- Konu Sahibi firuze-1524
zayıflamak istiyorum ve bu sitedekiler gibi benimde morale desteğe ihtiyacım var fakat siteyi nasıl kullanıcamı anlamadım lütfen yarımcı olun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün ilk günüm desteğe çok ihtiyacım var lütfen sizlerde bana yardımcı olun önerilerde bulunun siteyi nasıl kullanıcamı bile anlayamadım
evet daha 16 yaşındayım 3 ay önce 18 kilo vermiştim okadar güzel olmuştm ki çevremdeki herkez şaşıp kalıyodu ama yine kilo aldım 70 kilo oldum boyum 1. 50 umarım zamanla siteyi nasıl kullanıcamı anlarım
maşallah güzel kilo vermişsin cnm ddarısı başıma:)Kendimle yüzleştiğim ilk gün aynanın karşısında duran tombul kızı gördüğüm an oldu. Ve o an dedimki işte kilo verme vakti. Yaşım 23 boyum 1,53 ve kilom 60 ‘dı. İşe önce sağlıklı beslenmeyi öğrenmekle başladım. Kızartmaları çıkarttım hayatımdan ekmeği azalttım. En önemliside hayatımda eksik olan sporu soktum hayatıma. Ve böylelikle 2,5 ay gibi bir sürede 56 kiloya düşmeyi başardım. Fakat hedefim 48 kilo olmak. 1 hafta önce başladığım diyet yolculuğumda her şeyden az yiyerek ve araöğünlerle diyetimi destekleyerek akşam en geç yemek vakti olarak 7,30 ve sporla birlikte diyetime katkıda bulundum. Şuan tartıda gördüğüm rakam 54,20 ama bitmedi 48 kilo olana kadar devam edicem ve ideal kiloma ulaşmış olsamda sağlıklı beslenme ve spordan asla vazgeçmeyeceğim![]()
zayıflamak istiyorum ve bu sitedekiler gibi benimde morale desteğe ihtiyacım var fakat siteyi nasıl kullanıcamı anlamadım lütfen yarımcı olun