Beyime yaranamiyorum:( !!! 2

Kocamı uyandırıp öpeesim geldi konuyu okuyunca.güzel kalpli babamız
Bir insan üzüldüğü içinin acıdığı bir olayı anlatırken başka birinin kendi hayatını ballandıra anlatması . Gerçekten garipsiniz. Kadın tavsiye istiyor. Mükemmel hayatınızı değil. Biraz empati!!!!!!

Araştırmalara göre Babasıyla iyi ilişki kuran çocuklar daha özgüvenli oluyormuş. Baba ile çocuk ilişkisi hakkında biraz araştırma yapıp ona bu bileğileri inçe inçe işleyebilirsiniz. Sizin böyle güçlü bağ kurmanız beni çok mutlu ediyor gibi motive edici cümleler kurabilirsiniz.

Bizim de kız çocuğumuz var . Ben baştan beri bu konuda ara ara çok konuştum:

“Babamla keşke daha yakın bir ilişkimiz oluşaymış. Kız çocukları için babanın ayrı bir yeri oluyor”

“Biz küçükken anne babalarımızla çok güçlü bir bağ kutlamamışız şimdi haftada bir arasak yetiyor (aslında kendisini kastediyorum). Bu bağlar küçükken kurulacaktı. Bak baban olumsuz davranıl yapmış o kadar sen yine de silip atamıyorsun veya hala arayıp soruyorsun . Niye? Küçükken sizle çok oyun oynamış çok ilgilenmiş . Ondan.”

Böyle böyle işledim. Bizde de hiç bir şey süper değil ama olsun diye niyetleniyoruz .

Fazla dramatize edilmis..
Cocugum uyuyamadi optum kokladim yatirdim falan ..
Tuhaf geldi bana
Sizden kaciyor Adam gibi geldi
Icime dogan bu..
Biraz buyuten her seyi trajediye ceviren bir tarafiniz var
Sanirim sIkIlmIs..
Bu benim fikrim
Uzatmayin bogmayin
Sikmayin ...

sonra bu çocuk büyüyünce ergenlikte baba diyecek ki babasını dinlemiyor, bir şey paylaşmıyor, yalan söylüyor
kimden öğrendi acaba

Çocuğu babam gelip beni uyutsun diye beklerken dışarı mı çıkmış? Öf, insanı manyak eder böyleleri. İlerisi için kızıyla harika bir ilişkinin temellerini atıyor. Bundan sonra haftada 3 gün çocuğu sen uyut, planlarını ona göre yap diye emrivaki yapın. Yemekten sonra alsın kızını yanına, birlikte kitap okusunlar, sonra uykuya geçsinler mesela. Çocuğun babaya ihtiyacı var. Yazık ya, insan çocuğunun kalbini bu kadar bile bile kırmamalı.

Belki ne alaka diyeceksiniz ama kendinize bakın.Her yönden..psikolojik, beden,saç baş,giyim ,güzel bir aile ve arkadaş çevresi. .

Eşinizin asıl size ilgisi sevgisi azalmış bunu artık eve çocuğuna da yanistiyor (var böyle insanlar eşine triplidir aynısını çocuğuna da yapar)

Kilonuz varsa verin,dipleriniz çıkmışsa boyatın ağzınıza disinize bakın. .
Arada çocuğu ona bırakın çıkın kuaföre bakim yaptırın eve geç gelin..

O evdeyken kendi bakımınizla ilgilenin maske yapın, kitap okuyun o yokmuş gibi davranın. .

Çocuk konusunda eşinizi çok ustelemeyin bırakın bakalım kendi kendine düzelsin. Baba -kız arasına girmeyin.

Ben kizimi uyuturken cikmis.Daha oncede yapti.Niye diye sordugumda kizimiz da duyuyor gitme diyor ya da ben de gelcem diyor dedi.Sanki kizimiza duyurmadan bana hbrverme imkani yokmus gibi.Sıkışınca boyle mantiksız aciklamamları olur.

Ayiptir soylemesi bi de güzel bakımlı arkadaş cevresi hobileri falan olan mukammele de yakın bi kadınım:) megoloman degilim ama gercekten guzelim zekiyim gül gibi meslegim var falan ama fayda etmiyor iste:)

Bu duzelmis hali daha kucukken cocukla ilgilenmiyosun dedigim de ben emzireyim istersen deyip beni benden almisligi vardir.Egitimli hali bu yani

Ev islerinde kizinizin ve kendinizin esyalarini halledin onunkileri birakin yemek siz göre yapin evde yokmus gibi davranin bir süre umursamayin o gelmeden yemeğinizi yiyip kaldirin kizinizin odasinda birlikte vakit gecirin hatta kizinizla uyuyun... Hayalet gibi hissetsin kendini akli başına gelir elbet...

Eşinizin kalın kafasına şu bilgiyi sokun. Babadan yeterli ilgi ve sevgiyi göremeyen kız çocukları büyüdüklerinde ilk ilgi kırıntısını sevgi kabul edip yanlış insanlarla evlilk yapıyorlar..

Ve ayrıca şimdi çocuğun ilgiye ihtiyacı varken kaçan bir ebeveyn, yaşlılığında da çocuğundan ilgi beklemeye hakkı yoktur.

Farzedelim siz öğretiyorsunuz. Peki kızının çağrısına kulak tıkayıp g.tünün rahatını düşünen kim?

Şuan babası kızınızı cok mutsuz ediyor. Ayrılmayı düşünmüyormusunuz en azından kızınıza aynı evde olmaz ve ilgisizliği ile mutsuz etmez

siz iş bu raddeye gelene kadar neden sustunuz da idare ettiniz onu anlamadım. büyük bi tepki vermenin zamanı gelmil

Bir bahane olsa da bir pedagoğa gitseniz veya aile terapistine vs. eşiniz de sizinle gelse. Uzman birinin sözleri, görüşleri daha etkili oluyor bazen. Devlet hastanesinde psikolağa gittim bir dönem, eşimle o ara yaşadığımız bir sorun vardı. Eşim sadece 2 seansa girdi toplamda 20 dk filan durmuştur. Ama psikolog olayı o kadar güzel iredeleyip önüne sundu ki, eşim hatasını anladı düzeltmeye çalıştı cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…