- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.722
- 123
- 37
Ben telefon ederken asagida oyun oynuyor saniyodum disarda oldugunu bilmiyordum yukari cikar hallolur saniyordum.Ama siz de telefon edip çocuğu telefona verip sonrasında mesajlar falan... olmamış bence bu kadar ustelemeyin. Adam önce vicdan yapıyor kıvama geliyor sonra yine siz birşeyleri hatırlatmak için yazdıkça o an "çocuğu annesi dolduruyor, beni eve çekmek için çocuğu kullanıyor" diyor. Siz çocuğu uyutması gerektiğini gayet kararlı ve net bir tonda eşinize söyleyeceksiniz, babasının çocuğu kandirmasina ( ona tuvalette, oyun oynuyor... gibi yalanlar söyleyerek) ortak olmayacaksınız. Iyi yapmiyorsunuz buna ortak olarak. Kızım baban gelmeyecek ben varim.. gibi doğrusu neyse onu söyleyin.
önceki konunuzu da okumuştum ikisini de harmanliyorumOyle seyler derken ne yapabilirim mesela? Sis benim yerimde olsaniz ne yapardiniz
Kizima babasini asla kotulemem tesekkurler msj icin :)önceki konunuzu da okumuştum ikisini de harmanliyorum
Esiniz belli ki odungiller familyasindan laftan anlamıyor,güzellikten anlamıyor.
İşten eve gelince yemek yapmam,temizlik için temizlikçi çağırır işimi bu şekilde gorurum. Yemek saatinde de dışardan söylerim ve kızımla ilgilenirim,yasadigim yer musaitse kızımı da alir hesap vermeden evden çıkarım ters tavır görürsem ustume gelmezsen iyi olur der g.t üstüne oturturum. Belli ki kaybedecek biseyim yok,en azından kendi hayatımı kaliteli hale getiririm. Düzelirse ne ala,düzelmese arkasını toplamaktan kurtulmuş olurum. Kızıma da daha ılıman açıklamalar yaparım babasını kötülemeden,psikolojisi açısından.
Ay allahım trilyonmu kazanıyor ne statüymüş arkadaş çocuğunu unutturacak kadarEve ilk kez içki içip geliyor cok şaşkınim.İnaclıvda biri aslında.Bukadar degismesinin nedeni yeni işi yeni statusu kazandigi para mi acaba
Kocamı uyandırıp öpeesim geldi konuyu okuyunca.güzel kalpli babamız
Köy yanıyor, bu adam taranıyor.Adam bi guzel içmis gelmis eve baya da geldi yatti yerine ben pes ediyorum nutkum tutuldu.
Boyle sakin bi insan degildim normalde evden atmam lazimdi epeyce bi terapi ve yuklu miktarda antidepresanla boyle sakin bi insan oldum kavga cikartsam evden kovsam gece gece kizimi korkutmaktan baska ne ise yaricak.Yasasin oyle kendi kendine kendi dogrulariyla zaten gordugum yoktu iyce yok olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?