Lekeler, Çiller Beyaz,sivilcesiz ve siyah noktasız bir cilt için!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
siyah noktalar için bir tatlı kaşığı türk kahvesine 1 tatlı kaşığı z.yağı koyup masaj yaparak yüzünüze maske yaparak ovuyoruz ,sonrada soğuk su ile yıkıyoruz,kızlar bu tarifi geçen doktorum programında anlattılar ,biraz önce yaptım çok iyi geldi siyah noktalar falan gitti yumuşacık oldu cildim,sonrada gül suyu ile sildim,ben bayağı memnun kaldım denemenizi öneririm üstelik maliyetsiz :)

sivilce değilde benim problemim siyah noktalar. burun estetiği de yaptırmıştım ondan mı bilmiyorum. burnumun üzeri simsiyah olacak akında siyah noktaların yoğunluğundan. sen bunlardan hangisini siyah nokta için kullanıyosun? ve fayda etti mi?bilmiyorumkismile

Evet o siyah noktalar burun estediğinden sonra artıyor. Bende de aynısı oldu ordan biliyorum. Ben şimdi netten sipariş verdim onbeşgün kullanıp sonuçları paylaşacağım sizlerle.

ben yüzümü sabahları normal bir temizleyiciylede yıkasam başımı kaldırıp yüzümü sildiğimde bembeyaz olurum bu yüzümüzdeki yağın gitmesinden kaynaklanır ama aradan 4 veya 5 saat geçtikten sonra cilt tekrar yag üretmeye başlar ve çevre faktörlerile birlikte bir ten koyulaşması olur .yani tüm sabunlar lavabodayken bembeyaz gösterir .eger bu sabunun işe yarayıp yaramadıgını anlamak istiyorsak önce bir fotograf çekilip yüzümüzü yıkamadan önce .sonrada 1 ay sonra yüzümüzü yıkamadan önce fark varsa işe yarıyordur ben kullandıgım tüm ürünlerde bu yöntemi denemişimdir çünkü zihnim çok oyun oynar bir anda lekelerim gecer sivilcelerim söner nasıl görmek istiyorsam kendimi o oluveririm ama gercekler kameramdaki resim kadardır:50:

siyah noktalar için bir tatlı kaşığı türk kahvesine 1 tatlı kaşığı z.yağı koyup masaj yaparak yüzünüze maske yaparak ovuyoruz ,sonrada soğuk su ile yıkıyoruz,kızlar bu tarifi geçen doktorum programında anlattılar ,biraz önce yaptım çok iyi geldi siyah noktalar falan gitti yumuşacık oldu cildim,sonrada gül suyu ile sildim,ben bayağı memnun kaldım denemenizi öneririm üstelik maliyetsiz :)

bunu bir deneyeyim teşekkür ederim paylaştığınız için...

bnde bu konuya hemencecik bişeler yaziim dedim.. cunku bu sabunu bnde 2 haftadır falan kullanıorum.. aslında bn aktarlardan almıştım oraya gitiğimde tesadüfen gordumm kutusunda bi kızın resmi vardı lekeleri giderıo öncesı sorası die bişedi ve baya hosuma gttii fiyatı 4bucuk lira hatta bide ballı sabun var oda bööle bal petegı şeklinde onuda aldım oda cildi pürüssüsleştirıoomuşş onu pek kullanmadımmm ama yılan yağı sabununu kullandım ve hala kullanıorum bnde siwilce felan yoktuu sıyah noktalar ıcın bidee cildim daa küselleşsin die kullnmaya başladım (buarada bn hep dove kullanıodum) ve hemencecık etkisini goruosunuz yanii bn kullandmm sahıden lekeler sıyah noktalar falan gecıoo.. ve bn o sabunun ardından akşamları expıgment kremde kullanıorum.. ama biri bunları bööle kullan dedı dıe yapmadım sabunu tamamen tesadufen aldım kullandm.. expıgmentıde burda kullananlar varmış cıldı beyaslatıo die kullanıorum suan cok fasla etkisini görmesemde umarım görürüm.. sorularınısıda zewkle cwplarım...=)

sivilcelerden sonra kalan lekelere faydası oluyor mu acaba

Bu tüylenme yapar mı acaba?
Bir de yılan yağını kullansak aynı etki olur mu? :31:

türk kahvesi ciltte koyulaşma ya da tüylenme yapar mı acaba?

bende alıcam cok merak ettim bakalım nasıl olacak düğüne kadar cildim güzel olsun azcık sivilceler cıktı.yazarım buraya

Back
X