beyaz tene hangi saç rengi gider

ohmycooltaylor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
6
1
27
Merhaba,
Saçlarımı boyatmayı düşünüyorum ama ilk kez boyatacağım için korkuyorum. Sonradan pişman olursam geri dönüşü olmayabilir. Ama denemekte fayda var. Kendi saç rengim koyu kahve ama yazın biraz rengi açıldı beyaz tenliyim ama kaşlarım biraz kalın ve siyah o yüzden boyayacağım saç rengiyle uyumlu olmaz diye korkuyorum göz rengim kahverengi bana hangi renk gider yardım edebilir misiniz?

Eklentiler

• 3ecedd41c3b040bcb44eb8ef1788c3f3.jpg
    3ecedd41c3b040bcb44eb8ef1788c3f3.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 2.517
bakır rengi harika olur canım. kiraz mevsimindeki şeymanın saç rengi gibi. buğday tenli olmasam kesin yapardım
o saç rengini bende çok seviyorum ama korkuyorum çok dikkat çeker şeymayla beni arkadaşlarım çok benzetiyo aslında o rengide önermişlerdi ama dediğim gibi çok dikkat çeker cevapladığın için teşekkürler :KK70:

o saç rengini bende çok seviyorum ama korkuyorum çok dikkat çeker şeymayla beni arkadaşlarım çok benzetiyo aslında o rengide önermişlerdi ama dediğim gibi çok dikkat çeker cevapladığın için teşekkürler :KK70:
çok dikkat çekiyor valla hayatım. ben boyatmıştım. bir sürü kişi askıntı olunca eşim boyattı

dark copper/natural copper golden blonde
champagne blonde (medium-tam sarı olmayanı çok güzel)
Bende beyaz tenliyim ve bu 2 rengi kullandığım zamanlar gerçekten çok güzel olmuştu ve birçok kişi bu 2 rengi beğenmişti :) YAkın zamanda yine champangne blonde yapıcam bende

dark copper/natural copper golden blonde
champagne blonde (medium-tam sarı olmayanı çok güzel)
Bende beyaz tenliyim ve bu 2 rengi kullandığım zamanlar gerçekten çok güzel olmuştu ve birçok kişi bu 2 rengi beğenmişti :) YAkın zamanda yine champangne blonde yapıcam bende
aslında bu rengi de kullanmaya korkuyorum ama deneyebilirim tekrar boyatacam

X