Beyaz16'nın Zayıflama Günlüğü

zayıflamak istiyorum ve bu sitedekiler gibi benimde morale desteğe ihtiyacım var fakat siteyi nasıl kullanıcamı anlamadım lütfen yarımcı olun

bugün ilk günüm desteğe çok ihtiyacım var lütfen sizlerde bana yardımcı olun önerilerde bulunun siteyi nasıl kullanıcamı bile anlayamadım

bugün ilk günüm desteğe çok ihtiyacım var lütfen sizlerde bana yardımcı olun önerilerde bulunun siteyi nasıl kullanıcamı bile anlayamadım

mrhba canım aramıza hosgeldn bakma bnde yenıyım daha 2 gun önce bende hıc bısey bılmıydm.ama süper bı ortam sende cok yakında alısrsn boyun kılon yasın kaç günlük alman gereken kaloriyi hesapladın mı

evet daha 16 yaşındayım 3 ay önce 18 kilo vermiştim okadar güzel olmuştm ki çevremdeki herkez şaşıp kalıyodu ama yine kilo aldım 70 kilo oldum boyum 1. 50 umarım zamanla siteyi nasıl kullanıcamı anlarım

evet daha 16 yaşındayım 3 ay önce 18 kilo vermiştim okadar güzel olmuştm ki çevremdeki herkez şaşıp kalıyodu ama yine kilo aldım 70 kilo oldum boyum 1. 50 umarım zamanla siteyi nasıl kullanıcamı anlarım

daha önce nasıl verdın 18 kıloyu dıyet falan mı yaptın yaptıysn hangı dıyet bu 18 kılo cok fazla 3 ay için gerci daha bu konu da cok yenıym ama yınede yanı hıc saglıklı deıl almn cok normal burda bırlıkte guzel guzel verrz inş bosver

spor salonun gittim aşırı spor yaptım, ve daha önce çok diyet yaptığm için kendi diyetimi yazdım etrafımdaki insanların beni eleştirmelerinden bunalmştm ve en sonunda zayıfladm ama geri aldım işte spor salonunu bırakınca malesef ama artık geri almamak üzere sabredicem

Kendimle yüzleştiğim ilk gün aynanın karşısında duran tombul kızı gördüğüm an oldu. Ve o an dedimki işte kilo verme vakti. Yaşım 23 boyum 1,53 ve kilom 60 ‘dı. İşe önce sağlıklı beslenmeyi öğrenmekle başladım. Kızartmaları çıkarttım hayatımdan ekmeği azalttım. En önemliside hayatımda eksik olan sporu soktum hayatıma. Ve böylelikle 2,5 ay gibi bir sürede 56 kiloya düşmeyi başardım. Fakat hedefim 48 kilo olmak. 1 hafta önce başladığım diyet yolculuğumda her şeyden az yiyerek ve araöğünlerle diyetimi destekleyerek akşam en geç yemek vakti olarak 7,30 ve sporla birlikte diyetime katkıda bulundum. Şuan tartıda gördüğüm rakam 54,20 ama bitmedi 48 kilo olana kadar devam edicem ve ideal kiloma ulaşmış olsamda sağlıklı beslenme ve spordan asla vazgeçmeyeceğim:16:
maşallah güzel kilo vermişsin cnm ddarısı başıma:)
zayıflamak istiyorum ve bu sitedekiler gibi benimde morale desteğe ihtiyacım var fakat siteyi nasıl kullanıcamı anlamadım lütfen yarımcı olun

zamanla girdikte okudukça anlarsın cnm bizde yeniydik önceleri,veririsin istediğin kiloyu inş cnm,18 kilo az değil,gayet iyi vermişssin.

dün sabah 73.8 i gördüm,düm tüm gümn dışardaydım pek bişey de yemedim ama bugün 74.4 üm ,ödem var sanırım ,elim yüzüm şiş.

düm 74.4 değil 74.7 ymişim,bugünnde fark yok 74.5 çıktım,regl mi olucam onun şişliği midir bilmiyorum,adet düzensizliğim var tahmin edemiyorum ki,neyse sorunu çözücez,adet olunca gel testlerini yapalım dedi dr.bekliyorum bende:)

yine ara vermişim be,düzenli giremiyorum ki,ne güzel 73 ü görmüşken anneme gittim 1 kg aldım döndüm.neyseki verdim şükür,bugün itibarıyla 72.6 yı gördüm,ilk 72 li rakamlarım,sıra 70 de 6 lara gelemeyeli çok oldu,regliyim ,ama çok su toplamıyorum ben sanırım,pek değişim olmuyor sonrasındada,bakalaım bu sefer 1 kg daha gitsem,şok olurum yaw:24::24::24:

ne çok olmuş gelmeyeli,verdim aldım verdim aldım derken bugün tartıda 69,7 yi gördüm şükür,geçmiş yazılarıma baktım da dedem ameliyat oldu hastanede yazmışım canım dedem ya,kaybettik seni:14: içim bi tuhaf oldu halbuki alıştım sanıyordum.

Back
X