- Konu Sahibi prematurem
-
Öncelikle çok çok geçmiş olsun.
Evet kurtulan var babam.
3 kalp krizi, 1 beyin kanaması ve bu sebeple oluşan kısmi felç, kalp ameliyatı(sten takıldı şimdi), geçici görme kaydı ve insanların hastalık saydığı, bizim bunların yanında nezle gibi aldıladığımız bir sürü şey daha geçirdi.
Her seferinde doktorlar bu sefer kurtulamaz dedi, peki içeride maçını izleyip çayını içen adam kim acaba?
Vadesi gelmeden kim gitmiş ki?
Siz hiç umudunuzu yitirmeyin, dualarınızı eksik etmeyin.
canım çok geçmiş olsun allah babanı başınızdan eksik etmesin
Oncelıkle herkese merhaba. Dün ogrendıkkı gorumcemın kocası beyın kanaması gecırmis suan komada yogun bakımda kalıyor anıden olmuş daha 40 yasında 6 tanede cocuğu var en büyüğü 18 yasında...Dr yasaması için %1bıle şans yok demiş ailesi çok kötü durumda gercekten çok zor bir durum biz yurt dısındayız birşey yapamamak çok üzüyor benı internette araştırdım iyi bir drla tedaviyle yasama şansı yuksekmis teyzem Almanya'da Dr ona sordum oda büyük hastanede bır unıteye bağlı yer soyledı orda tedavı çok onemlıymis gorumcemin eşi şimdi Erzurum'da yatıyor oranın ımkanları nasıl hiç bilemiyorum esime dedim gerekirse uçakla yada helikopterle bir sekilde daha iyi bir yere nakletsinler Dr görüştükten sonra bizde destek verelim gerekirse altınlarımı bile gönderirim yeterki yasasın o 6 cocuğun boynu bükük kalmasın dünden beri aklımdan çıkmıyor gorumcem perişan kimin ahını aldık kime kötülük ettik diyerek kendini yiyip bitiriyor....hiç beyin kanaması geçiripte kurtulan olmusmudur aile suan beklemede Allah onların yardımcısı olsun bir mucize olupta yüzünü güldürsün ......
Öncelikle çok çok geçmiş olsun.
Evet kurtulan var babam.
3 kalp krizi, 1 beyin kanaması ve bu sebeple oluşan kısmi felç, kalp ameliyatı(sten takıldı şimdi), geçici görme kaydı ve insanların hastalık saydığı, bizim bunların yanında nezle gibi aldıladığımız bir sürü şey daha geçirdi.
Her seferinde doktorlar bu sefer kurtulamaz dedi, peki içeride maçını izleyip çayını içen adam kim acaba?
Vadesi gelmeden kim gitmiş ki?
Siz hiç umudunuzu yitirmeyin, dualarınızı eksik etmeyin.
Oncelıkle herkese merhaba. Dün ogrendıkkı gorumcemın kocası beyın kanaması gecırmis suan komada yogun bakımda kalıyor anıden olmuş daha 40 yasında 6 tanede cocuğu var en büyüğü 18 yasında...Dr yasaması için %1bıle şans yok demiş ailesi çok kötü durumda gercekten çok zor bir durum biz yurt dısındayız birşey yapamamak çok üzüyor benı internette araştırdım iyi bir drla tedaviyle yasama şansı yuksekmis teyzem Almanya'da Dr ona sordum oda büyük hastanede bır unıteye bağlı yer soyledı orda tedavı çok onemlıymis gorumcemin eşi şimdi Erzurum'da yatıyor oranın ımkanları nasıl hiç bilemiyorum esime dedim gerekirse uçakla yada helikopterle bir sekilde daha iyi bir yere nakletsinler Dr görüştükten sonra bizde destek verelim gerekirse altınlarımı bile gönderirim yeterki yasasın o 6 cocuğun boynu bükük kalmasın dünden beri aklımdan çıkmıyor gorumcem perişan kimin ahını aldık kime kötülük ettik diyerek kendini yiyip bitiriyor....hiç beyin kanaması geçiripte kurtulan olmusmudur aile suan beklemede Allah onların yardımcısı olsun bir mucize olupta yüzünü güldürsün ......
