Bir insan üzüldüğü içinin acıdığı bir olayı anlatırken başka birinin kendi hayatını ballandıra anlatması . Gerçekten garipsiniz. Kadın tavsiye istiyor. Mükemmel hayatınızı değil. Biraz empati!!!!!!Kocamı uyandırıp öpeesim geldi konuyu okuyunca.güzel kalpli babamız
Böyle bir konuya yazılacak cevap mı bu ??Kocamı uyandırıp öpeesim geldi konuyu okuyunca.güzel kalpli babamız
Kızınızı ve sizi kandırıp dışarı çıkıyor.
Sonra mecburen gelip yine çocuğa yalan söylüyor.
Kızı kırıldığı halde, onun gönlünü almak yerine sizi suçlayıp yine çıkıp gidiyor. Vicdansız herif.
Ve size hiçbir faydası olmadığı gibi sürekli eleştirip suçluyor, merhametsiz, ilgisiz bir baba, koca.
Bu kadar şey sizin sabrınızı taşırmadıysa size de üzülmem. Çocuğunuza içim gitti.
Ya da başka kadın?Eve ilk kez içki içip geliyor cok şaşkınim.İnaclıvda biri aslında.Bukadar degismesinin nedeni yeni işi yeni statusu kazandigi para mi acaba
Cok tesekkurler ilaç gibi geldi cumleniz:) Allah mutlulugunuzu daim etsin yurekten dilerimKocamı uyandırıp öpeesim geldi konuyu okuyunca.güzel kalpli babamız
Belki ne alaka diyeceksiniz ama kendinize bakın.Her yönden..psikolojik, beden,saç baş,giyim ,güzel bir aile ve arkadaş çevresi. .Adam bi guzel içmis gelmis eve baya da geldi yatti yerine ben pes ediyorum nutkum tutuldu.
Boyle sakin bi insan degildim normalde evden atmam lazimdi epeyce bi terapi ve yuklu miktarda antidepresanla boyle sakin bi insan oldum kavga cikartsam evden kovsam gece gece kizimi korkutmaktan baska ne ise yaricak.Yasasin oyle kendi kendine kendi dogrulariyla zaten gordugum yoktu iyce yok olur.
Ben kizimi uyuturken cikmis.Daha oncede yapti.Niye diye sordugumda kizimiz da duyuyor gitme diyor ya da ben de gelcem diyor dedi.Sanki kizimiza duyurmadan bana hbrverme imkani yokmus gibi.Sıkışınca boyle mantiksız aciklamamları olur.Herkez baba olamıyor maalesef..
Ev işlerine bi yardımcı alabilirsiniz çok yorulmuyomusunuz ben olsam dayanamazdım.
Size haber vermeden dışarı nasıl çıkıyor algılayamadım.
Evladıma öyle davranan babayıda kapı önüne naş...
Ayiptir soylemesi bi de güzel bakımlı arkadaş cevresi hobileri falan olan mukammele de yakın bi kadınım:) megoloman degilim ama gercekten guzelim zekiyim gül gibi meslegim var falan ama fayda etmiyor iste:)Belki ne alaka diyeceksiniz ama kendinize bakın.Her yönden psikolojik, beden,saç baş,giyim ,güzel bir aile ve arkadaş çevresi. .
Eşinizin asıl size ilgisi sevgisi azalmış bunu artık eve çocuğuna da yanistiyor (var böyle insanlar eşine triplidir aynısını çocuğuna da yapar)
Kilonuz varsa verin,dipleriniz çıkmışsa boyatın ağzınıza disinize bakın. .
Arada çocuğu ona bırakın çıkın kuaföre bakim yaptırın eve geç gelin..
O evdeyken kendi bakımınizla ilgilenin maske yapın, kitap okuyun o yokmuş gibi davranın. .
Çocuk konusunda eşinizi çok ustelemeyin bırakın bakalım kendi kendine düzelsin. Baba -kız arasına girmeyin.
Bu duzelmis hali daha kucukken cocukla ilgilenmiyosun dedigim de ben emzireyim istersen deyip beni benden almisligi vardir.Egitimli hali bu yaniAraştırmalara göre Babasıyla iyi ilişki kuran çocuklar daha özgüvenli oluyormuş. Baba ile çocuk ilişkisi hakkında biraz araştırma yapıp ona bu bileğileri inçe inçe işleyebilirsiniz. Sizin böyle güçlü bağ kurmanız beni çok mutlu ediyor gibi motive edici cümleler kurabilirsiniz.
Bizim de kız çocuğumuz var . Ben baştan beri bu konuda ara ara çok konuştum:
“Babamla keşke daha yakın bir ilişkimiz oluşaymış. Kız çocukları için babanın ayrı bir yeri oluyor”
“Biz küçükken anne babalarımızla çok güçlü bir bağ kutlamamışız şimdi haftada bir arasak yetiyor (aslında kendisini kastediyorum). Bu bağlar küçükken kurulacaktı. Bak baban olumsuz davranıl yapmış o kadar sen yine de silip atamıyorsun veya hala arayıp soruyorsun . Niye? Küçükken sizle çok oyun oynamış çok ilgilenmiş . Ondan.”
