Beyaz Melekler.. -_-

askzor

canımın içi sevdiğim ♡ Kızlarım ❤️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
2.511
En iyi cevaplar
1
2.866
333
31
Merhaba kızlar..
Aramizda hemşire olanlar vardır mutlaka.. ben diyorum ki burda hastanede yaşadığımız sıkıntıları anlatalm önerilerde bulunalim veya arkadaşlarimiz bize sorular sorsun.
Ha ne dersiniz ??

kızlar tüm sağlıkcilar katılabilir aramıza

Son düzenleme:
Ben hemsire degilim ama diş asistaniym ben de katilabilir miyim..

Ben daha stajyerim bikmis durumdayim bu hastaneden , arastirma hastanesindeyim gun sayiyorum bitsin diye..:(

Ben daha stajyerim bikmis durumdayim bu hastaneden , arastirma hastanesindeyim gun sayiyorum bitsin diye..:KK43:
Staj çok zor.. calismaya başlayınca inşallah rahat edersin canm yaa

Merhaba kızlar..
Aramizda hemşire olanlar vardır mutlaka.. ben diyorum ki burda hastanede yaşadığımız sıkıntıları anlatalm önerilerde bulunalim veya arkadaşlarimiz bize sorular sorsun.
Ha ne dersiniz ??
Canım bende sağlıkçıyım.. fizyoterapi teknikeriyim:KK48:

Ben hemsire degilim ama diş asistaniym ben de katilabilir miyim..

Hayırlı olsun o zaman diyeyim:)

Ve hazır bulmuş sorayim:

Sevgili aşık benim 5 yaşındaki oğlumun kok disinde çürük var Dr. Biri dolgu yapalım, önlemini alalım bazen bu durumlarda fazla ilerliyor ve Kanal Tedavisi gerekiyor dedi.

bir diğer Dr. Da dolguya gerek yok zaten 2 sene sonra düşecektir ve yenisi çıkacaktır zaten cocuklarda dolgu dusebiliyor sorun olabiliyor tekrar tekrar vs.dedi.simcik benim bu 2 görüş arasında kafam karistio_O

Sen ne dersin:KK51:

Umarim konu kapanmaz.Faydali olabilir.Ama 2 farkli gorus cikarsa ne olacak(sordugum sorudan aklima geldi:KK48:)Olsun olsun daha iyi olur detayli ogrenmis oluruz:nazar:

Ben daha stajyerim bikmis durumdayim bu hastaneden , arastirma hastanesindeyim gun sayiyorum bitsin diye..:KK43:
Maalesef bnm öğrencilik yıllarımdada öyleydi şuan çalıştığım kurumdada öyle.. Stajerlere amale muamelesi yapılıyo:( her türlü angarya iş yükleniyo:( ama iş hayatı daha rahat.. İnşallah en kısa sürede atılırsın meslek hayatına tatlım ;)

Hayırlı olsun o zaman diyeyim:)

Ve hazır bulmuş sorayim:

Sevgili aşık benim 5 yaşındaki oğlumun kok disinde çürük var Dr. Biri dolgu yapalım, önlemini alalım bazen bu durumlarda fazla ilerliyor ve Kanal Tedavisi gerekiyor dedi.

bir diğer Dr. Da dolguya gerek yok zaten 2 sene sonra düşecektir ve yenisi çıkacaktır zaten cocuklarda dolgu dusebiliyor sorun olabiliyor tekrar tekrar vs.dedi.simcik benim bu 2 görüş arasında kafam karistio_O

Sen ne dersin:KK51:

Umarim konu kapanmaz.Faydali olabilir.Ama 2 farkli gorus cikarsa ne olacak(sordugum sorudan aklima geldi:KK48:)Olsun olsun daha iyi olur detayli ogrenmis oluruz:nazar:
Mrblar :),gecmis olsun oncelikle.. simdi o dis iki seneye kadar dusucek fakat iki sene icerisinse su an dolguluksa mutlaka kanala gidicek bu diş :) dusene kadar saglikla yiyip icebilsin ve daha fazla curuge yol acmamasi icin dolgu yaptirmanizi oneririm:) hem kucuk yasta kanal tedavisi yaptirip ürkmesin dolguyla kurtaralim bu dişi

Merhaba kızlar..
Ha ne dersiniz ??

Ayy ben yanlış anladım galiba:KK70:

Maalesef bnm öğrencilik yıllarımdada öyleydi şuan çalıştığım kurumdada öyle.. Stajerlere amale muamelesi yapılıyo:KK43: her türlü angarya iş yükleniyo:KK43: ama iş hayatı daha rahat.. İnşallah en kısa sürede atılırsın meslek hayatına tatlım :KK66:
İnsallah atilirm bu sene okulum bitiyor biz su an calistgmz doktorlarin yuzune karsi brdan gitmek istiyoruz diyebiliyoruz o dereceye geldik

Mrblar :),gecmis olsun oncelikle.. simdi o dis iki seneye kadar dusucek fakat iki sene icerisinse su an dolguluksa mutlaka kanala gidicek bu diş :) dusene kadar saglikla yiyip icebilsin ve daha fazla curuge yol acmamasi icin dolgu yaptirmanizi oneririm:) hem kucuk yasta kanal tedavisi yaptirip ürkmesin dolguyla kurtaralim bu dişi

Teşekkür ederim.Aslinda bende öyle düşündüm. Ama çok ürkek bir çocuk. Yani zor bir süreç olmaz değil mi? Dr.durur zaten iğne falan yapmıcaz çocuklar için ayrı yyöntemimiz var dedi?

İnsallah atilirm bu sene okulum bitiyor biz su an calistgmz doktorlarin yuzune karsi brdan gitmek istiyoruz diyebiliyoruz o dereceye geldik
Yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin cnm bnm:KK51: Hadi bi gayret daha, azıcık daha sabır.. Ondan snra ohh diyceksin inşallah:KK31:

Teşekkür ederim.Aslinda bende öyle düşündüm. Ama çok ürkek bir çocuk. Yani zor bir süreç olmaz değil mi? Dr.durur zaten iğne falgemeıcaz çocuklar için ayrı yyöntemimiz var dedi?
Dolgu igne gerektircek bir tedavi degil zaten ki soyle bisey var her cocuk hasta bize gelirken korkuyla geliyor.. Ayri yontemleri icin su an kesin bir sey soyleyemiycem biz genelde oyunla falan anlatiyoruz acaba ondan mi bahsetti?....
Ama dolgusunu mutlaka yaptirin bu zaten su anda koruyucu dis hekimligi olarak geciyor bu cok yeni bir kavram, ozellikle cocuklari hedef alan bir sey koruyucu dis hekimligi, dis curumeden cocuklari ve ebeveynleri bilinclendirmek dis curumusse ise dokulme yasina kadar kurtarmayi amacliyor :)
Dolgusunu yaptirin yazik bu yasta kanal tedavisiyle tanismasin..
Ve mutlama ama mutlaka dislerini fircalasin:)

Back
X