yok canım çok alakasız değil ama ne biliim biraz daha avangarde tarz mobilyalara uygun ondan dedim..olsun avizende kokoş olsun
Güzelim benim cevremde deri kullanan cok kisi var ve hic biri memnun degil yanlis anlama ama.Yegenim degistirdi hermen.arkadasimda degistirmeyi düsünüyor.Ama güle güle kullan canim.Renk uyumlarin güzel..
benim salon takimim da deri ve de cok memnunum canim. terleyip bacaklarim yapisir rahatsiz olurum sanmistim ama hic oyle bir sorun yasamadim. rahat ol bence gule gule otur cok zarif bir secim yapmissin :)
canım güle güle kullan:)
dürüst olmak gerekirse bende deri terch etmezdim ama güzel görünüyorlar.
mutlulukla yaşamayı kısmet etsin Allah üzerlerinde...yoksa sarayda olsan ne kımeti olur..sevdiklerinle ve huzurla her yer cennet bugzacım..
her daim mutlulukla tepin üzerlerinde,güle güle eskit sevdiceğinle:)
selamlar;:13: deri koltuk konusunda tereddüt etmeyin bence, kardeşim 10 yıldır kullanıyor krem rengi sizin gibi 3+2+1 şeklinde,,,inanın çok rahat silinebiliyor, terletme ya da üşüme yaşamadılar çünkü sık gidiyorum evlerine...hatta epey bir zaman sonra bazı yerlerde kullanımdan dolayı çatlama olmuştu, derisini yenilettiler...Her çeşit kırlentle de şık duruyor...Siz de halınıza ya da sehpa örtülerine uygun kırlentlerle dekore edebilirsiniz..Perde konusunda stor perdeyi tek geçerim, kendim kullanıyorum, memnunum. Fon olarak da tül var kenarlarda. istedğim kadar açabiliyorum ve temizlenmesi kolay... Güle güle kullanın eşyalarınızı...:)
Benim de salonum beyaz olacak.
Sipariş verdim Yataştan;deri köşe takımı grubu (köşe koltuk,2li koltuk,tekli koltuk ve puf içeriyor) yemek masası,sandalyeleri ve dolabı da aynı yerden sipariş verdim.Henüz gelmediler o yüzden kendime ait resimlerini ekleyemiyorum.
Halı olarak da Şırnak'tan aldığım Siirt yapımı beyaz renkli kıl battaniyeyi kullanmayı düşünüyorum.
Avizemi de Trendyol'dan dün sipariş ettim.O da beyaz.
Perde konusunda kararsızım.Beyaz Zebra perde ve stor+beyaz ip perde arasındayım hâlâ.Eşyalar yerleşince netleşecek sanırım kararım.
yemek masasının üzerine ayrı bir aydınlatma düşündüm ancak elektrik bağlantısı yok o kısımda.İkea'da bir model vardı olta gibi yandan masanın üzerine sarkıyordu ayaklı lamba.Onu düşünüyorum şimdi nasıl olur diye.
resim olarak kataloglardaki hallerini ekliyorum.Hayalinizde canlandırabilirseniz eğer uyumları konusunda yorum yaparsanız sevinirim.Teşekkürler..
Eki Görüntüle 285947 Eki Görüntüle 285946 Eki Görüntüle 285945 Eki Görüntüle 285940 Eki Görüntüle 285941 Eki Görüntüle 285942 Eki Görüntüle 285943 Eki Görüntüle 285944
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?