Beyaz sümüksü şeffaf akıntı

Ben de senin gibi diyorum ama eşim hergün boşalmak spermlerin sayısını etkiler filan diyor..bide bazen yorgun oluyo mesela dün yapamadık yorgundu ben de kıyamadım

K
Ben de senin gibi diyorum ama eşim hergün boşalmak spermlerin sayısını etkiler filan diyor..bide bazen yorgun oluyo mesela dün yapamadık yorgundu ben de kıyamadım

Her gün ilişkinin olması iyi değil diye biliyorum ben de biryerde okumuştum, sperm kalitesi düşüyormuş hergün olunca, ama birer gün aralıklarla olunca hamile kalma olasılığı da artıyormuş sperm kalitesinden dolayı, ben geçen sefer bu şekilde hamile kalmıştım, bu sefer yine aynı tempoda devam ediyoruz bakalım hayırlısı artık

Ama birer gün arayla tutar mı o da var

Ama birer gün arayla tutar mı o da var
Tutar canım çünkü yumurta çatladığında döllenmek için 48 saat bekliyor, sperm hüccreleri ise 72 saat canlı kalıyorlar, bu yüzden gün aşırı ilişkide özellikle yumurtlama gününden bir kaç gün önce başlarsanız mutlaka tutuyor Allah'ın izniyle, hatta biryerde şöyle okumuştum bir doktordan, hergün ilişkide sperm kalitesi ve hızı düştüğü için spermler yumurtaya ulaşmakta zorlanıyorlarmış

Zaten hergün yapamıyoruz :)
İki güne bi deniyoruz bakalım adet olursam 3.günü doktora gitcem

Canım bugün adetimin üstünden geçen 14.günüm..bugünü mü değerlendirmeliyim?? Dün ilişki oldu bugün olmalı mı

Kızlar ben 14 .günde ovu testinde pozitifi gördüm bugün 19.gün ve dünle bugün krem kıvamında beyaz akıntım oluyo nedendir sizce? Önceden olmadı hiç böyle bişey

Cinsiyeti nedir acaba bebeğiniz ne kadar süre ilişkiye girdiniz tam olarak ovulasyon gününüzü görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…