Beyime yaranamiyorum:( !!! 2

Benimde aynı yaşlarda evladım var. Boğazım düğümlendi. Nasıl bi kin bu ya. Yazık o meleğin gözyaşlarına
Geldiği zaman oturun konuşun gerekirse terapiye gidin. Eşler arası anlaşamamayı geçmiş bu.

Ama siz de telefon edip çocuğu telefona verip sonrasında mesajlar falan... olmamış bence bu kadar ustelemeyin. Adam önce vicdan yapıyor kıvama geliyor sonra yine siz birşeyleri hatırlatmak için yazdıkça o an "çocuğu annesi dolduruyor, beni eve çekmek için çocuğu kullanıyor" diyor. Siz çocuğu uyutması gerektiğini gayet kararlı ve net bir tonda eşinize söyleyeceksiniz, babasının çocuğu kandirmasina ( ona tuvalette, oyun oynuyor... gibi yalanlar söyleyerek) ortak olmayacaksınız. Iyi yapmiyorsunuz buna ortak olarak. Kızım baban gelmeyecek ben varim.. gibi doğrusu neyse onu söyleyin.

Ya ne vicdansız adam

Benim içim acıdı, yazık değil mi küçücük çocuğa daha şimdiden baba ilgisi/sevgisi eksikliği hissetmiş

Madem arkadaş ile buluşmaya dışarı gitti. Ben olsam kapıyı kilitler yatarım. Baksın başının caresine

Ben telefon ederken asagida oyun oynuyor saniyodum disarda oldugunu bilmiyordum yukari cikar hallolur saniyordum.
Gelmiceni anlayinca uyuttum zaten babasindan bahsetmeyerek ben yanindayim falan diye

Okuyunca bi tuhaf oldum benim eşimde cocugumuz olsa şöyle yaparım böyle uyutur gezdiririm diye hayaller kuruyor ha cocuğumuz olmuyor orasıda ayrı derdimiz.. Ne bileyim eş hadi neysede evlat bambaşka olmalı anne baba için..

Oyle seyler derken ne yapabilirim mesela? Sis benim yerimde olsaniz ne yapardiniz
önceki konunuzu da okumuştum ikisini de harmanliyorum
Esiniz belli ki odungiller familyasindan laftan anlamıyor,güzellikten anlamıyor.
İşten eve gelince yemek yapmam,temizlik için temizlikçi çağırır işimi bu şekilde gorurum. Yemek saatinde de dışardan söylerim ve kızımla ilgilenirim,yasadigim yer musaitse kızımı da alir hesap vermeden evden çıkarım ters tavır görürsem ustume gelmezsen iyi olur der g.t üstüne oturturum. Belli ki kaybedecek biseyim yok,en azından kendi hayatımı kaliteli hale getiririm. Düzelirse ne ala,düzelmese arkasını toplamaktan kurtulmuş olurum. Kızıma da daha ılıman açıklamalar yaparım babasını kötülemeden,psikolojisi açısından.

Bütün erkekler ayni ya bu nasil bi hayat şu kadınların çektiği valla

Karakter meselesi. Bazı duygular doğuştan bahşedilir insana, öyle yontma vicdan takamazsınız. Allah yardımcınız olsun, yavrunuza daha çok sarılın. Baba sevgisinin yerini dolduramazsınız belki ama kişisel gelişimi ve özgüven eksikliğine dair kaygılanmazsınız en azından.

Rabbim kalbime biraz vijdan merhamet versin. Utanmadan bide tekrar geri çıkmış baba müsveddesi bide zeytinyağı gibi üste cikiyor. Erkeklerin tek bildiği şey bu zaten

Adam bi guzel içmis gelmis eve baya da geldi yatti yerine ben pes ediyorum nutkum tutuldu.
Boyle sakin bi insan degildim normalde evden atmam lazimdi epeyce bi terapi ve yuklu miktarda antidepresanla boyle sakin bi insan oldum kavga cikartsam evden kovsam gece gece kizimi korkutmaktan baska ne ise yaricak.Yasasin oyle kendi kendine kendi dogrulariyla zaten gordugum yoktu iyce yok olur.

Kizima babasini asla kotulemem tesekkurler msj icin :)

Eve ilk kez içki içip geliyor cok şaşkınim.İnaclıvda biri aslında.Bukadar degismesinin nedeni yeni işi yeni statusu kazandigi para mi acaba
Ay allahım trilyonmu kazanıyor ne statüymüş arkadaş çocuğunu unutturacak kadar

Köy yanıyor, bu adam taranıyor.

Adamın umrunda değil.

Vallahi benim de nutkum tutuldu.

Herkez baba olamıyor maalesef..
Ev işlerine bi yardımcı alabilirsiniz çok yorulmuyomusunuz ben olsam dayanamazdım.
Size haber vermeden dışarı nasıl çıkıyor algılayamadım.
Evladıma öyle davranan babayıda kapı önüne naş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…