Beyin kanaması

prematurem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
1.186
10
0
Fransa
Oncelıkle herkese merhaba. Dün ogrendıkkı gorumcemın kocası beyın kanaması gecırmis suan komada yogun bakımda kalıyor anıden olmuş daha 40 yasında 6 tanede cocuğu var en büyüğü 18 yasında...Dr yasaması için %1bıle şans yok demiş ailesi çok kötü durumda gercekten çok zor bir durum biz yurt dısındayız birşey yapamamak çok üzüyor benı internette araştırdım iyi bir drla tedaviyle yasama şansı yuksekmis teyzem Almanya'da Dr ona sordum oda büyük hastanede bır unıteye bağlı yer soyledı orda tedavı çok onemlıymis gorumcemin eşi şimdi Erzurum'da yatıyor oranın ımkanları nasıl hiç bilemiyorum esime dedim gerekirse uçakla yada helikopterle bir sekilde daha iyi bir yere nakletsinler Dr görüştükten sonra bizde destek verelim gerekirse altınlarımı bile gönderirim yeterki yasasın o 6 cocuğun boynu bükük kalmasın dünden beri aklımdan çıkmıyor gorumcem perişan kimin ahını aldık kime kötülük ettik diyerek kendini yiyip bitiriyor....hiç beyin kanaması geçiripte kurtulan olmusmudur aile suan beklemede Allah onların yardımcısı olsun bir mucize olupta yüzünü güldürsün ......

Öncelikle çok çok geçmiş olsun.
Evet kurtulan var babam.
3 kalp krizi, 1 beyin kanaması ve bu sebeple oluşan kısmi felç, kalp ameliyatı(sten takıldı şimdi), geçici görme kaydı ve insanların hastalık saydığı, bizim bunların yanında nezle gibi aldıladığımız bir sürü şey daha geçirdi.
Her seferinde doktorlar bu sefer kurtulamaz dedi, peki içeride maçını izleyip çayını içen adam kim acaba?
Vadesi gelmeden kim gitmiş ki?
Siz hiç umudunuzu yitirmeyin, dualarınızı eksik etmeyin.

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun allah babanı başınızdan eksik etmesin

canım çok geçmiş olsun allah babanı başınızdan eksik etmesin

Amin, cümlemizin inşallah, çok çok teşekkür ederim.
Süper adam diyoruz biz ona.
Hastalıklar tabi ki çok kötü, bunu yaşayan da tanık olan da bilir ama olumlu düşünce çoğu zaman sonuç vermiştir.
Duyunca dünyaları yıkmak yerine, temkinli yaklaşıp her zaman bir umut ışığı aramak daha doğru geliyor bana.

Son düzenleme:

kurtulabilir tabi ki içinizi ferah tutun

İkinize de çok geçmiş olsun kızlar ...

eniştenize allah yardım etsin şifasını bulur inşallah..

dualarınızı eksik etmeyin...tabi doktorunuda bulmak önemli...

Cevabın için çok teşekkür ederim....Allah'tan umut kesilmez bizim elimizdende sadece dua etmek geliyor...baban icinde çok gecmis olsun Allah şifa versin....baban beyin kanaması geçirirken nekadar hastanede kaldı yani nekadar sürede kendine geldi gercekten bu hastalık hakkında hiç bilgim yok böyle mutlu seyleri duydukca görümceme daha çok teselli ederim belkide onunda daha çok umudu olur....

>: Cok Ciddi Boyutta Beyin Tumorleri,beyın kanaması , Allah Rizasi icin Yardim diliyorum
kardeşim geçmiş olsun ALLAH ŞİFA VERSİN arkadaşıma bundan 2 ay önce 1,5 ay ömurvermıslerdi .belkıde neyse son gunlerını yasıyordu .bırısı ona arılardan elde edılel bır madde getırdı. """""""adıPROPOLİS """"""bunu sabah aksam 15 damla yemekten yarım saat once ıcıyordu .bu adam geldıgınde eşine doktoru hastanın 3 veya 4 gunluk bır omru kaldıgını söylemıs. ama çok sükür 20 gun kadar ılacı kullandı. en son kontrollerınde beynınde hıcbır rahatsızlık kalmadı. rabbinin insana verdiğiğ ömür bitmemişse bir sebep veriyor. şifa Allahtan umarım hepimiz için hayırlısı neyse öyle olsun.

Bakın bızımde aynı sey oldu bız PRoPoLıS damlararını ampul seklınde aldık sabh aksam kısıye ıcıırın agZına damlatın

Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.

kurtulabilir tabi ki içinizi ferah tutun
İnsallah canım insssss
İkinize de çok geçmiş olsun kızlar ...

eniştenize allah yardım etsin şifasını bulur inşallah..

dualarınızı eksik etmeyin...tabi doktorunuda bulmak önemli...

Onların kaldığı yerdeki drlar hakkında hiç bilgim yok ama genel olarak iyi diyorlar tatbiki nekadar ilgili bilemeyiz....bugün teyzeme anlattım oda dediki beyin kanaması için asla umut yok denilmez sadece tedavi için geç kalınmissa sorun teşkil eder dedi....

Allah şifalar versin inşallah haklarında hayırlsıı olsun.. Beyin kanaması geçiren bir yakınım yok ama Allah'tan ümit kesilmez. En hayırlı şeyi yine Rabbim verir. Dua etmeye devam edin. Allah yardımcınız olsun. İnşallah ben de dua ederim..

geçmiş olsun
hastalıktan kurtulup kurtulmaması, geride kalacak hasarın ne kadar olduğu hastaya bağlı
ameliyat edilebilen kanamalar var edilemeyenler var.
zaten yoğun bakımda.
bu haldeyken zaten yoğun bakımdayken başka hastaneye göndermezler muhtemelen.

