Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Beyaz Salonlar...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

ThirtyFouR

iStaNBuL
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2010
7.509
434
398
37
26-prettyspace.jpg

57-79ideas.png

44-notmybeautifulhome.jpg

30-turquoisetulipsandbliss.jpg

28-robynkarpinteriors.jpg

23-robynkarpinteriors.jpg

16-victoriahagan.gif

11-decorare.jpg

1-Inspiration-for-decoration.jpg

ben bayılıyorum beyaz salona
ki benimkide öylee eklerim fotografını
baştaki hoşuma gttti şu andada
son yıllarda iyice moda oldu ama dikkat ettimde

ben bayılıyorum beyaz salona
ki benimkide öylee eklerim fotografını
baştaki hoşuma gttti şu andada
son yıllarda iyice moda oldu ama dikkat ettimde

ekleyin muhakkak merak ettim :)
bende cok seviyorum beyazi. ama bu sekilde sade beyazi degil, renkleri cok seviyorum
beyazada her renk cok yakisiyor...

benim koltuklarım , avizelerim, haım, stor perdelerim.. beyaz. mutfağım komple beyaz. ama salonda komple beyaz soğuk oluyor. ben salonumu siyah beyaz ahşap karıştırdım. tv ünitem,yemek masam, zigonlarım, orta sehpam takım. siyah cam ve ahşap. siyah cam inanılmazz toz gösteriyor. hergün toz almak gerekiyor. yemek odası takımı konsolunun üstüne yağlı boya tablo koydum. salonum geniş olduğundan ayna tercih etmedim. güzel bir istanbul portresi. dore tonları var çerçevesinde. konsol istine de bir iki dore-ahşap tonlarında akeseuar koydum. salondaki renkli köşe orası oldu. gerisi siyah beyaz. buradan resim nasıl ekleniyor bilmiyorum merak eden olursa albüm yaparım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de salonum beyaz olacak.
Sipariş verdim Yataştan;deri köşe takımı grubu (köşe koltuk,2li koltuk,tekli koltuk ve puf içeriyor) yemek masası,sandalyeleri ve dolabı da aynı yerden sipariş verdim.Henüz gelmediler o yüzden kendime ait resimlerini ekleyemiyorum.
Halı olarak da Şırnak'tan aldığım Siirt yapımı beyaz renkli kıl battaniyeyi kullanmayı düşünüyorum.
Avizemi de Trendyol'dan dün sipariş ettim.O da beyaz.
Perde konusunda kararsızım.Beyaz Zebra perde ve stor+beyaz ip perde arasındayım hâlâ.Eşyalar yerleşince netleşecek sanırım kararım.
Yemek masasının üzerine ayrı bir aydınlatma düşündüm ancak elektrik bağlantısı yok o kısımda.İkea'da bir model vardı olta gibi yandan masanın üzerine sarkıyordu ayaklı lamba.Onu düşünüyorum şimdi nasıl olur diye.
Resim olarak kataloglardaki hallerini ekliyorum.Hayalinizde canlandırabilirseniz eğer uyumları konusunda yorum yaparsanız sevinirim.Teşekkürler..Eki Görüntüle 285845 $astoria oturma.webp $Fly Koltuk.webp $bari-yemek-odasi-masa-four.webp $bari-yemek-odasi-yuksek-bufe.webp $perde.webp $ikea.webp $avize.webp

Benim de salonum beyaz olacak.
Sipariş verdim Yataştan;deri köşe takımı grubu (köşe koltuk,2li koltuk,tekli koltuk ve puf içeriyor) yemek masası,sandalyeleri ve dolabı da aynı yerden sipariş verdim.Henüz gelmediler o yüzden kendime ait resimlerini ekleyemiyorum.
Halı olarak da Şırnak'tan aldığım Siirt yapımı beyaz renkli kıl battaniyeyi kullanmayı düşünüyorum.
Avizemi de Trendyol'dan dün sipariş ettim.O da beyaz.
Perde konusunda kararsızım.Beyaz Zebra perde ve stor+beyaz ip perde arasındayım hâlâ.Eşyalar yerleşince netleşecek sanırım kararım.
Yemek masasının üzerine ayrı bir aydınlatma düşündüm ancak elektrik bağlantısı yok o kısımda.İkea'da bir model vardı olta gibi yandan masanın üzerine sarkıyordu ayaklı lamba.Onu düşünüyorum şimdi nasıl olur diye.
Resim olarak kataloglardaki hallerini ekliyorum.Hayalinizde canlandırabilirseniz eğer uyumları konusunda yorum yaparsanız sevinirim.Teşekkürler..Eki Görüntüle 285845 Eki Görüntüle 285846 Eki Görüntüle 285847 Eki Görüntüle 285848 Eki Görüntüle 285849 Eki Görüntüle 285850 Eki Görüntüle 285851 Eki Görüntüle 285852

sonunda salonumun resimlerini ekleyebiliyorum :) nasıl olmuş?

