Beyin kanaması geçiriyor olabilirmiyim

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
5.901
817
373
1 2 saat önce düstüm ve kafami koltugun yanlarindaki tahtaya sert bi sekilde carptim ve agri olusmaya basladi daha sonrasinda kendimde tuhafliklar hissetmeye basladim ve süphelendim beyin kanamasi hakkinda pek bilgik yok ama korktum.
Cünkü yalnizim kimse yok kucuk bebeklerim.var aniden bisey olursa onlara nolur diye.
Basim agrimaya basladi allah allah d3dim agri kesici ictim ama gecrmedi daha sonra gozlerim bulaniklasmaya basladi ve suan bunu yazarken bile gözlerimi aca aca yaziyorum zorla.
Migdem bulaniyo ve halsizlik olustu vücudmda .
Sanki uyusmus gibiyim bas agrisiyla basladi ve byle devam ediyor.
Kendi kendime kuruntumu yapiyorum bilemedim.
Evde benden cocuklardan baska kmse yok ariycak yakinmda suan kimsede yok.
Bisi.yoksada insnlari bu saatte korktmak istemem napsam bilemedim fikri olan varmi beyin kaanamasi hakkinda.
Napmaliyim

Acile gidin. Burdan ne yapabiliriz ki.

Birsey yapin demiyorum hanfendi.
Fikri olan bunun hakkinda bilgisi olan varmi diye soruyorum.
Yazida belirttim ariycak yakinimda suan kimse yok sehir disindalar smdi arasam gelmeleri zaten sabahi bulur o yüzden bisey yoksa bosuna insanlari üzmeyeyim diye soruyorum.

Yani bir alemsin.
Insan beklermi? Bebeklerinide al hastaneye git hatta ambulans cagir. Korkutmak istemem demissin. Birsey olduktan sonrammi korksunlar yada ah vah etsinlet dahami iyi.

Gerci beyin kanamasi gecirdigini dusunmuyorum.
Kendini anlatabildigine (ifade edebildigine) ve bilincin acik olduguna gore beyin kanamasi oldugunu sanmiyorum ama onemli birsey olabilir.
Bizede yazmayi unutma.
Bir hastaneye gidin

Kustun mu.işaret parmağını hızlı bir şekilde burnuna ve ağzına götür bi aksaklık var mı kontrol et.sonra aynanın karşısına geç aşırı sırıtma hareketi yap eğer yine bi aksaklık varsa ihtimal büyük.ama benim fikrim ne olur ne olmaz diye 112 yi ara onlar gelir kontrol eder eğer bişeyin yoksa hastaneye götürmezler.bebeklerle de ilgilenirler merak etme.

Canim ambulansi ara cocuklarinda seninle gelir hemsireler ilgilenir onlarla...
Boyle davranarak cocuklarinizi korumus olmuyorsunuz; hem kendinizi hem de onlari riske atiyorsunuz...
Gecmis olsun...

Mide bulanti olmasi. Bilmiyorum ama beyin kanamasi olunca insanlar kusarmis sizinde mideniz bulandigina göre gitmelisiniz hemen hastaneye. Esin kardesin abla kaynanan annen yokmu kimse. Bebekleri kimseye emanet edemiyorsan bebeklerinle git komsuna felan rica et seninle gelsin. Cok acil olabilir gercekten gitmen gerekdigini düsünüyorum

Kafa carpmalarinda ağrı kesici alınmaz :/ bence ambulans çağırın. Ondan sonra da en yakın zamanda ilk yardım eğitimi alın. Herkesin alması gereken bisey çünkü...

Ambulans çağırın gerekirse yakinlarinizi cagirirsiniz bebeklerinizle ilgilenirler böyle beklemeyin 112 yi arayin

Yakınınız olmasına gerek yok zaten. Ambulans çağırsanız sizinle o ilgilenir. Aile değil. Nası böyle bir riske girebiliyorsunuz, çocukları nasıl böyle bir duruma sürüklemeyi göze alıyorsunuz inanın aklım almıyor.

Korkma kimsen yok napacagini bilememissin.
zor durum...
112 yi ara ve durumu anlat hemen lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…