Rabbim acil şifalar versin...
Amin canim saol....
Insss canim inssss allah kimseye gostermesin enisteyi gecen sene ilk defa tatilde gordum okadar cok sevdimki belki hic tanimasaydim bukadar uzulmezdim...aklimdan 1 sn bile oldun cikmazdi hersey allahtan....

Esim az once enistenin kardesiyle konustu ameliyat edilmis kanama olan yer temizlenmis ama biraz kan beyne gitmis tam olarak ne anlamadim drlar ondan korkuyormus...tibbi olarak hersey yapilmis drlar demis yapamayacagimiz birsey olsaydi helikopterle baska hastenelere yonlendiririz ama ordaki imkanlar bizdede var demis...suan ilac tedavisinde yogun bakimda 48 saatin dolmasini bekleyip hastanin tepkisine bakacaklarmis...insss o guzel haberi burdan vermekte nasip olur.....

Çok çok teşekkür ederim, Allah tüm sevdiklerimize, sevmediklerimize,
tüm canlılara şifa versin inşallah.Şöyle ki ilk beyin kanamasında anlaşılamamıştı, damarlar tıkanmış onda sadece 2 gün kaldı.
Ve farkına varamadılar.
Daha sonra ben yetiştirmiştim hastaneye evde kötüleşince, o zaman 1hafta yoğun bakımda kaldı, çıktıktan birkaç gün sonra tekrar yoğun bakıma girdi, pıhtı atmıştı
Yani neredeyse 3 hafta gibi bir süre uyutmuşlardı, göremiyorduk.
Odasına alındığında kısmi felç olduğu anlaşıldı, onları da güzel tedavi ve azimle yendik.
Bu gibi şeyler inanın hiç belli olmuyor, bitkisel hayattan 13 yıl sonra uyananlar var.

Hatta benim lise dönemimde babam yine uzunca bir süre yoğun bakımda yatmış, kalp krizinden.
Benim haberim yoktu, yatılı okuyordum söylememişlerdi.
O zaman 1.5 ay kalmış zannedersem yoğun bakımda.
Başında hoca duruyormuş, uyanması mümkün değil artık denmiş.
Kesin ölecek gözüyle bakılmış öyle diyeyim, tüm akraba tanıdık varsa herkes akın etmiş oldukları şehre.
Allah iki iyilikten birini nasip etsin diye dualar ediliyormuş, yazık çok çekti kurtulsun deniyormuş.
Yine bizim süperadam uyanmış ve inanmazsınız ama gizli gizli oradan çıkıp sigara içmiş.
Hemşireler yakalamış, herkes şoka girmiş, nasıl yani siz hem uyandınız hem nasıl kaçıp sigara içiyorsunuz diye.
İyileşince hemen yanıma gelip anlattılar durumu, korkmayayım diye.
Şuanki durumu da öyle çok mu sağlıklı, elbette değil.
Kendine dikkat de etmiyor ama bilmeyen insan anlamaz bunları yaşadığını.
Sizin benim gibi her şeyi yiyip, alışverişlere çıkıp, gezip tozuyor.

Nereden nereye değil mi?
Öldürmeyen rabbim öldürmüyor hakikaten, bu olayı anlatın akrabanıza.
Eminim faydası olacaktır, tutunacak dalları çoğalacaktır.
Çok çok acil şifalar diliyorum yürekten...

Şuan ne diyeceğimi bilemiyorum Allah şifa versin ben annemi 8 ay önce beyin kanamasından kaybettim. Hiç bir şeyi yoktu bir anda oldu her şey, 2 ameliyat geçirdi ama kurtulma şansı %1 demişti doktor 14 gün dayanabilmişti kalbi, çok zor Rabbim inşallah şifasını verir, evlatlarına bağışlar..

Çok geçmiş olsun canım.
Allah'tan umut kesilmez vakti gelmeden kimse gitmez.
Kayınvalidem felç olmuştu aynı odada yatan bir bayan vardı 2 kez beyin kanaması geçirmiş aylardır yoğum bakımda yatıyormuş.
Sapasağlam çıktı hastaneden.
Beyin kanaması sonucunda vuzud tabiki hasar görüyor felç, kalp vs. Ama kesin ölümü Allah bilir.
Sizin yapabileceğiniz dua etmek ve görümcenizin yanında olabilmek. Allah şifa versin.

çok geçmiş olsun. bi yakınım beyin kanaması geçirdi ona da yaşama şansı az dediler ama şu an yaşıyor. bilinci de yavaşta olsa yerine geliyor

ilk müdahale çok önemli. işinin ehli bi doktor şart. doğu da şu an en iyi beyin cerrahisi İnönü Üniversitesi

Son düzenleme:

Cok tesekkur ederim okadar guzel anlatmissinki o ani gormus gibi oldum...allahin kullarina verdigi mucizeler bitmiyor...beyin kanamasi yuksek tansiyondan oluyormus bunda hem tansiyon hem seker sigara asiri yagli yemek hicbirseye dikkat etmemek enistemiz ne olursa olsun yasasin allah korusun oncelikle felcede raziyiz ueterki ailesinin yaninda nefes alip versin yasadigini bilelim...eniste bundan 3 hafta once soguk alginligi gecirmisti sonra iyilesti 2 gun oncede oglu yerde baygin gormus hastaneye gotururken kendinde degilmis zaten gormeleriyle hastaneye kosmalari bir olmus ordanda ildeki buyuk hastaneye nakletmisler...durumu kritik innsss oda baban gibi iyilesip ailesinin yanina doner....gercekten baban mucize adammis insss daha guzel mucizelerede tanik olursunuz....hersey icin tesekkurler babanada daha saglikli gunler diliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…