Beyin kanaması geçiriyor olabilirmiyim

uyumayın uzunca bir süre.. ağrı kesicide almayın..

Şu durumda buraya yazılması bir tek banamı tuhaf geliyor allah aşkına
Komşuya seslenin
112 yi arayıp durumunuzu anlatın ambulans çağırın
Taksi çağırıp acile gidin
Ama mantıklı birşey yapın
Sağlık bu ihmale gelmez ki evet belki ciddi bir durum yok ufak bir tramva
Ama her ihtimali düşünmek lazım dimi
Allah korusun beyin kanaması olsa siz bir sağlıkçıya ulaşmak yerine buraya yazsanız küçük çocuklarınızın yanında düşüp kalsanız
Sonra ne olacak çocuk var kımse yok diye hastaneye gitmiyorsunuz ya size birşey olsa evde kimse yokken o cocuklara ne olacak

112 yi arayın anlatın derdinizi

onlar sizi yönlendiriyor

gerekli ise de gelip alırlar

bebekleri de alırlar yanınıza

112 var.

Çocuklarının sana ihtiyacı var. Asıl sana birşey olursa onlara kim bakacak.

Goz bebeklerin aydinlikta bile degismiyor ve buyuk kaliyorsa dikkatli olmak gerekli. Beyin kanamasi semptomlari cok sinsi olabiliyor bence ambulansla hemen acile gidin cocuklarida bi sekil komsuya filan biraksaniz en kotu es dost birine haber verseniz. Gecmis olsun

Herkese yorumlari icin tesekkur ederim dediginiz gibi aradim ve kusma olup olmadigini sordular bulanti var ama kusmam yok suandada .
Beyin kanamasi olsa konusma bozuklugum gözlerimde kayma vs olurmus.
Bas agrim gecti suan sadece migde bulantim ve halsizlik ve gózlerim hafif bulanik görüyor .
Dedikleri seyleri daha da hissedersem tekrar aramami kendimi takip etmemi söylediler.durumumu anlattim.
Bu sekilde suan cocuklar yatiyor ben uzaniyorum sanirim psikolajikde olablir.
Yada tansiyonum düsmús de olablir kendimi takip edicem ve biraz daha uyumamaya caliscam.

Size biseyiniz var ya da yok diyemeyiz bilemeyiz.
Yapmaniz gerekn 112yi arayip ambulans cagirmaniz bebeklerinizide alirlar merak etmeyin.tomografinizi cekip bir sonuca varirlar.
Umarum onemli biseyiniz yoktur gecmis olsun

Canım sabaha kadar uyuma
Nolur nolmaz

Kendinizi iyi hissedene kadar uyumayin

Iyim tesekkur ederim bulantim gecti sadece bulaniklik devam ediyor oda sanirim hu ara strestliydim ondan kaynaklaniyo.olablir.
Hemen uyumani tavsiye etmiyorum.
Boyle durumlarda uzun muddet uyanik kalmak gerek.
Daha iyi misin? Acickasi aklim sendeydi.

Bir metin okumuştum ama yanındakine bir cümleyi tekrar etmesini ve dilini dışarı çıkarmasını isteyin kısmını hatırlıyorum sadece.
Bir aksilik hissederseniz tekrar arayın 112 yi.
Çok geçmiş olsun.

beyin kanaması geçiren insanın bdv'ye derdini yazacak hali olmaz
geçmiş olsun kuruntu yapmısınız biraz sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…