o sıralar çok araştırmıştım kuaför tercih etmedim boya başka yerde hazırlanıyor diye naturtint diye bir marka denedim çok tavsiye ediliyordu boya saçımda ısınmaya başladı ve beyazlarım sadece turuncu oldu hiç memnun kalmadım ısınıyorsa kimyasal vardır diye düşündüm watsonsdan biomagic diye bir markayla boyadım sonra hep. Saç diplerimde yanma,normal boyalardaki gibi gözleri yakma falan yaşamadım çok hoş kokusu vardı. Beyazlarımıda çok güzel kapatıyordu. Tabiki her annenin kendi kararı ama boyamaya karar verirsen biomagic deneyebilirsin. Organik sertifikalı bir ürün,amonyak,rezorsinol ve ppd içermiyorSaol canimm beni ancak aynisini yaşayan bilir demek boyadin sen ..zaten bi karar versem bende organik secicem boyayida hangisi peki sen kendin mi.aldin
Ben her iki hamileligimde de boyadim.sadece ilk 5 ay bekledim.sakinilan goze cop batar.ben bi sakinca oldugunu sanmiyorum.zaten bilimsel bi kanitta yok zararli olduguna dair.ama yinede sen bilirsin
İlk üç ay boyandığında, üç ay içinde düşük olduğunda boyanın düşüşe etkisi varmı kanıtlanamamış. O yüzden belki d bunlar sebep olabilir korkusundan boyatmayın demişler.
Benim saçımda aynı böyle ama ben başörtülü old için sadece benim psikolojimi bozdu bi süre. Sonra Doğuma 1 ay kala boyattım. Doktorumda sorun değil dedi, halam kuaför oda bişey olmuyor dedi ama ben Doğuma yakın olsun lohusalığa öyle gireyim diye bekledim.
Saolun kizlar cvplar kafam rahatladi birazo sıralar çok araştırmıştım kuaför tercih etmedim boya başka yerde hazırlanıyor diye naturtint diye bir marka denedim çok tavsiye ediliyordu boya saçımda ısınmaya başladı ve beyazlarım sadece turuncu oldu hiç memnun kalmadım ısınıyorsa kimyasal vardır diye düşündüm watsonsdan biomagic diye bir markayla boyadım sonra hep. Saç diplerimde yanma,normal boyalardaki gibi gözleri yakma falan yaşamadım çok hoş kokusu vardı. Beyazlarımıda çok güzel kapatıyordu. Tabiki her annenin kendi kararı ama boyamaya karar verirsen biomagic deneyebilirsin. Organik sertifikalı bir ürün,amonyak,rezorsinol ve ppd içermiyor
Kizlar ďüsünmekten kafayi yicem artik bi turlu karar veremiyorum eskilerden cok yorum okudum korku dolu mesajlar yazanda olmuş hic bisey olmaz diyende ..ben suanda güncel bi cvp arıyorum yardimci olursaniz sevinirim..
5 bucuk aylik hamileyim 9 sene sonra geldi bebegim mucize bebek yani ..saclarim 20 yasindan beri beyaz ve sürekli boyamak.zorundaydim simdi bebegim icin 5 aydir boyamadim doktorum 5 aydan sonra boyabilirsin dedi hatta ben hamileligimde kendim bile boyadim ama riski kendim göze aldim dedi sende kendin karar ver dedi hem izin verdi hem böle dedi bende biturlu karar veremiyorum acaba aranizda boyayan oldumu hamileyken ne dusunuyorsunuz....beni anlamaniz icin resimde koyuyorum cok fenaaa kimse yüzüme bakmiyo direkk aaaa senin sacin beyazmiydi diyolar sokaga cıkamiyorum resmen(
Bana da bu hamileliğimde doktorum aslında önermiyoruz dedi. Sonra 5. Ay dedi. Ben de baslık sahibi gibiyi. Boya sevmediğim halde genetik olarak aşırı beyazım var ve dogal tonlarda sık sık olmasa da 3-4 ayda bir boyuyordum. Ve hamile olduğumu ögrendigimde 3 ay olmustu boyayalı. İlk gebeligimde saçımı boyamıs, 15-20 gün sonra tahlil yaptırdıgımda hamile oldugumu ögrenmiş. Süt dönemi bitene kadar da organik boyayla boyamıştım. Doktorum beni belli olmuyor diye avutmaya çalışsa da felaket halde saçlar.İlk üç ay boyandığında, üç ay içinde düşük olduğunda boyanın düşüşe etkisi varmı kanıtlanamamış. O yüzden belki d bunlar sebep olabilir korkusundan boyatmayın demişler.
Benim saçımda aynı böyle ama ben başörtülü old için sadece benim psikolojimi bozdu bi süre. Sonra Doğuma 1 ay kala boyattım. Doktorumda sorun değil dedi, halam kuaför oda bişey olmuyor dedi ama ben Doğuma yakın olsun lohusalığa öyle gireyim diye bekledim.
Bence bebeğinin herhangi bi problemi yoksa bitkisel boyayla boyatabilirsin iyi bir kuaför araştırman gerek gerçekten bitkisel boya yapan bi yer olmalı bence sıkıntı olmaz beklerkende açık alanda beklersin kokusunu solumamak için zaten 5 ay olmuş bir kere boyattınmı seni doğurana kadar götürürKizlar ďüsünmekten kafayi yicem artik bi turlu karar veremiyorum eskilerden cok yorum okudum korku dolu mesajlar yazanda olmuş hic bisey olmaz diyende ..ben suanda güncel bi cvp arıyorum yardimci olursaniz sevinirim..
5 bucuk aylik hamileyim 9 sene sonra geldi bebegim mucize bebek yani ..saclarim 20 yasindan beri beyaz ve sürekli boyamak.zorundaydim simdi bebegim icin 5 aydir boyamadim doktorum 5 aydan sonra boyabilirsin dedi hatta ben hamileligimde kendim bile boyadim ama riski kendim göze aldim dedi sende kendin karar ver dedi hem izin verdi hem böle dedi bende biturlu karar veremiyorum acaba aranizda boyayan oldumu hamileyken ne dusunuyorsunuz....beni anlamaniz icin resimde koyuyorum cok fenaaa kimse yüzüme bakmiyo direkk aaaa senin sacin beyazmiydi diyolar sokaga cıkamiyorum resmen(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?