Beyim kıskanç olduğumu düşünüyo 🙁

Harbi bu durumdan kac kisi rahatsiz olur ki
Bence sizde var sıkıntı eşiniz hakli

Ben şunu anlamadım şifre koyulması için önce düzeneğin takılması lazım şifreli olanlardan ve takılınca da apartmanın haberi olacak şekilde ortak kararla şifre olur. Öyle tek başına kimse şifre değiştiremez. Komşu ne alaka tüm apartmanı ilgilendiren şifre olayını tutup kendisi yapıyor pek mümkün değil yani yok mu apartman yöneticisi falan o an komşunun değiştirdiğini şifreyi nasıl öğrendiniz kapı önünde ve çok da mühim değil yani çok gereksiz kapris

Valla canım o düzeneği kullanmayı bilen bir kişi (apartman görevlisi Yada yönetici) belli aralıklarla değiştiriyor ve tüm bina sakinlerine yeni şifreyi mesajla bildiriyor . Bizim bina da 32 Daire var nasıl ortak bir karar alınabilir ki. 1 ay sürer valla karara bağlamak :) şifre değişir , SMS le bilgilendirme yapılır bu kadar. Yani bizde durum böyle. Çok alengirli bir mesele değil aslında.

Komşunun memleketinin plakasını Nasıl biliyorsunuz ki

Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez bu şifre onun memleketinin plakası diye

Bir de ortak şifre olsun diye örnek verdiğiniz tarihler ülke olarak üzerinde ortaklaşabileceğimiz şeyler değil ki aksine tartışmaya yol açacak tarihler

Eşinizin tavrına çok denilecek bir şey yok ama her konuda böyle tepkileriniz varsa bir şapkanızı önünüze koyup düşünün

Direk mevzuya gireyim 😑

Apartman dairesinde oturuyorum ve dış kapının otomotigi bozulmuştu. Dün eşimle alış verişe gittik ve dönüşte kapı şifreli olmuş. Şifre sistemini yapan komşucuk, bulunduğumuz ilin ve kendi memleketinin plakalarını şifre yapmış.

Eşitliği savunan ben: durumu anlayınca neden diye eşime sordum. Neden ortak bi değerimiz değil! Örneğin atamızın doğum tarihi ve ya ıstanbulun fethi vs.

Ben durumu böyle sorgulayınca eşime garip geldi.

Bu durumdan kaç kişi rahatsız olur ki diye atıldı lafa ve devam etti ya sen çok kiskançsın ya da kompleksli bi kişiliğe sahipsin dedi. Güya beni çok iyi taniyormus.

Soruyorum size kıskançlık mı bu? Her önümüze geleni kabul mü edelim, itirazımız olamaz mı. O zaman benim memleketimin kodu olsun diyemez miyim? Haksız mıyım ben....
Allah baska dert vermesin... 😊

Bazen bu tip şeyleri ben de düşünürüm. Şöyle olsaydı daha iyi olmaz mıydı şeklinde. Fikrimi belirtirim yani dert edinmem ve o konuda eşim de fikrini belirtir. Bir tür sohbet olur aramızda. Sizin söyleminiz fikir belirtme, sohbet şeklindeyse eşinizin verdiği tepki çok abartılı ve saçma bence.

Kapı şifresine anlam yüklemeniz hata. Kıskançlık değil gereksiz şeyleri gereksiz büyütme eğiliminiz var diye anladım ben.

Şimdiye kadar açık açık konuya sahte dediğim olmamıştı ama şimdi oldu. Konu sahibi de banlanmis zaten :kahve:

Bunun neresinde kıskançlık?
Bana kompleksli desin sevgilim gününü gösteririm o nasıl laf ya

Sizi eşiniz kadar iyi hatta hiç tanımıyorum ama bana da biraz gereksiz geldi düşünce tarzınız

Sen de bendensin o zaman 🙂 eşime sarmasam da modum düştü ve rahatlamam adına eşime gidip bana sen kıskanç değilsin ve ben öylesine söyledim de ve özür dile benden dedim o da özür diledi sağolsun 🙂 bi nebze rahatladım.

Konu içeriğinden sonra bu mesajida görünce şöyle bı burcunuz ne diye sorasim geldi 🙂🙂

Beyin derken organ olarak mı :/ Bu arada gerçekten bunu dusunmeye ve konusmaya zaman ve enerji harcadınız mı?

Apartmanin kapı kodunu sıkıntı yapmaya harcayacak kadar ne zamanim değersiz ne de beyin hücrelerim... daha önemli islerim var..

Back
X