beyaz salonum...yorum ve oneri cok iyi olur

bugza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
2.169
2.543
133
Benim de salonum beyaz.Yataştan;deri köşe takımı grubu (köşe koltuk,2li koltuk,tekli koltuk ve puf içeriyor) yemek masası,sandalyeleri ve dolabı da aynı yerden aldım..Avizemi de Trendyol'dan aldım.O da beyaz.Tablolarım da geldi.Sehpalar ikea.Yerdeki kıl battaniye Şırnak'tan.Bir de dün post aldım kapı girişi için.Resimlerde tam belli olmayabilir.

Not: Hemen alttaki resimler eşyalar gelmeden önce kataloglardan alıntıladığım resimler.Salonun yerleşmiş son hali 2. sayfada

Son düzenleme:
Güzelim benim cevremde deri kullanan cok kisi var ve hic biri memnun degil yanlis anlama ama.Yegenim degistirdi hermen.arkadasimda degistirmeyi düsünüyor.Ama güle güle kullan canim.Renk uyumlarin güzel..

ben de tereddüt ettim bir an ama oturdugumda hosuma gitti ve terletmez garantisi var diye aklıma yattı aslında.bi de hos da duruyor :44: insallah memnun olurum :44:

canım çok güsel eşyaların uyumlu beyaz ve modern.güe güle kullan inşallah...yalnız avizen biraz klasik gibi geldi bana yani ağır duruyor bu modernliğin içinde...

Teşekkürler :)
Evet avize tam istediğim değil ama en yakını bu olduğu için bunu aldım.Asıl istediğim italyan Murano Cam üflemeli avizeler ki oldukça pahalılar.Benzeri bir kaç kalın plastik buldum ama onlar da tam olmadı.En sonunda Trendyol'da bunu görünce olsun varsın dedim ve bekliyorum gelmesini.Sehpanın üzerine abajur ekleyebilirim belki sade bir tane.Tavan azcık şıkırtılı oldu evet itiraf etmeliyim.,

Çok mu alakasız peki?

yok canım çok alakasız değil ama ne biliim biraz daha avangarde tarz mobilyalara uygun ondan dedim..olsun avizende kokoş olsun

Resimdeki avizeye benziyor.Çok da kötü durmamış aslında di mi?

kötü durmamış mesela resimdeki gibi bir ayna tercih edebilirsin canım,bazı kokoş objelerde alırsın vitrine falan.güsel olur...

Objeleri az abartmam gerek sanırım.Bir de mor,koyu yeşil,lacivert ve tabi ki kırmızı detaylar düşünüyorum ara ara.
Mesela kadife mor bir kırlent..nasıl olur?

Güzelim benim cevremde deri kullanan cok kisi var ve hic biri memnun degil yanlis anlama ama.Yegenim degistirdi hermen.arkadasimda degistirmeyi düsünüyor.Ama güle güle kullan canim.Renk uyumlarin güzel..

neden memnun değiller? ben de deri düşünüyorum da ilerisi için

zebra perdeler makinede yıkanmıyor kuru temizlemeye vermek gerekir yani ona göre düşün al derim, ben de mutfağıma yaptırdım ama yıkanmadığını bilmiyordum tam da ocağın yanında o yüzden yağ falan sıçramasın diye çok dikkat ediyorum

Mutfağa ben de zebra düşünmüyorum,pencere hemen ocağın yanında olduğu için.Yağ kir sıçrar temizleyemem falan içim acımasın.

benim salon takimim da deri ve de cok memnunum canim. terleyip bacaklarim yapisir rahatsiz olurum sanmistim ama hic oyle bir sorun yasamadim. rahat ol bence gule gule otur cok zarif bir secim yapmissin :)

benim salon takimim da deri ve de cok memnunum canim. terleyip bacaklarim yapisir rahatsiz olurum sanmistim ama hic oyle bir sorun yasamadim. rahat ol bence gule gule otur cok zarif bir secim yapmissin :)

Çok teşekkür ederim ferahlatıcı satırların için.Marka da rahatlattı beni.Salonum kuzeye bakıyor çok fazla güneş almadığından ve klima olduğu için sıkıntı yaşamayacağımı umuyorum.

canım güle güle kullan:)
dürüst olmak gerekirse bende deri terch etmezdim ama güzel görünüyorlar.
mutlulukla yaşamayı kısmet etsin Allah üzerlerinde...yoksa sarayda olsan ne kımeti olur..sevdiklerinle ve huzurla her yer cennet bugzacım..
her daim mutlulukla tepin üzerlerinde,güle güle eskit sevdiceğinle:)

Çok teşekkürler Aycangül.Sevdiklerimizle eskittikten sonra dediğin gibi ne olsa hep güzel..
Bu arada tüy sorunu topiğe nacizane az bişeyler karaladım sen gelene kadar,hata varsa düzelt lütfen yanlış kalmasın kimsenin alında :)

selamlar;:13: deri koltuk konusunda tereddüt etmeyin bence, kardeşim 10 yıldır kullanıyor krem rengi sizin gibi 3+2+1 şeklinde,,,inanın çok rahat silinebiliyor, terletme ya da üşüme yaşamadılar çünkü sık gidiyorum evlerine...hatta epey bir zaman sonra bazı yerlerde kullanımdan dolayı çatlama olmuştu, derisini yenilettiler...Her çeşit kırlentle de şık duruyor...Siz de halınıza ya da sehpa örtülerine uygun kırlentlerle dekore edebilirsiniz..Perde konusunda stor perdeyi tek geçerim, kendim kullanıyorum, memnunum. Fon olarak da tül var kenarlarda. istedğim kadar açabiliyorum ve temizlenmesi kolay... Güle güle kullanın eşyalarınızı...:)

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.perde olarak stor perdede yogunlaşıyorum gitgide.tüm pencerelere stor yaptırıcam ve tül,ip gibi detaylarla farklılık yaratmaya calısıcam

ve işte yerleşmiş halleri :) nasıl olmuş? ( sondan ikinci resim perde detayı)

Eki Görüntüle 313868 Eki Görüntüle 313869 Eki Görüntüle 313870 Eki Görüntüle 313871 Eki Görüntüle 313872 Eki Görüntüle 313873 Eki Görüntüle 313874 Eki Görüntüle 313875 Eki Görüntüle 313876 Eki Görüntüle 313877

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…