Beyaz saçlarıma acil yorum kızlar :(

Jeans color markasının siyah boyasını bi deneyin derim yaşadığınız yerde yoksa eğer internetten alın siyah rengini içinde amonyak vs yok saça yada vücuda zarar vericek hiçbi madde yok bir kutusu aylarca yeter 1 ayda akıyor ama birde sizin saçınıza ne kadar tutar bilmiyorum bence kesin denemelisiniz hatta denerseniz buraya da paylaşın

Ben her iki hamileligimde de boyadim.sadece ilk 5 ay bekledim.sakinilan goze cop batar.ben bi sakinca oldugunu sanmiyorum.zaten bilimsel bi kanitta yok zararli olduguna dair.ama yinede sen bilirsin

İlk üç ay boyandığında, üç ay içinde düşük olduğunda boyanın düşüşe etkisi varmı kanıtlanamamış. O yüzden belki d bunlar sebep olabilir korkusundan boyatmayın demişler.

Benim saçımda aynı böyle ama ben başörtülü old için sadece benim psikolojimi bozdu bi süre. Sonra Doğuma 1 ay kala boyattım. Doktorumda sorun değil dedi, halam kuaför oda bişey olmuyor dedi ama ben Doğuma yakın olsun lohusalığa öyle gireyim diye bekledim.

Saol canimm beni ancak aynisini yaşayan bilir demek boyadin sen ..zaten bi karar versem bende organik secicem boyayida hangisi peki sen kendin mi.aldin
o sıralar çok araştırmıştım kuaför tercih etmedim boya başka yerde hazırlanıyor diye naturtint diye bir marka denedim çok tavsiye ediliyordu boya saçımda ısınmaya başladı ve beyazlarım sadece turuncu oldu hiç memnun kalmadım ısınıyorsa kimyasal vardır diye düşündüm watsonsdan biomagic diye bir markayla boyadım sonra hep. Saç diplerimde yanma,normal boyalardaki gibi gözleri yakma falan yaşamadım çok hoş kokusu vardı. Beyazlarımıda çok güzel kapatıyordu. Tabiki her annenin kendi kararı ama boyamaya karar verirsen biomagic deneyebilirsin. Organik sertifikalı bir ürün,amonyak,rezorsinol ve ppd içermiyor

Ben her iki hamileligimde de boyadim.sadece ilk 5 ay bekledim.sakinilan goze cop batar.ben bi sakinca oldugunu sanmiyorum.zaten bilimsel bi kanitta yok zararli olduguna dair.ama yinede sen bilirsin

Saolun kizlar cvplar kafam rahatladi biraz

Beren saatinde beyaz saçları var biterse karizma katıyor:)

Bu konuda Dt umun dediği ;ki kendisi çok tanınmış bir dr;Boyada ki kimyasal madde kana karisamaz karissa zaten bebekten önce sen ölursun. ..sadece soluma, dedi...açık alanda yaptır dedi. ..amonyagi nefes yoluyla almak sıkıntı yani...ben boyattim, rofle yaptırdım. ..kızım 12 yaşında gayet sağlıklı şükür. ..bence abartı bu kadarı. ..sizin aynada kendinizi begenmeniz daha önemli ...ayrıca boyanin kimyasal olmayanı yok ama söyle düşünün aslında saç da tırnak gibi yarı ölü...hiç saç dibinden direkt kaba karışır mi,oyle olsa kanım iza şampuan da dolardı :)

yorumları okuyamadım
gerçek bitkisel boyalar var
ben onlarla boyamıştım
diğer boyalar olmaz demişti doktorum

bir de benim bildiğim boyalar keseye zararlı, bebeğe değil
o yüzden özellikle ilk 3 ay riskli deniyor

Bence abartıyorsunuz..insanların ne dediğinin önemi var mı..beyazsa beyaz..hamileyken boyatmayana rastlamadım..
herkesin kendi tercihi..istemiyorsanız boyatmayın..başkalarının sözleri yada beyaz teller umurunuzda olmasın..kalın saç bandı takar geçiştirirsiniz..bebeğiniz sağlıkla gelsin.sevgiler.

Boyanin kesin kanıtlanmış bir zararı var mı? Hepimiz de biliyoruz ki yok o yüzden boya bence ama nolur nolmaz yine de bitkisel boya kullan. Benim de saçlar beyaz malesef aynı senin saçlar gibi ben evli olmadığım için sorun yok şu an

Bu konuda uzman bilgim yok ama anne sırf saçını boyattığı için zarar gören bir çocuk duymuşluğum yok. Bazı hamile annelerimiz fazla evhamlı olabiliyor, böyle bir söylenti de zamanında onlardan çıkmış olabilir diye düşünüyorum açıkçası. Bence boyayabilirsiniz ama çok endişeleniyorsanız organik bitkisel boyalar var onlarla boyayın.

Canım phyto markasının bitkisel boyası var, hatta az önce boyadım
Ona bi bakabilirsin
Evladınızı hayırlısıyl kucağınıza alırsınız inşallah

Boyamayın, organik dedikleri boyalar bile bebeğe zararlı. Sizin güzelliğiniz mi bebeğin sağlığı mı? Buna göre karar verin derim ben. En ufak bir risk varsa bile almaya değmez.

Uçlar siyah nasıl olsa
Tepeden toplayın
Allah korusun bir aksilik olsa hep acaba kalır içinizde
Hiç riske gerek yok

Doğal olan boyaları tercih edebilirsiniz.
Millet o saçları beyaza griye çevireceğim diye neler çekiyor :)) bizim de erken yaşta aklar düştü, ben beyaz saçlarımla mutluyum sizde sevin diye tavsiye etsem dört ay için

Peruk denesen?gerçi ben hiç kullanmadım peruk. Ama bi çözüm olabilir

Bana da bu hamileliğimde doktorum aslında önermiyoruz dedi. Sonra 5. Ay dedi. Ben de baslık sahibi gibiyi. Boya sevmediğim halde genetik olarak aşırı beyazım var ve dogal tonlarda sık sık olmasa da 3-4 ayda bir boyuyordum. Ve hamile olduğumu ögrendigimde 3 ay olmustu boyayalı. İlk gebeligimde saçımı boyamıs, 15-20 gün sonra tahlil yaptırdıgımda hamile oldugumu ögrenmiş. Süt dönemi bitene kadar da organik boyayla boyamıştım. Doktorum beni belli olmuyor diye avutmaya çalışsa da felaket halde saçlar.

Şu an ben de doğuma yakın boyatıp şöyle bir hafta hatta bir sıkıntı çıkmazsa 2gün önce falan boyatıp moralli lohusalık geçirelim diyorum. Çünkü dogum yaparsam bebegin kırkı çıkana kadar gene boyamacağım. Doktorum.bu sefer ne der bilemiyorum. Doktorlar farklı konuşuyor hep. İlk doktorum boyayı serbest bırakıp lazere ne etki yapacagı belirsiz demişti. Bu boyaya olumlu bakmıyor. Ama ben zorunluluktan boyatanlardanım. Böyle pamuk gibi değil. Sac yarı yarıya beyaz gri bir de normal saç arap saçı gibi cok feci bir şey oldu.

Bence bebeğinin herhangi bi problemi yoksa bitkisel boyayla boyatabilirsin iyi bir kuaför araştırman gerek gerçekten bitkisel boya yapan bi yer olmalı bence sıkıntı olmaz beklerkende açık alanda beklersin kokusunu solumamak için zaten 5 ay olmuş bir kere boyattınmı seni doğurana kadar götürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…