Beyazlimin diet/saglikli beslenme günlügü :)

günaydın beyazlım...
sabah kahvaltıda misafirlerimiz vardı pek özenemedim açıkcası
azıcık menemen ve bir iki tane biber yedim çay ve birkaç dl ekmek...

Selam BADEcim,

Olur böyle kacamaklar tabi ;)
Tuzu biber bu güzel serüvenimizin.

Ben öglen:

Hazir torbada sebze corbasina patetes ufak ufak dogradim ve biber,

Haaaa birde cok canim cekti 2 dilim kepekli ekmek cökelek ve bal ile yedim,ama baska türlü iyi gitmekte :))

Kızlar harika bi diyete başlamıştım bugun 7 günde 7-10 kg arası verdiren bi diyetti ama diyet çok sıkı olduğu için bugün dayanamadım bozdum napıcam yaa =(

ah ah bugünlerde sürekli iştahım açık katılacamda dayanamıyorum malesef spor ve harekette yok evdeyım zayıflık nekadar önemli sizin için konuna yazmıştım.boyum 1.57 kilom 53 vermem gereken kilo 3 veya beş versem süper olacak sihirli deyneği olan yokmu ama burda başlıycam günlük yediklerimide yazacam bakalım başarabilecekmiyim :34:
limonlu ılık suya devam :52:

ah ah bugünlerde sürekli iştahım açık katılacamda dayanamıyorum malesef spor ve harekette yok evdeyım zayıflık nekadar önemli sizin için konuna yazmıştım.boyum 1.57 kilom 53 vermem gereken kilo 3 veya beş versem süper olacak sihirli deyneği olan yokmu ama burda başlıycam günlük yediklerimide yazacam bakalım başarabilecekmiyim :34:
limonlu ılık suya devam :52:

Hahaha harikasin.

Eveeeet yasasin limonlu ilik suuuu :D

Tabi canim,yaz burda belkim baska motive olursun ;)

kızlar hepinize günaydın bende gelebilir miyim topiğinize ve müsadenızle dıyetısyen eşliğinde başladığım dıyet menümün sabah kahvaltısını yazıyorum sıze

2 dılım peynır

2 dılım cavdar ekmegı

1 domates

1 salatalık

2 fincan yeşil çay dıyor lıstem ama

ben bir fincan içicem

selam kıslar sabah 9 gibi kalktım leslie ablayla 30 dakika hareket yaptım sonra elli tane yarım mekik bide alt karın için ebru şallının yaptığı makastan yaptım 30 tane kahvaltı menüm çayı yazmıycam kaç bardak olduğunu çayı ve türk kahvesini çok severim
6 tane zeytin
iki dilim salam
kibrit kutusundan büyük peynir
bir tane domates
birbucuk dilim ekmek
çay ama kaç bardak belli değil ( çayıma yarım şeker kaşığı şeker atıyorum )
şimdilik bukadar akşama daha çok var bakalım daha neler yiycem
:52: :52: :52: :52: :52: :52:

Canin sagolsun ;)
Ne ki o öyle?

canım baya hızlı kg verdiren bi diyet az zamanım oldugu için bu diyeti uyguluyorum.

sabah: 1 bardak kahve
Öğlen: Brokoli
Akşam: Yoğurt, elma

Ara öğünde de diyet bisküvilerden birkaç tane yiyebiliyorsun.

Zor bir diyet malesef :( ama artık dayanmaya çalısacam ne yapayım..

şok diyetler çabuk kilo verdiriyor ama vücudun salmasına hatta çatlaklara neden oluyor onun yerine spora dayanmak daha mantıklı

Back
X