Beyefendi evde kalmaktan korkmuyormuş

Ajussi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2014
316
109
48
Kızlar ,iyi geceler

Bir senelik ilişkim var,kendisi dört aydır yurtdışında ve bayramda temelli dönüyor,şu zamana kadar ciddi bir sorun yaşamadık,nasipse bahar başında nişan istiyoruz.bayramda erkek kardeşinin nişanı var ve biraz aceleye getirdi çocuk,bir sürü kişiyle denedi ve hepsiyle evlenmek istedi.Abisi ertelemek istedi aslında ama kardeşi,abi siz düğünü bizden erken yaparsanız diye ikna etti bizi.

Bugun konuşurken laf arasında,erkek kardeşinin evde kalma korkusu olabileceğinden bahsettik,zaten ailesi de bu kadar çabuk nişanlamasını tasvip etmiyordu,aralarında iki yaş var,sevgilim 33 yaşında,herneyse ,bana /benim hiç evde kalma korkum yok biliyormusun/ dedi,,e dedim /bir gun olur da ayrılırsak o zaman peki /. Bana dedi ki / gene olmaz,hiç olmadı köyden bı kız bulup gene evlenırım,oyle bır korku hıc duymuyorum dedi.

Şimdi bu adamın benı kaybetme korkusu yok mu?

Son düzenleme:
zaten erkeklerin böyle bi köylü kızı fantezisi var alırım köyden bi kız sen olmasan da olur demeye getiriyorlar o yüzden o lafı yedirmelisin ona ya da sende benim de talibim çok sana kalmadım mesajı vermelisin yoksa değerin olmaz.

Korkuyu bosver de adam köylu kizi die kucumsemis cok gck oldum..
Teyzeleri gecen sene köyden iki kızla aracılık etmeye çalışmışlardı,onların oralarda memleketten evleniyorlar genelde,koyu dediğimiz yerde balıkçı koyu,gayet modern,şehri merkezıne 15 dk mesafe,kızların çoğuda guzel ve okumuş,kucuk denız kenarında sahıl kasabası yanı,amacı o degıldı emınım

Aslında sadece bunda degıl,aramızda derın bır ask olmadıgını da hıssedıyordum,bu tuzlu biberi oldu,sankı çok ıyı anlasan,saygı duyan,bırbırını seven ıkı arkadas gıbı oldu ılıskımız

Hakîkatten var oyle bısey,koyundekı kızlarda eğitimli ve guzel maşallahmaşallah

evde kalma korkum yok demiş,

sizi kaybetmeme istegini, evde kalmamaya indirgiyorsanız, evet kaybetme korkusu yok.

neden boyle sorular sorar, sonra da begenmediginiz yanıtlar alınca bu tip cıkarımlar yaparsınız hic anlamam.
Soruyu ben sormadım,kendısı hemen oznele ındırgeyıp kendıne yonttu,benım de korkum yok dedı,e halıyle bende benımle ayrılırsan da mı korkun olmaz demeye getırdım

Soruyu ben sormadım,kendısı hemen oznele ındırgeyıp kendıne yonttu,benım de korkum yok dedı,e halıyle bende benımle ayrılırsan da mı korkun olmaz demeye getırdım

"boyle bir korku neden nasıl olabilir ki, ben de hissetmiyorum, ne var bunda" diye dusunmus olabilir...
(sizden ve iliskinizden bagımsız olarak düsünmüs olabilir,
ancak bu yanıtın ilişkinizle baglantısı var mı, elbette var )

bunu diyen kisiye "ya ayrılırsak?" diye sorarak kırılmayı goze almıssınız bence,
verecegi cevap bir onceki yanıtından belli zaten.
(yine de kıvırabilirdi, kabalık etmis... )

ustelik kaybetme korkusu diyorsunuz fakat ayrılıgınızı normallestirecek ilk cumleyi de siz kurmus oluyorsunuz orada...

nisanlınız haklı demiyorum, bu diyalog bastan sonra yanlıs bence, hic olmamalıydı yani.

istemediginiz cumleler duydugunuzda da ya tavrınızı koyun, ya da hic konusu acılmamıs gibi kapatın...
bir burada size deger vermiyor, kaybetmek falan ona vız gelir desek ne degisecek ki...?

adamin evde kalmaktan korkmamasiyla sizi kaybetmekten korkmamasi arasindaki bagi kuramadim.. buraya konu acmak icin, konudan sorun uretmissiniz gibi geldi.. bu bi zihniyet yapisi tr de, erkek evde kalmaz erkegin evde kalmisi olmaz, sonucta her kapiya gidebilir gbi bi dusunce var erkeklerde ve ailelerinde (hepsinde degil tabi)

Bence bu muhabbet ten çok takilmaniz gereken sey boyle hissetmeniz.
Eğer cidden o aski zirvede yasadiginizi hissetmiyorsaniz olmaz bu iş.
Öyle seviyorum ama çok değil falanla olmaz evlilik ne yazik ki.

Erkeklerde oyle bir korku yok.biz kendimiz olusturuyoruz o korkulari.evliligi basari statü belirtisi olarak görüyoruz. Sıkıntı kadinlarda.bide kadinlarin biyolojik saati var.erkek istedigi yasta baba olabilir.evde kalma korkusu neden olsun.

Yok maleseffff

bu kadar garipsenecek bi durum yok çocuk gayet de dürüst olmuş bunu bana eşim nişanlıyken sorsa ben de aynısını derim karalar bağlayıp oturacak mıydım birinden ayrılınca

Aslında sanırım söylemek istedği , "Erkeklerde evde kalma korkusu olmaz mesele evlenmek ise birini bir şekilde bulur ve evleniriz.." di.
Ya ayrılırsak " derken siz belki birdaha kimseyi sevemem ve evlenmem demesini istemişsiniz ama konunun üzerine gelen doğru soru o değil.Mesele evlenmek ise her türlü evlenilir demek istemiş..Madem konu bukadar açıldı sizde Peki Ya aşk demeliydiniz. Köyden Alıp getirdğin kişiyi benim kadar sevebilirmisin diyerek son vuruşu yapsaymışsınız madem :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…