- 1 Mayıs 2023
- 62
- 18
- 3
- 28
- Konu Sahibi emilarun34
-
Ama yumurtlamadan 14 gün sonra regl geliyo canım şu an yumurtladigimi düşünmüyorum yumurta akıntısı daha farklı oluyorduDaha 8,9 gün varsa yumurtlama görüyor olabilirsin canım
Her adet öncesi (4-5 gün öncesi) aynen öyle peçetede hafif sarımsı akıntım geliyor ve hamilekik belirtisi olmadı bende. Belki sizin öyledir amaKızlar beyazımsı pecetede sarı gibi duran sümüksü yapışkan gibi akıntı gebelik olabilirmi regl günüm belli değil 8 9 gün kalmış olması lazım ilk defa biraz yoğun gördüm iç camasirda sol kasığımda da iğne batması sizlamasi gibi hafif ağrılar var ve gaz sancisi oluyor hafif bu belirtilerde 8 gündür falan var
Cnm o akınıtyı gördüysen yumurtan çatlamak üzere oluyo ilişki olması lazım o akıntıyı gördüğün gün ve sonrası iki günKızlar beyazımsı pecetede sarı gibi duran sümüksü yapışkan gibi akıntı gebelik olabilirmi regl günüm belli değil 8 9 gün kalmış olması lazım ilk defa biraz yoğun gördüm iç camasirda sol kasığımda da iğne batması sizlamasi gibi hafif ağrılar var ve gaz sancisi oluyor hafif bu belirtilerde 8 gündür falan var
Kızlar bana da oldu ama yumurtlamam geçti takvime göre test kullanmıyorum yumurtlamayı beyaz uzayan akıntı dan anlıyorum beyaz yapışkan akıntı nedir gerçekten kafa karışıklığı yapıyorCnm o akınıtyı gördüysen yumurtan çatlamak üzere oluyo ilişki olması lazım o akıntıyı gördüğün gün ve sonrası iki gün
Yumurtlama akıntısı ben test yapıyorum testimde iki kırmızı çizgi vardı yani yumurtlama günümde tam da o gün yumurta akı kıvamında akıntı geldi takvime göre olmuyo cnm yumurtlama testleri daha kesin sonuç veriyorKızlar bana da oldu ama yumurtlamam geçti takvime göre test kullanmıyorum yumurtlamayı beyaz uzayan akıntı dan anlıyorum beyaz yapışkan akıntı nedir gerçekten kafa karışıklığı yapıyor
Evet haklısın ama benim yumurtlama ve adet günler sabit hep aynı ama o tarif ettiğim akıntı çok nadir oluyor bilemedim wallahi ..Yumurtlama akıntısı ben test yapıyorum testimde iki kırmızı çizgi vardı yani yumurtlama günümde tam da o gün yumurta akı kıvamında akıntı geldi takvime göre olmuyo cnm yumurtlama testleri daha kesin sonuç veriyor
Yumurtlama günleri sabit olmuyo benim tecrübeme göreEvet haklısın ama benim yumurtlama ve adet günler sabit hep aynı ama o tarif ettiğim akıntı çok nadir oluyor bilemedim wallahi ..
Benim hep aynı takip ettim ordan biliyorumYumurtlama günleri sabit olmuyo benim tecrübeme göre
Ne kadar güzel bende öyle zannediyordum bi takip ettim her ay farklı gün olduğunu anladımBenim hep aynı takip ettim ordan biliyorum
Daha 8,9 gün varsa yumurtlama görüyor olabilirsin canım
Ne oldu sonuç olarak canımAma yumurtlamadan 14 gün sonra regl geliyo canım şu an yumurtladigimi düşünmüyorum yumurta akıntısı daha farklı oluyordu
Benden süt kesigi gibi akinti gelmisti 2 gebeligimdede bu sekilde öğrendim yogirt kivaminda kesik kesik bi akintiydiKızlar beyazımsı pecetede sarı gibi duran sümüksü yapışkan gibi akıntı gebelik olabilirmi regl günüm belli değil 8 9 gün kalmış olması lazım ilk defa biraz yoğun gördüm iç camasirda sol kasığımda da iğne batması sizlamasi gibi hafif ağrılar var ve gaz sancisi oluyor hafif bu belirtilerde 8 gündür falan var
Dediğiniz şekilde akıntım oluyor benim de üç gündür. Bu ay klomen kullandım, ancak henüz adetime 8 gün var. Sizin hamileliğinizde hangi dönemde olmuştu akıntı, acaba bu kadar erken belirtisi olabilir miBenden süt kesigi gibi akinti gelmisti 2 gebeligimdede bu sekilde öğrendim yogirt kivaminda kesik kesik bi akintiydi
Olabilir mi bilmiyorum 8 gün biraz erken gibiDediğiniz şekilde akıntım oluyor benim de üç gündür. Bu ay klomen kullandım, ancak henüz adetime 8 gün var. Sizin hamileliğinizde hangi dönemde olmuştu akıntı, acaba bu kadar erken belirtisi olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?