Aslında sadece bunda degıl,aramızda derın bır ask olmadıgını da hıssedıyordum,bu tuzlu biberi oldu,sankı çok ıyı anlasan,saygı duyan,bırbırını seven ıkı arkadas gıbı oldu ılıskımız
Seni katbetmekten korkmuyor değil, sen olmasanda eninde sonunda evlenirim demiş. Hangi erkekte bekar kalma korkusu var ki zaten, istedikleri zaman anneleri onlara alıyor bi taneKızlar ,iyi geceler
Bir senelik ilişkim var,kendisi dört aydır yurtdışında ve bayramda temelli dönüyor,şu zamana kadar ciddi bir sorun yaşamadık,nasipse bahar başında nişan istiyoruz.bayramda erkek kardeşinin nişanı var ve biraz aceleye getirdi çocuk,bir sürü kişiyle denedi ve hepsiyle evlenmek istedi.Abisi ertelemek istedi aslında ama kardeşi,abi siz düğünü bizden erken yaparsanız diye ikna etti bizi.
Bugun konuşurken laf arasında,erkek kardeşinin evde kalma korkusu olabileceğinden bahsettik,zaten ailesi de bu kadar çabuk nişanlamasını tasvip etmiyordu,aralarında iki yaş var,sevgilim 33 yaşında,herneyse ,bana /benim hiç evde kalma korkum yok biliyormusun/ dedi,,e dedim /bir gun olur da ayrılırsak o zaman peki /. Bana dedi ki / gene olmaz,hiç olmadı köyden bı kız bulup gene evlenırım,oyle bır korku hıc duymuyorum dedi.
Şimdi bu adamın benı kaybetme korkusu yok mu?
Kızlar ,iyi geceler
Bir senelik ilişkim var,kendisi dört aydır yurtdışında ve bayramda temelli dönüyor,şu zamana kadar ciddi bir sorun yaşamadık,nasipse bahar başında nişan istiyoruz.bayramda erkek kardeşinin nişanı var ve biraz aceleye getirdi çocuk,bir sürü kişiyle denedi ve hepsiyle evlenmek istedi.Abisi ertelemek istedi aslında ama kardeşi,abi siz düğünü bizden erken yaparsanız diye ikna etti bizi.
Bugun konuşurken laf arasında,erkek kardeşinin evde kalma korkusu olabileceğinden bahsettik,zaten ailesi de bu kadar çabuk nişanlamasını tasvip etmiyordu,aralarında iki yaş var,sevgilim 33 yaşında,herneyse ,bana /benim hiç evde kalma korkum yok biliyormusun/ dedi,,e dedim /bir gun olur da ayrılırsak o zaman peki /. Bana dedi ki / gene olmaz,hiç olmadı köyden bı kız bulup gene evlenırım,oyle bır korku hıc duymuyorum dedi.
Aslında sadece bunda degıl,aramızda derın bır ask olmadıgını da hıssedıyordum,bu tuzlu biberi oldu,sankı çok ıyı anlasan,saygı duyan,bırbırını seven ıkı arkadas gıbı oldu ılıskımız
Evde kalma korkusuyla seni kaybetme korkusu arasındaki bağı çözemedim.Kızlar ,iyi geceler
Evde kalma korkusuyla seni kaybetme korkusu arasındaki bağı çözemedim.
Bence yine ikisi farklı birşey.Bir insan birini çok sever kaybetmekten korkar,ama hiç evlenemem korkusu taşımayabilir.Ya da bir insan sırf evde kalmaktan korktuğu için sevgilisiyle sevmeden de evlenebilir.Yani bence burda çocuğun anlatmaya çalıştığı farklı birşey.sevgilisi var, kızın evlilik planı var bu da diyor ki benim acelem yok evde kalmaktan korkmuyorum ister beklersin ister bırakırsın ben köyden kız bulur bir gün evlenirim diyor zont
Bence yine ikisi farklı birşey.Bir insan birini çok sever kaybetmekten korkar,ama hiç evlenemem korkusu taşımayabilir.Ya da bir insan sırf evde kalmaktan korktuğu için sevgilisiyle sevmeden de evlenebilir.Yani bence burda çocuğun anlatmaya çalıştığı farklı birşey.
Acelelik kısmını bilemem.Maddi olarak hazır değildir,evlilik sorumluluğu almaya hazır değildir,bazı şartlar uygun değildir hazır değildir.evet ikisi farklı konuşmada sadece evde kalmak geçmiyor ayrıca acelem yok diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?