- 26 Şubat 2013
- 2.511
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.866
- 333
- 31

İnşallah sana da nasip olur bu güzel duygu ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah sana da nasip olur bu güzel duygu ya![]()
Kesinlikle haklısın...Bende nöbetlerdeyim urfamın bir köşesinde hasta sayım 3 hayat bana missskeşke her gün böyle olsa hem hemşire hastalara daha saglıklı tedavi verebiliyor hemde hemsire yorulmuyor ...
ben daha hiç vermedim inşallhta vermem umarım elim ayagıma dolaşmaz.. tecrübeyle yavas yavas ögrenicz ve hemşireyiz basımıza gelicek en normal şey bu elinden gelen herseyi yapıp vicdanında rahatsa tamamdrBayağıdır girmiyorum buraya nasılsınız :)
Ben ilk eximi verdim geçtiğimiz nöbette kızlar çok kötü oldum![]()
Valla ben de seviniyordum ex vermiyorum diye çevremdekiler bir gün başlangıcı olacak diyorlardı gerçekten öyleymiş :)ben daha hiç vermedim inşallhta vermem umarım elim ayagıma dolaşmaz.. tecrübeyle yavas yavas ögrenicz ve hemşireyiz basımıza gelicek en normal şey bu elinden gelen herseyi yapıp vicdanında rahatsa tamamdr
DEME ÖYLE DEMEE :))Valla ben de seviniyordum ex vermiyorum diye çevremdekiler bir gün başlangıcı olacak diyorlardı gerçekten öyleymiş :)
Ben de işler güçler :) Haberlerde duydunuz mu Elbistan zehirlendi onunla uğraşıyoruzKızlar nasılsınız ya nelerdesiniz
Aaa duymadım ben üzüldüm . sevgilimle aileler tanıştı benimde geçen gün :) çok heyecanlıyım yani. Çalışmaya devam kpss ye çalışmaya başlamam lazım artık :)Ben de işler güçler :) Haberlerde duydunuz mu Elbistan zehirlendi onunla uğraşıyoruz
Sizde durumlar nasıl![]()
Ayyy gerçekten miAaa duymadım ben üzüldüm . sevgilimle aileler tanıştı benimde geçen gün :) çok heyecanlıyım yani. Çalışmaya devam kpss ye çalışmaya başlamam lazım artık :)
Annem bizim gelmemizi istemedi sadece aileler geldi yani .Ayyy gerçekten miHayırlı uğurlu olsun devamı gelir inşallah
Benim erkek arkadaşımın da ailesi gelecek bayram tatilinden sonra nasıl geçti neler yaptınız anlatır mısın tecrübeyle
![]()
Niye siz olmadınız ki tanışmadaAnnem bizim gelmemizi istemedi sadece aileler geldi yani .
Annesi dedesi anneannesi teyzesi eniştesi kuzeni gelmiş baklava getirmişler. 4 saat filan oturdularne konustuklarina dair bir bilgim yok malesef . ama iyi anlamışlar çok şükür
Bilmiyorum ki bizimkiler böyle uygun gördü sadece aileler olsun istediNiye siz olmadınız ki tanışmada![]()
Merhaba canım yaş kaç :)Guzel topik,
Bende biomedikal laboratuar teknisyenim.. Yakinda ezcaci ogrencisi olabilirim nasip artik..
Belcikadan.
27, ya sen?Merhaba canım yaş kaç :)
22 :)27, ya sen?