- 8 Kasım 2013
- 487
- 388
- 73
- 35
- Konu Sahibi dubeduzmantik81
-
Ama onun dedigine gore o da cok kötü, kendini ariyormus.. Gerizekali arkadasinda kaybetmis herhalde, belki erkek erkege olsalar takmicam ama arkadasinin eside orda. Beni delirtmek icin elinden gelen herseyi yapiyor, bence o herseyi kabullenmis bense salak gibi birde yaziyorum onaArkadasi yemege cagirmis oda gitmis bence abartacak bisey yok..
Ayrica erkeklerin tümü hemen hemen böyle , bizim kadar oturup kafaya takmiyorlar...
Ozaman sende kendini geriye cek ve onu onun silahiyla vur umursama sorma..Ama onun dedigine gore o da cok kötü, kendini ariyormus.. Gerizekali arkadasinda kaybetmis herhalde, belki erkek erkege olsalar takmicam ama arkadasinin eside orda. Beni delirtmek icin elinden gelen herseyi yapiyor, bence o herseyi kabullenmis bense salak gibi birde yaziyorum ona
Dayanamadim iste, uc dort gun idare ediyorum sonra yaziyorum. Ama bukadarini beklemiyordum, ben sevgisinden süphe ederken o resmen umursamiyor bile...Ozaman sende kendini geriye cek ve onu onun silahiyla vur umursama sorma..
Kendisi sorsun cabalasin...
Belki gittiği aile ortamı ona daha iyi gelmiştir..
Herşeyi bu kadar dert etmeyin.
Gitmesi gerekmiştir ve gitmiştir.. Biraz oluruna bırakmıyor kadınlar . Bu yüzden bu kadar yıpranıyoruz .
Erkekler evdeki sıkıntısını evde bırakıyor.
Boşanmayı düşünme nedeniniz ne ?
Beni sevdigine inanamamak ve bundan kaynaklanan sorunlar. Bu yuzden bukadar kizginim, resmen bu yaptiklari kanitliyor zaten herseyi. Hangi kadin umursanmamayi kaldirirki?
Burdan bakinca siz herseyin altinda bir anlam ariyormussunuz gibi duruyor. Noldu yemege gitmisse, biraz da olsa kafam dagilir diye dusunmustur. Arkadasinin evli olmasi neden problem? Ne yapacak kadin esinize?
Bu arada sizi bosanmaya kadar goturen sorun nedir? Ne boyutta bir ilgisizlik biraz orneklendirseniz...
Nasil yani ayni evde yasarkende hic sohbetiniz, muhabbetiniz yok muydu? Cinsellik de mi yok? Kac yildir evlisiniz?Diyorum ya saglikli dusunemez oldum artik, herseye kiziyorum artik cok kirildim. Ben esimin hep gozunuj icine bakarim, o yapmiyor hic birsekilde. Iki hafta kv tatile gittik, yuzume bile bakmadi, hastalandim takmiyor bencillik yapma diyor. Senelerdir öpmedi mesela beni.. Ona olan ofkem beni cekilmez bir insan haline getirdi
Nasil yani ayni evde yasarkende hic sohbetiniz, muhabbetiniz yok muydu? Cinsellik de mi yok? Kac yildir evlisiniz?
Herkes kendi kosesinde mi yasiyor yani?
Evet opmuyor :) sinirden guluyorum artik, en son dedigi opusmeyi sevmiyormus herhalde. Evlendigimiz ilk seneler hicte oyle birsey yoktu, sonradan oldu demekSenelerdir sizi öpmüyormu benmi yanlış anladım ?
Canım bence bu hiç normal değil ne demek öpüşmeyi sevmiyormuş bide önce böyle bişey yoktu diyorsun hayatında başka biri olabilirmi yada yanlış anlama sonradan ağız içinde oluşmuş rahatsızlık koku yapan şeyler mesela ondan tiksinmiş olabilirmiEvet opmuyor :) sinirden guluyorum artik, en son dedigi opusmeyi sevmiyormus herhalde. Evlendigimiz ilk seneler hicte oyle birsey yoktu, sonradan oldu demek
Yok sordum, soylese ona gore cozum aricam. Hatta tam tersi kendi cok uzun sure sorun yasadi disleriyle, ama ben yinede opmek istiyordum, ama rahatsiz oldugum zamanda belirtiyordum. Yaklasmiyor zaten genelde, sadece opusmek degil konu ama son zamanlarda uzun yillar evli olanlarin opusmedigine inanmistimCanım bence bu hiç normal değil ne demek öpüşmeyi sevmiyormuş bide önce böyle bişey yoktu diyorsun hayatında başka biri olabilirmi yada yanlış anlama sonradan ağız içinde oluşmuş rahatsızlık koku yapan şeyler mesela ondan tiksinmiş olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?