Beyefendi evde kalmaktan korkmuyormuş

kardeşi kız mı erkek mi şimdi onu anlamadım ben? Hani Türkiye'de kızlar için kullanılır ya "evde kalmak" deyimi.
Sonrasında kendini kasmayan biri o kadar basit.

Ooo simdiden böyle olmussa evlenince nasıl olacak ilişkiniz?

Köylü kizini ne saniyorlar cok merak ediyorum.
Oyle filmlerdeki gibi basinda yazma, badem gibi gözler, kiraz gibi dudaklar...daracik badi altinda basma etek modeli mi?
ha bir de o kizlar boyle sehirden erkek gelip beni hayatinin kadini yapsin diye mi bekliyor saniyorlar?
Nedir yani biri bana bu koy kizi mantigini aciklayabilir mi??

Kardeşiyle ilgili çıkarımlar neden yapıyorsunuz anlamadım ne kadar gereksiz yani kardeşi hakkında evde kalmaktan korkuyor demek olabilir biri çıkar karşısına onunla evlenebileceğini düşünür ama olmaz bunu bayanlar da yaşayabilir o zaman onlara da mı evde kalmaktan korkuyor diyeceğiz yani. Ayrıca saçma sapan bir şey demişsiniz. Evde kalmaktan korkum yok demekle sizi kaybetmekten korkmamasının hiç alakası yok yani. İlla biri çıkar demek istemiş ayrılırsanız. Sizi sonsuza kadar bekleyecek değil herhalde. Ayrıca daha 1 senedir çıkıyorsunuz 4 aydır zaten yurtdışında ve baharda nişan sizinki de biraz acele olmuş bence. Sorun kardeşinin de nişan istemesinde ama bence ailevi konularda yorum yapmayın. Bakın bir de seviyor muyum bilmiyorum diyorsunuz duygularınızdan emin olun önce teyzeleri kız baktıysa sizin olduğunuzu bilmeyebilirler bakabilirler yaşı da gelmiş diye. Birşeyleri oturtun sonra evlilik düşünün.

kafaya takacak bisey yokki bunda tatlm.sen ondan ayrilsan evde kalcanmi sanki o sesli dusunmus o kadar bide yurt disi diyosun eger avrupaysa gittigi yer boyle dusunmesi cok normal orda ask tutku heyecan bitince malum duygusallik kalmiyo herkez yoluna gidiyo burdaki gibi oldum bittim olayi yok onlarda ve aslinda en guzelide o

adam ayşe gider , fatma gelir sizede yerin her türlü dolar demiş :)

köydeki kızlarda gelinlik üstlerinde odunun biri gelse de evlensek dye bekliyodu

Bayanların en kötü huylarından biri '' Acaba böyle mi demek istedi ? '' Aslında sadece söylenene bakılsa emin olun hiçbir problem kalmaz.Demek istediğinden daha önemlisi ne dediği.Çıkarımlar , varsayımlar paranoyak yapar insanı.

Siz kendiniz kurmuş , kendiniz hazırlamış ve kendiniz yemişsiniz.Ve nasıl bağladınız anlamak çok zor.Yetişkin insanların ilişkilerinde bu evrenin geçilmiş olması gerekirdi.Lisesi aşıklar gibi '' ben ölürsem sende ölür müsün '' tarzından sorular ilişkinizi soğutur hatta bitirir.Daha ciddi olmalıydınız.

Aslında kaba söylem tarzı filan yok.Dürüst davranmış ama siz duygusal yaklaşmışsınız.

Kavga çıkarmak yada ayrılmak için bahane aramayın

O nasıl bir öküzlüktür yaa insanın gözünün içine baka bakaa...

Seni katbetmekten korkmuyor değil, sen olmasanda eninde sonunda evlenirim demiş. Hangi erkekte bekar kalma korkusu var ki zaten, istedikleri zaman anneleri onlara alıyor bi tane Aşk önemli değil onun için sanırım. Alttan alttan sana göz dağıda vermiş sayılır yani.

Her türlü giderim var demiş adam..
Bu sizi kaybetmek korkusu var mı yok mu pek göstermez ama kendini beğenmişlik yapmış bence..

çok çocukça geldi bana bu düşünce
evde kalmam ben birini bulurum
artık kime denk gelirse
pöfffff
insan bir durup düşünür
ne yani bana mı denk geldi nedeni bumu

eee kırmızı ışık yanmış dur ve düşün

Evde kalma korkusuyla seni kaybetme korkusu arasındaki bağı çözemedim.

Evde kalma korkusuyla seni kaybetme korkusu arasındaki bağı çözemedim.

sevgilisi var, kızın evlilik planı var bu da diyor ki benim acelem yok evde kalmaktan korkmuyorum ister beklersin ister bırakırsın ben köyden kız bulur bir gün evlenirim diyor zont

sevgilisi var, kızın evlilik planı var bu da diyor ki benim acelem yok evde kalmaktan korkmuyorum ister beklersin ister bırakırsın ben köyden kız bulur bir gün evlenirim diyor zont
Bence yine ikisi farklı birşey.Bir insan birini çok sever kaybetmekten korkar,ama hiç evlenemem korkusu taşımayabilir.Ya da bir insan sırf evde kalmaktan korktuğu için sevgilisiyle sevmeden de evlenebilir.Yani bence burda çocuğun anlatmaya çalıştığı farklı birşey.

evet ikisi farklı konuşmada sadece evde kalmak geçmiyor ayrıca acelem yok diyor

Deli gibi asik olan bir erkek , oyle bir cumle kurmaz bence.

Ama erkeklerin geneli boylede dusunur , ben heryerde kendime kiz bulurum dusuncesi var.
Gecenlerde bir tanidigimiz kendisininde iliskisi var hatta nisanli ve cok seviyor sozde , laf lafi acarken soyledigi cumle aynen suydu nisanlisinin yaninda.
Senden ayrilirsam , Ben hemen baska birini bulurum ben erkegim.
Hatta cok sinir olmustum bu lafa midem bulanmisti .
Seninkide boyle dusunuyor olabilir ..

evet ikisi farklı konuşmada sadece evde kalmak geçmiyor ayrıca acelem yok diyor
Acelelik kısmını bilemem.Maddi olarak hazır değildir,evlilik sorumluluğu almaya hazır değildir,bazı şartlar uygun değildir hazır değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…