• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beyaz mini şort.. kızlar fikire ihtiyacım var

deryaaras

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
103
1
68
Ankara
kızlar merhabalar. aranızda yeniyim. 1buçuk yıldır moda danışmanlığı yapıyorum özel bir şirket adına ama terzi kendi söküğünü dikemez hesabı kararsız kaldığım birşey hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. tatilde giymek üzere beyaz mini bir şort almak istiyorum ama çok kararsızım kot mu alsam yoksa başka kumaşlardan mı diye? malum beyaz rengin rönten gibi içi gösterdiğini bütün kullananlar bilir :) ne diyorsunuz kızlar sizce ne yapmalıyım ? internetten 2 3 model buldum belki fikirlerinizde yardımcı olur. yorumlarınızı bekliyorum ;)

$seksi-pamuklu-mini-sort.webp$ş-4.webp$beyaz-kot-sort-modeli.webp$jeans_shorts_-white1[1].webp$jeans_shorts_-white2[1].webp

beyaz çok şık duruyo her şeyle giyebilirsin ama dediğin gibi kota göre kullanışsız.ikisini de al derim ben:) ama kullanış rahatlığı açısından kot daha iyi

Kesinlikle kot derim ben ama hani penye tipi şortlar da oluyor birtane de onlardan alabilirsin bikini üstüne filan rahat olur.

beyaz çok şık duruyo her şeyle giyebilirsin ama dediğin gibi kota göre kullanışsız.ikisini de al derim ben:) ama kullanış rahatlığı açısından kot daha iyi

teşekkürler yorumun için ;)

Kesinlikle kot derim ben ama hani penye tipi şortlar da oluyor birtane de onlardan alabilirsin bikini üstüne filan rahat olur.

tam da söylemek istediğim noktaya parmak basmışsın cnm bikini üstüne rahat ve şık bişeyler arıyorum genel olarak..bir tane yedek olarak penye düşünmeliyim sanırım :)

ilkini cok begendim ki ben onu ancak evimde giyerim :)

evde giymek için de ideal tabi ama sahilde de hoş durmaz mı canım sence de ? (:

Merhabalar canım bence kot alman daha rahat olacaktır en alttakı ıyı taraflı sort cok sık uzerıne uzun gomlekle hos bı konbine yaparsın spor tarzda bir atlet giyip çıkabilirsin hatta akşamları için topuklu ayakkabı hoş bir badi çok hoş olur diye düşünüyorum:)

Giyen giyer tabi de ben acik secik giymedigim ve sahile gitmedigim icin giymem :)

hmm anladım canım ama tercih etsen yakışacağından eminim ;)

4. ye bayıldım ama ben şort giymiyorum sadece evde giyerim :D

ev için de olsa güzel ama değil mi ? bir de sahilde giydiğini düşünürsen hoş olur sanki :)

Merhabalar canım bence kot alman daha rahat olacaktır en alttakı ıyı taraflı sort cok sık uzerıne uzun gomlekle hos bı konbine yaparsın spor tarzda bir atlet giyip çıkabilirsin hatta akşamları için topuklu ayakkabı hoş bir badi çok hoş olur diye düşünüyorum:)

teşekkürler fikirlerin için canım. aklımın bir köşesine yazdım söylediklerini. özellikle de topuklu + askılı body aklıma yattı :)

Eğer akşam giymek için beyaz şort arıyosan bencede beyaz kot şort al ve kahverengi ince kemerlerler falan çok hoşduruyo hatta 4.resimdeki şort baya guzel bence:) Ama plajlık bir şort düşünüyosan şu tarz kumaş bi şort gibi alabilirsin beyaz veya herhangi bir renk :)$ScreenHunter_1.webp

Eklentiler

• $00020962-01.webp
    $00020962-01.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 178
Son düzenleme:
Back
X