Beyefendi misafirlikte

Böyle saçma şeymi olur uzun yıllar evli olanlar niye öpüşmesin bu kadar ilgisiz bir adamı niye arıyorsunki bide asıl sizi boşanmaya getiren sebep neydi bence bu denli ilgisizlik bile boşanma sebebi ama çocuğun varmı

Ben umursamadiigni dusunmuyorum. misafirliktede olsa, oturup oyunda oynasa, kahkahada atsa, huzursuzdur diye dusunuyorum. Sizi sevmedigi anlamina gelmiyo yani.

Beni sevdigine dair birseyler ariyorm demissin, iyi dusun siz birlikteyken hic mi kendince biseyler yapmaya calismadi? Bazen kucuk bir iyiligi bile normal olarak goruyoruz ama karsimizdaki onu hisleriyle yapmis olabiliyo

Çok morali bozuktu belki arkadaşı davet edince kafasını dağıtmaya gitti. Kötü düşünmeyin ya insanın bin türlü hali var.

Bende yemeğe giderim
Çünkü eşim dahil kimse hayatımın merkezi değil
Yaşamak için yemek lazım zaten bi de arkadaşımla yersem biraz kafam dağılır

Sende ye yaşamına bak arkadaşım 3 günlük dünya zaten kimse için yas tutma şimdiden

Bence biraz abartmışsınız,arkadaşına misafirliğe gitmiş.
Erkeklerin biz bayanların böyle durumlarda kendini evine hapsetmesi gibi b.ir şey söz konusu olmayabilir,zaten bunu beklemek saçmalık olur.
Siz ondan duymak istediğiniz şeyi duyamamışsınız bu durumda.
Sakinleşin derim,hakkınızda hayırlısı olsun.

Yok denecek kadar az, 10 senelik evliyiz, arakadas olarak gayet iyiyiz sohbetimizde var ama beni sevmiyor artik eminim. Belki sevgiler biter yerine aliskanlik kalir ve bazi insanlar bunu farketmez..
Canim sohbetimiz iyi, arkadas olarak da iyiyiz diyorsan beraber vakit gecirebiliyorsunuz demektir. Tek eksik cinsellikse, adamin bu konuda bir sorunu olabilir. Belki hormonal bir sorun var, ihtiyac hissetmiyor, belki de performansinin eksik olacagini biliyor, kendini yetersiz gordugu icin yanasmaya cekiniyor.
Hic bu konularda bir uzmana gozuktunuz mu?
Kendine ozen gosteren bir adam midir mesela? Sizin kilonuzu, giyiminizi falan elestirdigi oluyor mu?

Evli arkadaşının evine gitmesi normal bence. Bekar evine gitse o daha kötü olurdu o zaman da bak artık bekar gibi hissediyor kendini derdin. Şu an üzüldüğün için yaptığı her şey gözüne batacak, boş ver biraz. İnşallah hayırlısı olur

Sıfır beklenti sonsuz mutluluk.
Yok ki öyle aşk acısı çekip yada sevdiğiyle sorunları olup kendine kapanan bir erkek.
Bence çok takılmayın

Erkekler duygularını ifade etmekte zorlanan bi odun cinsidir . Biz kadınlar kadar hassas olup duygularını ifade edemiyorlar.
Ama bu değildir ki arkadaşına gitti diye seni umursamiyor sevmiyor

Bence 2 taraf da kafasını toplayacak aktiviteler yapmalı. Eşiniz iyi yapmış biraz kafasını boşaltmış bence böyle daha iyi bir karar verir. Ve burada sizin bir yanlışınız gözüme çarptı. Adama "kararın ne?" diye sorarsanız üstüne düştüğünüzü gösterir. O da rahat rahat davranır eder. Biraz kendinizi geri çekin ve sormayın. Siz de arkadaşlarınızla, kuzeninizle falan gezin tozun.

Yok cocugum, senelerdir istiyorum onuda istemiyor. Sadece cinsellik degil ama kadin dedigin gorulmek ister, hissetmek ister esininbur iyiki varsin lafi bile yeterlidir. Degerimizi anlasinlar isteriz onlar gidip elalemin sofrasina oturular sen olmadan, ben takildim kaldim o konuda

Yaa ne var bunda adam belki moralini düzeltmeye gitti. Mutsuzdur arkadaşları moralini düzeltmeye çalışıyordur. Biz kadınları anlamak gerçekten zor.

Kendinizi biraz geri çekin.yuvayi tek başınıza mücadele ederek kurtaramazsiniz.zaten sadece sizin mucadelenizle tekrar bir araya gelirseniz , yine ayrılma noktasına geri gelirsiniz.şunu hiç unutmayın.seven erkek mutlaka geri gelir.sevmeyen adam naparsaniz yapın değişmez geride gelmez.biraz sakin olun.Kendinizi geri çekin.yani onsuz olamayacaginiz imajı erkekleri kaçırır.iki iki daha dört !!

Ah canım üzgünüm ama elalemin sofrasından çok başka şeyleri takman gerek senin
,eşiyle birlikte moral vermek için çağırmışlardır eşini ben bunda bir art niyet görmüyorum çok normal bence ama asıl takman gereken eşin olacak adamın sana karşı tavırları bence çocuğunda yoksa ayrılığı düşünebilirsin

Erkekler bizim gibi oturup doyasıya,ölesiye acı çekmiyorlar genelde. Fırsatı bulduğu an kafasını dağıtacak ortama giriyorlar. Belki arkadaşları aranızı yapmak için davet etmişlerdir,barısmanız ićin bir cabadır yada üzgün olduğunu düşünüp kafası dagılsın diye. Art niyet aramayın bence bunun altında.
Ben acı çekiyorum oda çeksin diyorsanız kendinizi geri çekin arayıp sormayın bir süre. Oda onu unuttuğunuzu,ondan vazgectiğinizi düşünüp korksun.

Belki o evde yalnizlik yas
adi.Esi olmadan, aile olmadan olmayacagini gordu.Belki arkadasi kararini gozden gecirsin ve bosanmasin diye konusmak icin cagirdi.İyi niyet olmasa eve gitmez disari giderlerdi.....Baskici birine benziyorsunuz.Cikarimlariniz mantikli degil.Gercekci de degil.Bazen olumsuz bir sureci toparlamak icin zaman, iyi niyet, karsindakini kendi haline birakma, kendini ozletmek gerekir.....

Misafirliğe gitmesinde ne gibi bir sakınca var, anlayamadım. Gayet normal bir şey. Kendini eve kapatacak değil ya.

Kendiniz demişsiniz. Arada sevgi, çekim, ilgi kalmamış. Zaten boşanma aşamasındaymışsınız da. Bu saatten sonra hiç bir şeye iyi veya kötü mana bulmanıza gerek yok. Bu iş bitmiş yani, zorlamayın. Boşanıyorsanız, boşanın.

arkadaslari bsy sormamis mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…