- Konu Sahibi kadersofuoglu0
-
Banada mantıklı gelmiyor içim kıpır kıpırdı heyecanlıydım izleyince açıkçası üzüldüm biraz canımı sıktı, hevesim kırıldı birde hep özellikle fark ettiysen bilmiyorum herkes yumurtlama gününü degerlendirmekten bahsediyor kimse demiyor ki yumurtlamadan 2-3 gün öncesinden başlayın diyeBana çok saçma geldi bende 19 Mart'ta yumurtlama gördüm 18.19.20.21i degerlendirdim sana mantıklı geliyormu söyledikleri
Tam yumurtlama gününde kalması biraz zor gibi yani tek seferlik ilişki ile ama biz öncesini sonrasını yani önemli olan günleri degerlendirdik18-19 Mart çift çizgi gördüm yumurtlama oldu 20 Mart'ta silikleşti biz 18-19-20-21 Mart olarak değerlendirdik.
Gördüğüm videoda bir bayan doktor yumurtlamadan 2-3 gün öncesinde ilişkiye girilmesi gerektiğini yumurtlama döneminde girmenin aslında bir faydası olmadığını anlatıyor. Aşağıya ekliyorum;
Ya yumurtlamadan 2-3 gün önce ilişkiye girmiş olsak bile tutma ihtimali var yanı spermler genital bölge içinde 48-72 saat çanlı kalabiliyor sakın kötü düşünmeBanada mantıklı gelmiyor içim kıpır kıpırdı heyecanlıydım izleyince açıkçası üzüldüm biraz canımı sıktı, hevesim kırıldı birde hep özellikle fark ettiysen bilmiyorum herkes yumurtlama gününü degerlendirmekten bahsediyor kimse demiyor ki yumurtlamadan 2-3 gün öncesinden başlayın diye
Ben uygulamada 14 yumurtlama 15 çatlama olarak gördüm yine bunuda değerlendirelim dedim ovulasyon testinde de çift çizgi hala çıkmamıştı yani 14-18-19-20-21 olarak değerlendirdik ya yinede nasip, nasipte varsa yumurtlamaya bile gerek kalmadan can bulurYa yumurtlamadan 2-3 gün önce ilişkiye girmiş olsak bile tutma ihtimali var yanı spermler genital bölge içinde 48-72 saat çanlı kalabiliyor sakın kötü düşünme
Aynen öyle canım hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alalımBen uygulamada 14 yumurtlama 15 çatlama olarak gördüm yine bunuda değerlendirelim dedim ovulasyon testinde de çift çizgi hala çıkmamıştı yani 14-18-19-20-21 olarak değerlendirdik ya yinede nasip, nasipte varsa yumurtlamaya bile gerek kalmadan can bulur
Amiin inşallahAynen öyle canım hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alalım
Ve dr lar her zaman 1+1 ilişki istiyorlar hergün değil artı evet yumurtlamadan önce ki ilişki daha etkiliymişBana çok saçma geldi bende 19 Mart'ta yumurtlama gördüm 18.19.20.21i degerlendirdim sana mantıklı geliyormu söyledikleri
İştr yumurtlamadan önceki gününden başladık çatlama görene kadar devam ettikVe dr lar her zaman 1+1 ilişki istiyorlar hergün değil artı evet yumurtlamadan önce ki ilişki daha etkiliymiş
Sizde hala kasık yumurtalık ağrısı varmıArkadaşlar merhaba 19 Mart'ta yumurtlamam oldu 18inden beri degerlendiriyorum 20 marta çatlamam oldu onu da degerlendirdik bu gün beyaz sütümsü gibi bi akıntı var sizce döllenme olabilir mi?
Yani böyle varla yok gibi yaSizde hala kasık yumurtalık ağrısı varmı
Sende bişey varmıSizde hala kasık yumurtalık ağrısı varmı
Hergün ilişki sperm kalitesini düşürüyormuş bi dahaki sefere dikkat edin :)İştr yumurtlamadan önceki gününden başladık çatlama görene kadar devam ettik
Bugün ben bir tuhafım normalde 1.30 saat daha geç uyandım gündüz de 3 saat uyumuşum aşırı yorgunluk var ve sürekli uyuma isteği gün içinde ağrı ara ara geldi gitti ama şuan sol kasık ciddi şekilde ağrıyorSende bişey varmı
Zaten toplam yumurtlama dönemi 4-5 gün diyolar o günlwr değerlendiirlmesi yeterli bence cok tutup tutmucagınada kafa yormamak lazım galiba bu ay olmazsa oteki ay olur umudumuz var sonucta şükürki bana kalırsa günüde önemki değil geçen 6 ayda bunu anladım ben bu ayda adeti bekliyorum 7 olcak bakalım anneminde istedikten 5 ay sonra olmuş nasip artık bu isler böyle demekki bu ay olmazsa bidaki ayİştr yumurtlamadan önceki gününden başladık çatlama görene kadar devam ettik
Ah o kadar güzel düşünüyorsunuz kiZaten toplam yumurtlama dönemi 4-5 gün diyolar o günlwr değerlendiirlmesi yeterli bence cok tutup tutmucagınada kafa yormamak lazım galiba bu ay olmazsa oteki ay olur umudumuz var sonucta şükürki bana kalırsa günüde önemki değil geçen 6 ayda bunu anladım ben bu ayda adeti bekliyorum 7 olcak bakalım anneminde istedikten 5 ay sonra olmuş nasip artık bu isler böyle demekki bu ay olmazsa bidaki ay
aminn olacaktır elbet ya umduğumuzdan güzel olur belki hersey birde günlük tutmayı planlıyorum gebeyken gunluk tutuyolar gebelik önceside tutulabılır ıcımızden gecenlerı yazmak rahatlamak adına ılerde cocugumuza okuturuz belkı güzel bir anı olurAh o kadar güzel düşünüyorsunuz ki hepimize nasip olsun
Tabiki çok güzel bir düşünce yapısıaminn olacaktır elbet ya umduğumuzdan güzel olur belki hersey birde günlük tutmayı planlıyorum gebeyken gunluk tutuyolar gebelik önceside tutulabılır ıcımızden gecenlerı yazmak rahatlamak adına ılerde cocugumuza okuturuz belkı güzel bir anı olur
amiiin inşallahTabiki çok güzel bir düşünce yapısıAllah tez zamanda hepimize nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?