- 29 Ekim 2014
- 947
- 733
- 78
- 38
- Konu Sahibi dubeduzmantik81
-
Böyle saçma şeymi olur uzun yıllar evli olanlar niye öpüşmesin bu kadar ilgisiz bir adamı niye arıyorsunki bide asıl sizi boşanmaya getiren sebep neydi bence bu denli ilgisizlik bile boşanma sebebi ama çocuğun varmıYok sordum, soylese ona gore cozum aricam. Hatta tam tersi kendi cok uzun sure sorun yasadi disleriyle, ama ben yinede opmek istiyordum, ama rahatsiz oldugum zamanda belirtiyordum. Yaklasmiyor zaten genelde, sadece opusmek degil konu ama son zamanlarda uzun yillar evli olanlarin opusmedigine inanmistim
Çok morali bozuktu belki arkadaşı davet edince kafasını dağıtmaya gitti. Kötü düşünmeyin ya insanın bin türlü hali var.Fikirlerinize cok ihtiyacim var, ayrilik asamasindayiz esimle iki haftadir. Ben yine aptal gibi dun msj attim, kendi icin bazi karalar vericekti, kararini sordum tabi o bahanesi..
Oyle yazismaya basladik, gece 12 bu arada telefonum kapaniyor dedi. Neyse gece 2 de geldi, msj yazdi. Nerdeydin dedim, meger arkadasindaymis. Evli iki cocuklu bir arkadas, resmen misafirlige gitmis, yemege davet etmisler. Bu adam beni öldürcek gercekten, ben yemiyorum icmiyorum beni sevdigine dair tek bir iz bulmaya calisiyorum adam yemeklerde.
Bunu okudugum an kalbimin parcalandigini hissettim, hic uyumadim. Halbuki bugun konusuruz diyordu, sizce yaptigi normalmi?
Benim dogrularim yanlislarim uykularimla birlikte kayboldu...
Bence biraz abartmışsınız,arkadaşına misafirliğe gitmiş.Fikirlerinize cok ihtiyacim var, ayrilik asamasindayiz esimle iki haftadir. Ben yine aptal gibi dun msj attim, kendi icin bazi karalar vericekti, kararini sordum tabi o bahanesi..
Oyle yazismaya basladik, gece 12 bu arada telefonum kapaniyor dedi. Neyse gece 2 de geldi, msj yazdi. Nerdeydin dedim, meger arkadasindaymis. Evli iki cocuklu bir arkadas, resmen misafirlige gitmis, yemege davet etmisler. Bu adam beni öldürcek gercekten, ben yemiyorum icmiyorum beni sevdigine dair tek bir iz bulmaya calisiyorum adam yemeklerde.
Bunu okudugum an kalbimin parcalandigini hissettim, hic uyumadim. Halbuki bugun konusuruz diyordu, sizce yaptigi normalmi?
Canim sohbetimiz iyi, arkadas olarak da iyiyiz diyorsan beraber vakit gecirebiliyorsunuz demektir. Tek eksik cinsellikse, adamin bu konuda bir sorunu olabilir. Belki hormonal bir sorun var, ihtiyac hissetmiyor, belki de performansinin eksik olacagini biliyor, kendini yetersiz gordugu icin yanasmaya cekiniyor.Yok denecek kadar az, 10 senelik evliyiz, arakadas olarak gayet iyiyiz sohbetimizde var ama beni sevmiyor artik eminim. Belki sevgiler biter yerine aliskanlik kalir ve bazi insanlar bunu farketmez..
Yok cocugum, senelerdir istiyorum onuda istemiyor. Sadece cinsellik degil ama kadin dedigin gorulmek ister, hissetmek ister esininbur iyiki varsin lafi bile yeterlidir. Degerimizi anlasinlar isteriz onlar gidip elalemin sofrasina oturular sen olmadan, ben takildim kaldim o konudaBöyle saçma şeymi olur uzun yıllar evli olanlar niye öpüşmesin bu kadar ilgisiz bir adamı niye arıyorsunki bide asıl sizi boşanmaya getiren sebep neydi bence bu denli ilgisizlik bile boşanma sebebi ama çocuğun varmı
Kendinizi biraz geri çekin.yuvayi tek başınıza mücadele ederek kurtaramazsiniz.zaten sadece sizin mucadelenizle tekrar bir araya gelirseniz , yine ayrılma noktasına geri gelirsiniz.şunu hiç unutmayın.seven erkek mutlaka geri gelir.sevmeyen adam naparsaniz yapın değişmez geride gelmez.biraz sakin olun.Kendinizi geri çekin.yani onsuz olamayacaginiz imajı erkekleri kaçırır.iki iki daha dört !!Fikirlerinize cok ihtiyacim var, ayrilik asamasindayiz esimle iki haftadir. Ben yine aptal gibi dun msj attim, kendi icin bazi karalar vericekti, kararini sordum tabi o bahanesi..
Ah canım üzgünüm ama elalemin sofrasından çok başka şeyleri takman gerek seninYok cocugum, senelerdir istiyorum onuda istemiyor. Sadece cinsellik degil ama kadin dedigin gorulmek ister, hissetmek ister esininbur iyiki varsin lafi bile yeterlidir. Degerimizi anlasinlar isteriz onlar gidip elalemin sofrasina oturular sen olmadan, ben takildim kaldim o konuda
arkadaslari bsy sormamis mi?Fikirlerinize cok ihtiyacim var, ayrilik asamasindayiz esimle iki haftadir. Ben yine aptal gibi dun msj attim, kendi icin bazi karalar vericekti, kararini sordum tabi o bahanesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?