Su ikiyuzlulukte mide bulandirici yani. Zamanında neler yapip simdi de "pardon" bile demeden bunlari yapmak.
Cozum süreci oyle yanildik kandirdilar niyetimiz iyiydi diyerek basite alinacak bir sey degildi. Sonuclari verdigimiz sehitler de oyle olduğunu gösteriyor. Hesap verecek olanlar onune gelene terorist muamelesi yaparak algıyi manipule etmeyi cok iyi basariyorlar.
Simdi beni de pkkli yaparlar.
ozaman iktidarın politikasını desteklemiyoruz bu politikalar bizi felakete sürükleyebilir
Allah aglatmasin
Terörü desteklemeyen bir insanın terörist damgası yemesi ne kadar acıdır.bencede abartmışlar, yalnız beyaz nasıl korkmuşsa, sesi titriyodu adamın.
sanmam imajına zarar geleceğini, çünkü yıllardır çizgisi belli, mesela ben bilmiyorum siyasi görüşünü falan, hiç biryere yakın olduğunu göstermedi şimdiye kadarTerörü desteklemeyen bir insanın terörist damgası yemesi ne kadar acıdır.
Show programı sunan ,ekmeğini bu işten yani halk üzerinden sağlayan bir insan için cidden ürkütücü.
Ahmet Kaya'yı da bunun farklı bir versiyonu olan bir şekilde harcamışlardı.
Bu soruşturmadan bir cacık çıkmaz ,olan Beyazıt'ın o güzel imajına olur .
insanın adı çıkarsa dokuza inmez sekize Sare Lavinya.sanmam imajına zarar geleceğini, çünkü yıllardır çizgisi belli, mesela ben bilmiyorum siyasi görüşünü falan, hiç biryere yakın olduğunu göstermedi şimdiye kadar
bencede abartmışlar, yalnız beyaz nasıl korkmuşsa, sesi titriyodu adamın.
evet aslında sesinin titremesi, korkmuş olması bile bi delili suçu olmadığınınAdami tehdit eden de vardır sarem nasıl korkmasin
Adami tehdit eden de vardır sarem nasıl korkmasin
EEE hem fikir miyiz adil olmayan bir ülkede yaşadığımızaevet aslında sesinin titremesi, korkmuş olması bile bi delili suçu olmadığının
suçlu ayşe bile olmayan öğretmen, propaganda yapanlar ve onu destekleyenler.EEE hem fikir miyiz adil olmayan bir ülkede yaşadığımıza
suçlu sadece ayşe öğretmen mi?
öğretmen olmayan ayşemi hım belkide olabilirsuçlu ayşe bile olmayan öğretmen, propaganda yapanlar ve onu destekleyenler.
insanın adı çıkarsa dokuza inmez sekize Sare Lavinya.
Beyazıt komser çocuğu,yeri geldiğinde maddi sıkıntılar çekmiş bir halk çocuğu.
Terörle ne alakası var halbuki.
evet aslında sesinin titremesi, korkmuş olması bile bi delili suçu olmadığının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?