$SAM_0416_Vga.webp $SAM_0414_Vga.webp $SAM_0413_Vga.webp $SAM_0412_Vga.webp $SAM_0411_Vga.webp $SAM_0410_Vga.webp $SAM_0409_Vga.webp $SAM_0408_Vga.webp $SAM_0407_Vga.webp $SAM_0415_Vga.webp

Merhaba bugza , çok güzel bir salon olmuş ferah temiz ve sade çok beğendim öncelikle :)) Sana birşey sormak istiyorum halını nerden aldın acaba öğrenebilirmiyim çok beğendim ve de hafif kullanışlı birşey istiyorum bende yıkamasıda kolaya benziyor sankii :)
sen memnun musun? kullanışlı mı ,temizliği nasıl?
Bende yeni evime geçicem nasip olursa halı konusunda böyle birşey arıyorum yada deri halılar var dana postu öyle birşey düşündüm.. Konunun üzerinden çok zaman geçmiş ama cevaplarsan sevinirim :16:

Son düzenleme:
Merhaba bugza , çok güzel bir salon olmuş ferah temiz ve sade çok beğendim öncelikle :)) Sana birşey sormak istiyorum halını nerden aldın acaba öğrenebilirmiyim çok beğendim ve de hafif kullanışlı birşey istiyorum bende yıkamasıda kolaya benziyor sankii :)
sen memnun musun? kullanışlı mı ,temizliği nasıl?
Bende yeni evime geçicem nasip olursa halı konusunda böyle birşey arıyorum yada deri halılar var dana postu öyle birşey düşündüm.. Konunun üzerinden çok zaman geçmiş ama cevaplarsan sevinirim :16:

Merhaba
O resimlerdeki aslında halı değil :) Şırnak'tan aldığım bir battaniye. Keçi kılından yapılmış. Evimdeki ilk aylarda battaniye halımı kullandım. Evet hafif ve yıkaması kolay.Parke üzerinde halı kadar sabit durmuyor bazen kayabiliyordu. Daha sonra Tchibo'dan iki tane halı aldım hemen resimlerini ekliyorum. Birisi az daha kücük ve yemek masasının altında.Diğeri ortada. Giirişteki post yakın çekim,hemen ardında yemek masasının altındaki halıyı yakından görebilirsiniz. İpliği ipek ve pamuk iki çeşit iplik var. Henüz yıkamadım açıkçası :) ama sık sık yıkıyorum ve balkonda kurutuyorum. Kir tutmuyor. Uzun tüylü olmasına rağmen elektrikli süpürge ile rahatlıkla süpürebiliyorum.

$aa.webp $a.webp $aaa.webp

Merhaba
O resimlerdeki aslında halı değil :) Şırnak'tan aldığım bir battaniye. Keçi kılından yapılmış. Evimdeki ilk aylarda battaniye halımı kullandım. Evet hafif ve yıkaması kolay.Parke üzerinde halı kadar sabit durmuyor bazen kayabiliyordu. Daha sonra Tchibo'dan iki tane halı aldım hemen resimlerini ekliyorum. Birisi az daha kücük ve yemek masasının altında.Diğeri ortada. Giirişteki post yakın çekim,hemen ardında yemek masasının altındaki halıyı yakından görebilirsiniz. İpliği ipek ve pamuk iki çeşit iplik var. Henüz yıkamadım açıkçası :) ama sık sık yıkıyorum ve balkonda kurutuyorum. Kir tutmuyor. Uzun tüylü olmasına rağmen elektrikli süpürge ile rahatlıkla süpürebiliyorum.

Eki Görüntüle 988494 Eki Görüntüle 988493 Eki Görüntüle 988495

Az once baktım Tchibo'ya. Gri renkli bir halı var satışta. Link asağıda.

http://www.tchibo.com.tr/yueksek-havli-yolluk-ve-hali-p400047421.html?dim1=Ht44

Resmi de bu:

Çok çok teşekkür ederim :) hemcecikte üşenmeyip resimlemişsin :16: Battaniye halın çok güzelmiş amaa ben bayıldım onu da iyi günlerde kullan inşallah :)
Tchibo dan aldıklarında çok güzelmiş ;) benimde iki tane almam gerekecek aynı şekilde bir ortaya bir de yemek masasının altına..beyazın biraz temizliği zor belki ama ben yerleride beyaz renk yaptırıcam sanırım çok hoşuma gidiyor beyaz :)) tekrar teşekkürler bilgilendirdiğin için..

Back
X