- 4 Mart 2014
- 384
- 482
- 303
Birsey yapin demiyorum hanfendi.
Fikri olan bunun hakkinda bilgisi olan varmi diye soruyorum.
Yazida belirttim ariycak yakinimda suan kimse yok sehir disindalar smdi arasam gelmeleri zaten sabahi bulur o yüzden bisey yoksa bosuna insanlari üzmeyeyim diye soruyorum.
112 var.Birsey yapin demiyorum hanfendi.
Yazida belirttim ariycak yakinimda suan kimse yok sehir disindalar smdi arasam gelmeleri zaten sabahi bulur o yüzden bisey yoksa bosuna insanlari üzmeyeyim diye soruyorum.
Size biseyiniz var ya da yok diyemeyiz bilemeyiz.Birsey yapin demiyorum hanfendi.
Herkese yorumlari icin tesekkur ederim dediginiz gibi aradim ve kusma olup olmadigini sordular bulanti var ama kusmam yok suandada .
Beyin kanamasi olsa konusma bozuklugum gözlerimde kayma vs olurmus.
Bas agrim gecti suan sadece migde bulantim ve halsizlik ve gózlerim hafif bulanik görüyor .
Dedikleri seyleri daha da hissedersem tekrar aramami kendimi takip etmemi söylediler.durumumu anlattim.
Bu sekilde suan cocuklar yatiyor ben uzaniyorum sanirim psikolajikde olablir.
Yada tansiyonum düsmús de olablir kendimi takip edicem ve biraz daha uyumamaya caliscam.
Kendinizi iyi hissedene kadar uyumayinHerkese yorumlari icin tesekkur ederim dediginiz gibi aradim ve kusma olup olmadigini sordular bulanti var ama kusmam yok suandada .
Beyin kanamasi olsa konusma bozuklugum gözlerimde kayma vs olurmus.
Bas agrim gecti suan sadece migde bulantim ve halsizlik ve gózlerim hafif bulanik görüyor .
Dedikleri seyleri daha da hissedersem tekrar aramami kendimi takip etmemi söylediler.durumumu anlattim.
Bu sekilde suan cocuklar yatiyor ben uzaniyorum sanirim psikolajikde olablir.
Yada tansiyonum düsmús de olablir kendimi takip edicem ve biraz daha uyumamaya caliscam.
Canım nasıl oldun
Iyim tesekkur ederim bulantim gecti sadece bulaniklik devam ediyor oda sanirim hu ara strestliydim ondan kaynaklaniyo.olablir.
Hemen uyumani tavsiye etmiyorum.Iyim tesekkur ederim bulantim gecti sadece bulaniklik devam ediyor oda sanirim hu ara strestliydim ondan kaynaklaniyo.olablir.
Hemen uyumani tavsiye etmiyorum.
Boyle durumlarda uzun muddet uyanik kalmak gerek.
Daha iyi misin? Acickasi aklim sendeydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?