 2 farkli gorus cikarsa ne olacak(sordugum sorudan aklima geldi)Olsun olsun daha iyi olur detayli ogrenmis oluruz
![]()
Merhaba kızlar..
Aramizda hemşire olanlar vardır mutlaka.. ben diyorum ki burda hastanede yaşadığımız sıkıntıları anlatalm önerilerde bulunalim veya arkadaşlarimiz bize sorular sorsun.
Ha ne dersiniz ??
Hoşbuldum canımmHoşgeldin aramıza![]()
İnsallah atilirm bu sene okulum bitiyor biz su an calistgmz doktorlarin yuzune karsi brdan gitmek istiyoruz diyebiliyoruz o dereceye geldikMaalesef bnm öğrencilik yıllarımdada öyleydi şuan çalıştığım kurumdada öyle.. Stajerlere amale muamelesi yapılıyoher türlü angarya iş yükleniyo
ama iş hayatı daha rahat.. İnşallah en kısa sürede atılırsın meslek hayatına tatlım
![]()
Ben de gaziantepteyim bu sene bitiyor okulum:)Uşaktayim ben canm 2 sene 1 aydir bu meslekteyimsen ?
Mrblar :),gecmis olsun oncelikle.. simdi o dis iki seneye kadar dusucek fakat iki sene icerisinse su an dolguluksa mutlaka kanala gidicek bu diş :) dusene kadar saglikla yiyip icebilsin ve daha fazla curuge yol acmamasi icin dolgu yaptirmanizi oneririm:) hem kucuk yasta kanal tedavisi yaptirip ürkmesin dolguyla kurtaralim bu dişi
Yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin cnm bnmİnsallah atilirm bu sene okulum bitiyor biz su an calistgmz doktorlarin yuzune karsi brdan gitmek istiyoruz diyebiliyoruz o dereceye geldik
Dolgu igne gerektircek bir tedavi degil zaten ki soyle bisey var her cocuk hasta bize gelirken korkuyla geliyor.. Ayri yontemleri icin su an kesin bir sey soyleyemiycem biz genelde oyunla falan anlatiyoruz acaba ondan mi bahsetti?....Teşekkür ederim.Aslinda bende öyle düşündüm. Ama çok ürkek bir çocuk. Yani zor bir süreç olmaz değil mi? Dr.durur zaten iğne falgemeıcaz çocuklar için ayrı yyöntemimiz var dedi?