- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Aslında bu haftayı full degerlendirmek lazım da kim yapacak hergün hergün canımız çıkar :) :)
Yorulmuyor musunuz??:) eşini nasıl ikna ettinkız biz hergün
Yorulmuyor musunuz??:) eşini nasıl ikna ettin
:) :)o deli oluypr cocuk diye zaten ya kaçırırsak yumurtlamayı diye hergün oluyo işte :))
:) :)
1hafta mı sürüyor yumurtlama dönemi?
Bugün 10.günün mü canımdogurgan dönemler var birde yumurtlayacagınız gün diyor takvim
ona göre 9 unda dogurgan dönem başlıyor 14 ünde yumurtluyorum
ama şimdiden çift çizgi ve akıntı var
Bugün 10.günün mü canım
Keşke ben de alsaydım o testlerden
Hayırlısı canım benimdün ilk kez yaptım 10. günde
bugün de yaptım 11 bugün
çizginin koyulaşmasını bekliyorum
Hayırlısı canım benim
Doktora da gidşyor musun
İlk ay günaşırı denedik olmadıAslında bu haftayı full degerlendirmek lazım da kim yapacak hergün hergün canımız çıkar :) :)
Hadi hayırlısı canımm inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz :)gitmedim canım bu ay ilk denememiz
Aaa inşallah kist yoktur bende ya :/Kızlar benden geçen ay o sıvıdan geldi doktora gittim yumurtam çatlamamıştı, kiste döndü. Yani ovulasyon testleri kaygan akıntı yumurtlamamız olduğu anlamına gelmiyor. En kesin çözüm yumurta takibi yaptırmak
Ben de bu haftayı full degerlendirmekten yanayım ama eşim ikna olursa bakalım :)İlk ay günaşırı denedik olmadı
2.ay 5 gün üstüste oldu ve tuttu.
Siz de güzelce değerlendirin :)
Bide yumurtlama olurken hergün kasık agrısı olur mu??
İki üç gündür arada kasık agrım oluyor
Valla dün kanamam başladı, bugün kontrole gittim kist küçülmeye başlamış. Atıyor sanırım ama tabi bu aksilik benim aşılama tedavimi az kalsın sekteye uğratacaktıAaa inşallah kist yoktur bende ya :/
Kist olursa adet olamıyosun dimi??
Eşime gün aşırı dedikçe takılma öyle şeylere diyip sağolsun her gece istedi. O beni ikna etti. Görev gibi yapmak da hoş olmuyor gerçekten. İçinizden geldiği her an olabilir.Ben de bu haftayı full degerlendirmekten yanayım ama eşim ikna olursa bakalım :)
Sen nasıl ikna ettin? Eşim hem çocuk cok istiyor hem hergün yapılmaz saglıklı değil diyor ben de kacırırsak diyorum
İnşallah tuttururuz canımkasık agrısında yumurtlama belirtisi canım bende de var şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?