Beyaz sümüksü şeffaf akıntı

Kızlar benden geçen ay o sıvıdan geldi doktora gittim yumurtam çatlamamıştı, kiste döndü. Yani ovulasyon testleri kaygan akıntı yumurtlamamız olduğu anlamına gelmiyor. En kesin çözüm yumurta takibi yaptırmak

gitmedim canım bu ay ilk denememiz
Hadi hayırlısı canımm inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
Benim evliliğim bir sene oldu işte 7-8aydır filan istiyoruz biz de..ikimizde de sorun yok ama tutmuyor
Klomene başladım geçen ay..olmadı bu ay gitmedim aslında cagırmıstı gitmedim adet olunca gitcembakalım

Aaa inşallah kist yoktur bende ya :/
Kist olursa adet olamıyosun dimi??

İlk ay günaşırı denedik olmadı
2.ay 5 gün üstüste oldu ve tuttu.
Siz de güzelce değerlendirin :)
Ben de bu haftayı full degerlendirmekten yanayım ama eşim ikna olursa bakalım :)
Sen nasıl ikna ettin? Eşim hem çocuk cok istiyor hem hergün yapılmaz saglıklı değil diyor ben de kacırırsak diyorum

Ben de bu haftayı full degerlendirmekten yanayım ama eşim ikna olursa bakalım :)
Sen nasıl ikna ettin? Eşim hem çocuk cok istiyor hem hergün yapılmaz saglıklı değil diyor ben de kacırırsak diyorum
Eşime gün aşırı dedikçe takılma öyle şeylere diyip sağolsun her gece istedi. O beni ikna etti. Görev gibi yapmak da hoş olmuyor gerçekten. İçinizden geldiği her an olabilir.
Eşin az olsun diyorsa gün aşırı deneyin. Hergün yapmak neden sağlıksız olsun ki doğal birşey bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…