Moda Haberleri Beyaz pantolon giymenin incelikleri

Cicilikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
1.972
10
116
49
Konya
Dar paçalı, İspanyol paçalı, boru paçalı beyaz pantolonlar 2010 yaz modasının en gözde modelleri arasında bulunuyor. Vücut tipinize uygun beyaz pantolonu seçtiyseniz, kombin yapmaya başlayabilirsiniz.

Beyaz pantolonunuzu birçok renkle kombinleyebilirsiniz. Gri, lacivert, pembe, mavi, yeşil gibi renklerle birlikte sezon trendi pudra, ten, askeri yeşil tonlarıyla birlikte giyebilirsiniz.

Hem şık hem de 2010 yaz modasına uygun giyinmek istiyorsanız beyaz pantolonunuzu nude yani ten renkli bir bluz ve yine aynı renkte bir ayakkabıyla kombinleyebilirsiniz. Nude rengin rahatlatıcı etkisi etrafınızdaki insanlara pozitif enerji göndermenizi sağlar.

2010 ilkbahar sezonuyla başlayan marine trendi yaz sezonunda da devam ediyor. Lacivert, beyaz, kırmızı renklerin ön planda olduğu marine konsepti; beyaz pantolon kombinleri için en ideal trenddir! Beyaz pantolonunuzun üzerine lacivert bir gömlek giyip, ayakkabı tercihinizi kırmızıdan yana kullanabilirsiniz.

Beyaz pantolonla birlikte kullanmaktan kaçınmanız gereken tek renk siyahtır. Özellikle beyaz pantolon üzerine siyah bluz giymek vücudunuzu orantısız ve dışarıdan bakıldığından ortaya ikiye bölünmüş bir görünmesine neden olur. Hazır yaz mevsimi gelmişken pırıl pırıl renkler giymenin keyfini çıkarıp, siyah kıyafetlerinizi bir kenara bırakabilirsiniz.

İstediğiniz kadar ince görünmediğinizi düşünüyorsanız özellikle de basen bölgeniz genişse beyaz pantolon üzerine mutlaka uzun tunikler tercih edin. Tunik boyunun kalçanın hemen altında bitmesine ve bol kesimli olmasına dikkat edin.

Beyaz pantolon kombinlerinde ayakkabı seçimi; pantolon modelinizle doğrudan bağlantılıdır. İspanyol paçalı beyaz pantolon giyiyorsanız; yüksek topuklu ayakkabı, dar paçalı beyaz pantolon giyiyorsanız; babet, boru paçalı beyaz pantolon giyiyorsanız; sandalet tercih edebilirsiniz.

himmm, ben mutlaka üzerine siyah giyerim diyodum.. degerlendiricem fikirleri
tesekkürler..

çok fikir verdi. bende tunik olarak siyah giyerim diyordum. ve de ayakkabıyı kırmızı düşünmemiştim. teşekkürler.

benimde birkaç beyaz pantolonum var ama cesaret edemiyorum nedens..birde içimin görünmesş beni rahatsız ediyor..bunu minimuma düşürmek için nasıl bir çamaşır giymeliyim..

beyaz pantolon çok hoş duruyor. ancak bir türlü üzerime yakışanı bulamadım. bulduğum an kaçırmayacağım.

beyazın üzerine lacivert, nar çiçeği ve sütlü kahverengi çok yakışıyor..
gerçi ben beyaz pantolonun üzerine beyaz da giyiyorum,o zaman farklı renkte aksesuar ile tamamlıyorum öyle de oluyorsositososito

Son düzenleme:
hmm lacivert ve beyaz gayet güzel oluyor
ve tabi lacivert ve kırmızı kontrast renkler bayanssulusmile

Bütün yaz beyaz pantolonla gezdim diebilirim ama benim ki beyaz kot ve kesinlikle içime siyah bile giysem asla göstermez. Beyazdan vazgeçmem beyaz kotsuz bir hayat düşünemiyorum normal kotları beyaz kotlar kadar sevmem ama aldığınız üzerinize oturmalı kalıp gibi öle poponuzdan fln sarkmamalı.

Beyaz pantolonu bende çok seviyorum bu yaz bolcana giydim birazda kalın olunca çamaşır belli oluyor derdi kalmıyor .
Üzerinede kahverengi kolsuz tişörtler çok hoş duruyor aynı renkte kemer takınca da uyum sağlanıyor ,,
Tabi başka renklerlede giyilebiliyor bayanssulusmile

Yazın pant. giymekten hoşlanmıyorum,sıkılıyorum,ama giydiğim zaman da açık renkleri tercih ediyorum.Beyaz dar jean vazgeçilmezim.Genelde ilkbaharda giyorum onu.Bir de bu beyaz pant. işi cesaret ister.Malum beyaz insanı olduğundan daha şişman göstercektir.Aman,görüntü kirliliği yaratmayalım.naniknanik

tanga mı giycez,normal çamaşır mı
ben beyaz baksır giyiniyorumda nasıl olur?

Yazın benimde vazgeçilmezlerim arasındadır. Genelde iç göstermeyen kumaşları tercih ederim.Üzerine turkuaz siyah lila narçiçegi renklariyle daha çok kullanırım.

Bu mesajıma katılmayan üye ne giyiyor acaba merak ettim doğrusu.:roflol: ilginç...sempatiksalakcinni

benim de en büyük derdim iç çamaşırının gözükmesinden çok kirlenmesi. oturup, kalkılacak yere çok dikkat edilmesi gerekiyor. belediye otobüsünün koltuğundan bile kirleniyor gri gri kötü duruyor. dışarıdan daha izole yerlere gittiğim zaman kullanıyorum ben daha çok. pudra pembesi de çok tatlı duruyor üstüne.

kesınlıkle katılıyorum konu sahıbıyle aynı fıkırdeyım .beyazın ustune gıyılen bırden koyu renk bluzlar vucudumuzu kesecektır .ayrıca uyum olarak da bırbırıne hıc yakıstıramadım renklerdır .su klasıklesmıs sıyah beyaz uyumundan vazgecın artık .beyaz yumusak bır renktır ve onun gıbı yumusak renklerle kombınlendıgınde daha da sık bır goruntu elde edebılırız .ben genellıkle nude tonlarla pudra renklerıyle kombınlerım .ayrıca ayakkabı olarak da beyazın altında sıyaha sıddetle karsıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…