Böyle böyle işledim. Bizde de hiç bir şey süper değil ama olsun diye niyetleniyoruz .
Kocamı uyandırıp öpeesim geldi konuyu okuyunca.güzel kalpli babamız
Az ötede nispet yapın bu ne ya
Bir bahane olsa da bir pedagoğa gitseniz veya aile terapistine vs. eşiniz de sizinle gelse. Uzman birinin sözleri, görüşleri daha etkili oluyor bazen. Devlet hastanesinde psikolağa gittim bir dönem, eşimle o ara yaşadığımız bir sorun vardı. Eşim sadece 2 seansa girdi toplamda 20 dk filan durmuştur. Ama psikolog olayı o kadar güzel iredeleyip önüne sundu ki, eşim hatasını anladı düzeltmeye çalıştı cidden.Bugun sabah bir konu acmistim ama durumun bukadar vahim oldugunu farketmemisim sanirim biraz lay lay lom yapmistim yazarken de.linki birakiyorum(umarım) https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/beyime-yaranamiyorum.1115660/page-1
Esim 4 yasindaki kizim ben ve evle tamamiyle ilgisiz birisi.Butun bos vakitlerinde oyun oynamaya calisir.Benden ve evden bana yardim etmesinden vazgectim ama bugun kizim babacim beni sen uyutur musun seninle uyumak istiyorum dedi.Esim işim var sen uyuyunca gelicem falan dedi kizim da kandiriyosun beni gelmiyosun hic dedi ama sonra israrina dayanamadi tmm dedi ki bunu hep yapiyor ben idare ediyordum kizim uzulmesin eşim de biraz kendine vakit ayirsin diye.Traş olcak diyordum tuvalete gitcek fln diye oyaliyordum.
Eşim bugun tmm deyince karismadim artik cunku bugun 45 dk gordu sadece babasini yine.
Ama biz kizmla konusurken esim odadan cikti ben de isigi kapattim yattirdim kizimi gelcek saniyorum.Biraz zaman gecince kizim anne uyuyamiyorum dedi neden dedim babam yine gelmedi kandirdi beni dedi.Yine biseyler uydurdum ozaman bakalim napiyor dedi.Ben de uykun acilmasin cagiralim buraya madem dedim.Babacim babacim diye seslendi duymuyordur telefonla arayalim dedim(cunku oyun oynarken kulaklik takar dunyadan izole olur)
Megerse disari cikmis.Babacim hani gelcektin niye gelmedin deyince yarin gelirim yarin uyuturum seni dedi eşim.Kizim aglamaya basladi hep oyle diyosun bana yalan soyluyosun beni ihlal ediyorsun(ihmal demek istiyor) dedi telefonu bana uzatip aglamaya dvmetti.
Ben de msj yazdim cok agliyor cok uzuldu diye.Bunlari sen ogretiyosun cocuga diye cvp yazdi bana.Ben kizim baban seni yine kandirdi gelmedi hadi cagir babani diyormusum.Cunku manyagim ya.Ben de vicdanina kalmis dedim susturdum kizimi optum kokladim yatirdim tekrar.
10 dk snra geldi(ki gelmesini beklemiyordum)
Kizimin yanina uzandi brn geldim babacim diye.
kizim gelmene gerek yok artik ben kendim uyudum babacim sen git dedi eliyle ittirip arkasini donup yatti.O an kalbim yandi sanki cunku kizimdan boyle bi tepki beklemiyordum.
İngilizce ozur dile cocuktan dedim.Ozur dilerim babacim ben seni duymamisim tuvaletteydim dedi!!
Annecim baban gelmis bak hadi sarilda uyu dedim istemiyorum ben senin elinden tutup uyicam dedi.Oyle de uyudu.
Eşim kalkti yine disari cikti tabi ben de msj attim.Beni evini ihmal ediyosun ama kizina bunu nasil yapiyosun azicik icin acimiyor mu diye.
Sen istedigin icin bu hale gelmediyse kizimiz ben se bisey biiyorum bana yutturamazsin Allaha havale ediyorum arkadasimla bulustum daha yazma iyi olmicak yazmiş.
Yaptiklarina kendi adima uzulmuyorum cunku kendi seçimi kotü olmak ama kızım icin uzuluyorum.
Cok uzun yazdim farkindayim ama bana ne onerirsiniz? Bu adam hatasini yanlis yaptigini nasil anlar.
Alt değiştirmişliği, kucağına altmışlığı olmadı demeyin.Bu duzelmis hali daha kucukken cocukla ilgilenmiyosun dedigim de ben emzireyim istersen deyip beni benden almisligi vardir.Egitimli hali bu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?