Beyaz16'nın Zayıflama Günlüğü

bugün tartılma günümdü ve evettt
02.07.2012......74.5 kg :8::8::8::8::8::8::8::8::nazar::nazar::nazar::nazar:
dedem hastanede,bizim eve çok yakın,her gün ziyarete gittim hemde bana yürüyüş oldu,inş çabuk toparlar.

Merhabalar :)
Umarım dedenin çok ciddi bir sorunu yoktur. Çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce iyileşir :16:

Hangi diyeti yapıyorsun bu arada?

Merhabalar :)
Umarım dedenin çok ciddi bir sorunu yoktur. Çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce iyileşir :16:

Hangi diyeti yapıyorsun bu arada?

çok sağol cnm,dedemin ayağı kesildi,ayrıca kolon kanseri,baya zordayız yani,rabbimden hYIRLISI ARTIK:(
cnm öyle belli bir diyetim yok,kafama ne eserse
tatlı,şeker,ve hamur işi hiç yok,ekmek yok,az az herşey yiyiyorum.

çok kızıyorum kendimeee:47::47::47: dün dayanamadım gece biber dolması ve keke yedim ya,tam sopalığım:14::14::14:
bugün çok az yiyeceğim hatta lapa yapsam iyi olur hiç yapmadım denemiş olurum,dengelemem lazım dünle bugünü:50:

çok sağol cnm,dedemin ayağı kesildi,ayrıca kolon kanseri,baya zordayız yani,rabbimden hYIRLISI ARTIK:(
cnm öyle belli bir diyetim yok,kafama ne eserse
tatlı,şeker,ve hamur işi hiç yok,ekmek yok,az az herşey yiyiyorum.

Çok geçmiş olsun canım, dedenin en kısa zamanda şifa bulmasını dilerim. Rabbim sizlere de sabırlar versin, güç versin ki ona destek olabilesiniz :29:

annemlerle bikaç günlüğüne yazlığa gidiyoruz,sonrasında da bir hafta annemdeyim,tartılma günüm aksayabilir,yaşasın tatilll:46::46::46::46:

sonunda evimdeyim,tatil modundan çıkamadım halen,bugünde arkadaştaydım yedim de yedim:25::25:pazartesi tartılayım bakalım aldım biraz kilo ama tekrar başlasın diyetttt:52::52::52::52::52:

oyy buralara uğramayalı baya olmuş,puff,bu arada klilo aldım tabi,78 den fazla olmuştum,bikaçgündür diyetteyim,76.7 kiloyum bugün itibariyle

bu sabah tarıda 75.5 i gördüm,ama oğlumun doğum günü vardı pasta ve kola ikilisi olmadan olmaz,bir de dürüm yedim puff,inş çok almmaışımdır.

bugün yine tartıda 76.2 ydim,ama adet oldum yine,bu ne ya 2 haftada bir oluyorum kaç aydır,haftaya randevu aldım bakalım,pufff

tartı bu sabah 74.1 i gösterdi,adetim bitti şişiliği iniyor sanırım,hadi gelll 70 mişşşşş,heyecanla bekliyorum seni,sonra 65,sonra 60 ve 55 :nazar::nazar::nazar:

Kendimle yüzleştiğim ilk gün aynanın karşısında duran tombul kızı gördüğüm an oldu. Ve o an dedimki işte kilo verme vakti. Yaşım 23 boyum 1,53 ve kilom 60 ‘dı. İşe önce sağlıklı beslenmeyi öğrenmekle başladım. Kızartmaları çıkarttım hayatımdan ekmeği azalttım. En önemliside hayatımda eksik olan sporu soktum hayatıma. Ve böylelikle 2,5 ay gibi bir sürede 56 kiloya düşmeyi başardım. Fakat hedefim 48 kilo olmak. 1 hafta önce başladığım diyet yolculuğumda her şeyden az yiyerek ve araöğünlerle diyetimi destekleyerek akşam en geç yemek vakti olarak 7,30 ve sporla birlikte diyetime katkıda bulundum. Şuan tartıda gördüğüm rakam 54,20 ama bitmedi 48 kilo olana kadar devam edicem ve ideal kiloma ulaşmış olsamda sağlıklı beslenme ve spordan asla vazgeçmeyeceğim:16:

Back
X