Beyaz ten

Bronz teni seven tek esmer olarak zenciye dönen ben 🤡🤡🤡

Eklentiler

• 474737373.webp
    474737373.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 66
  • 20260730_17120.webp
    20260730_17120.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 62
Benim de problem bacaklar. Aynı kremi sürüp aynı süre güneşleniyorum ama kollarım zenci bacaklarım hala bembeyaz. Çıldıriciiimmmm :KK43:

Çok doğru ya bence ben ankaralı olduğum için bizde deniz güneş bronzlaşmak wow bir şeyler. Hayranlık uyandıran şeyler yani. En az 7 gece tatil ve güzel bronzlaşmak statü göstergesidir hhahahshdh
Size bi şey diyeyim mi ; insanların geneli sıkmıyor artık kendini bu tip şeyler için ,saldılar yani.Eğer bir insanın ,beyaz tenli birinden 7_10 günde bronz olacak beklentisi varsa ,o insan zaten kendini geliştirmemiş, cahil ve çapsız bi insandır.Öyle bi insanı da asla yanımda istemem.Mantık yani ! 7 günde bronz nasıl döneceksiniz! Gezmeden ,tozmadan ,tatilin tadını çıkarmadan, belki de hastalanmak uğruna (çok dokunur güneş beyaz tene,benim ablam bi keresinde sıtma olup ateşi çıkmıştı) sırf o çapsızlar "yanmışsın" desin diye ,Ağustos sıcağında güneşin altına yatıp tatilimi zehir edemem.

Size bi şey diyeyim mi ; insanların geneli sıkmıyor artık kendini bu tip şeyler için ,saldılar yani.Eğer bir insanın ,beyaz tenli birinden 7_10 günde bronz olacak beklentisi varsa ,o insan zaten kendini geliştirmemiş, cahil ve çapsız bi insandır.Öyle bi insanı da asla yanımda istemem.Mantık yani ! 7 günde bronz nasıl döneceksiniz! Gezmeden ,tozmadan ,tatilin tadını çıkarmadan, belki de hastalanmak uğruna (çok dokunur güneş beyaz tene,benim ablam bi keresinde sıtma olup ateşi çıkmıştı) sırf o çapsızlar "yanmışsın" desin diye ,Ağustos sıcağında güneşin altına yatıp tatilimi zehir edemem.
Bbeyaz tene çok beyaz esmere çok kara 🤣

Tatilin sonuna geldik bacağımın hali şöyle maalesef yamalı bir yanık🤣
Bu yıl da sınıfta kaldım

Eklentiler

• B49AC430-E7D8-4412-9A85-3C6A50750C6B.webp
    B49AC430-E7D8-4412-9A85-3C6A50750C6B.webp
    56,4 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar bronzlaşamıyorumm çok beyazım şeffafım neredeyse ama yine de bir tık da olsa rengim kırılsın istiyorum. Kremsiz cesaret edemiyorum leke vs açısından. Burnumun üstünde ve omuzlarımın tepesinde minik çiller var çünkü. Tatilde göcekteyim, rüzgar yok, nemli ve sıcak, güneşte yatmak işkence.

Eda taşpınar 20 faktör bronzlaştırıcı kremini sürüyorum ama fazla koruyor hiç yanmıyorum.

Ayva tüylerim sararsın rengim bir ton kırılsın en azından bb kremlerin en açık tonu uysun istiyorum. Mini etek giyince bacaklarım peynir gibi çıkmasın istiyorum. Çok mu şey istiyorum önerilerinizi bekliyorum🥺🥺
Kakao yağı, havuç yağı? zaten sabit yağ direk sürebilirsin

Ya da şöyle yapacaksın bu yağları sür, güneş kremsiz max 15 dk güneşlen

Riskli ama işine yarar sanki

Back
X