Beyaz Melekler.. -_-

Kaldık gene 2016 kpss ye

Bende nöbetlerdeyim urfamın bir köşesinde hasta sayım 3 hayat bana misss :KK68: keşke her gün böyle olsa hem hemşire hastalara daha saglıklı tedavi verebiliyor hemde hemsire yorulmuyor ...

Bende nöbetlerdeyim urfamın bir köşesinde hasta sayım 3 hayat bana misss :KK68: keşke her gün böyle olsa hem hemşire hastalara daha saglıklı tedavi verebiliyor hemde hemsire yorulmuyor ...
Kesinlikle haklısın...
Biz 9 hastaya 2 kişi bakıyoruz çok yoruluyoruz bazen.. Hergün Hergün e uymuyor

Bayağıdır girmiyorum buraya nasılsınız :)
Ben ilk eximi verdim geçtiğimiz nöbette kızlar çok kötü oldum :KK42:

Bayağıdır girmiyorum buraya nasılsınız :)
Ben ilk eximi verdim geçtiğimiz nöbette kızlar çok kötü oldum :KK42:
ben daha hiç vermedim inşallhta vermem umarım elim ayagıma dolaşmaz.. tecrübeyle yavas yavas ögrenicz ve hemşireyiz basımıza gelicek en normal şey bu elinden gelen herseyi yapıp vicdanında rahatsa tamamdr

ben daha hiç vermedim inşallhta vermem umarım elim ayagıma dolaşmaz.. tecrübeyle yavas yavas ögrenicz ve hemşireyiz basımıza gelicek en normal şey bu elinden gelen herseyi yapıp vicdanında rahatsa tamamdr
Valla ben de seviniyordum ex vermiyorum diye çevremdekiler bir gün başlangıcı olacak diyorlardı gerçekten öyleymiş :)

Kızlar nasılsınız ya nelerdesiniz

Guzel topik,
Bende biomedikal laboratuar teknisyenim.. Yakinda ezcaci ogrencisi olabilirim nasip artik..
Belcikadan.

Ben de işler güçler :) Haberlerde duydunuz mu Elbistan zehirlendi onunla uğraşıyoruz :duduk:
Sizde durumlar nasıl :KK76:
Aaa duymadım ben üzüldüm . sevgilimle aileler tanıştı benimde geçen gün :) çok heyecanlıyım yani. Çalışmaya devam kpss ye çalışmaya başlamam lazım artık :)

Aaa duymadım ben üzüldüm . sevgilimle aileler tanıştı benimde geçen gün :) çok heyecanlıyım yani. Çalışmaya devam kpss ye çalışmaya başlamam lazım artık :)
Ayyy gerçekten mi:KK33: Hayırlı uğurlu olsun devamı gelir inşallah :KK33:Benim erkek arkadaşımın da ailesi gelecek bayram tatilinden sonra nasıl geçti neler yaptınız anlatır mısın tecrübeyle :KK23:

Ayyy gerçekten mi:KK33: Hayırlı uğurlu olsun devamı gelir inşallah :KK33:Benim erkek arkadaşımın da ailesi gelecek bayram tatilinden sonra nasıl geçti neler yaptınız anlatır mısın tecrübeyle :KK23:
Annem bizim gelmemizi istemedi sadece aileler geldi yani .
Annesi dedesi anneannesi teyzesi eniştesi kuzeni gelmiş baklava getirmişler. 4 saat filan oturdular :-) ne konustuklarina dair bir bilgim yok malesef . ama iyi anlamışlar çok şükür

Annem bizim gelmemizi istemedi sadece aileler geldi yani .
Annesi dedesi anneannesi teyzesi eniştesi kuzeni gelmiş baklava getirmişler. 4 saat filan oturdular :-) ne konustuklarina dair bir bilgim yok malesef . ama iyi anlamışlar çok şükür
Niye siz olmadınız ki tanışmada o_O

Back
X