İnsallah canım inssssskurtulabilir tabi ki içinizi ferah tutun
İkinize de çok geçmiş olsun kızlar ...
eniştenize allah yardım etsin şifasını bulur inşallah..
dualarınızı eksik etmeyin...tabi doktorunuda bulmak önemli...
Amin canim saol....Rabbim acil şifalar versin...
Insss canim inssss allah kimseye gostermesin enisteyi gecen sene ilk defa tatilde gordum okadar cok sevdimki belki hic tanimasaydim bukadar uzulmezdim...aklimdan 1 sn bile oldun cikmazdi hersey allahtan....Allah şifalar versin inşallah haklarında hayırlsıı olsun.. Beyin kanaması geçiren bir yakınım yok ama Allah'tan ümit kesilmez. En hayırlı şeyi yine Rabbim verir. Dua etmeye devam edin. Allah yardımcınız olsun. İnşallah ben de dua ederim..
geçmiş olsun
hastalıktan kurtulup kurtulmaması, geride kalacak hasarın ne kadar olduğu hastaya bağlı
ameliyat edilebilen kanamalar var edilemeyenler var.
zaten yoğun bakımda.
bu haldeyken zaten yoğun bakımdayken başka hastaneye göndermezler muhtemelen.
Cevabın için çok teşekkür ederim....Allah'tan umut kesilmez bizim elimizdende sadece dua etmek geliyor...baban icinde çok gecmis olsun Allah şifa versin....baban beyin kanaması geçirirken nekadar hastanede kaldı yani nekadar sürede kendine geldi gercekten bu hastalık hakkında hiç bilgim yok böyle mutlu seyleri duydukca görümceme daha çok teselli ederim belkide onunda daha çok umudu olur....
Çok çok teşekkür ederim, Allah tüm sevdiklerimize, sevmediklerimize,
tüm canlılara şifa versin inşallah.Şöyle ki ilk beyin kanamasında anlaşılamamıştı, damarlar tıkanmış onda sadece 2 gün kaldı.
Ve farkına varamadılar.
Daha sonra ben yetiştirmiştim hastaneye evde kötüleşince, o zaman 1hafta yoğun bakımda kaldı, çıktıktan birkaç gün sonra tekrar yoğun bakıma girdi, pıhtı atmıştı
Yani neredeyse 3 hafta gibi bir süre uyutmuşlardı, göremiyorduk.
Odasına alındığında kısmi felç olduğu anlaşıldı, onları da güzel tedavi ve azimle yendik.
Bu gibi şeyler inanın hiç belli olmuyor, bitkisel hayattan 13 yıl sonra uyananlar var.
Hatta benim lise dönemimde babam yine uzunca bir süre yoğun bakımda yatmış, kalp krizinden.
Benim haberim yoktu, yatılı okuyordum söylememişlerdi.
O zaman 1.5 ay kalmış zannedersem yoğun bakımda.
Başında hoca duruyormuş, uyanması mümkün değil artık denmiş.
Kesin ölecek gözüyle bakılmış öyle diyeyim, tüm akraba tanıdık varsa herkes akın etmiş oldukları şehre.
Allah iki iyilikten birini nasip etsin diye dualar ediliyormuş, yazık çok çekti kurtulsun deniyormuş.
Yine bizim süperadam uyanmış ve inanmazsınız ama gizli gizli oradan çıkıp sigara içmiş.
Hemşireler yakalamış, herkes şoka girmiş, nasıl yani siz hem uyandınız hem nasıl kaçıp sigara içiyorsunuz diye.
İyileşince hemen yanıma gelip anlattılar durumu, korkmayayım diye.
Şuanki durumu da öyle çok mu sağlıklı, elbette değil.
Kendine dikkat de etmiyor ama bilmeyen insan anlamaz bunları yaşadığını.
Sizin benim gibi her şeyi yiyip, alışverişlere çıkıp, gezip tozuyor.
Nereden nereye değil mi?
Öldürmeyen rabbim öldürmüyor hakikaten, bu olayı anlatın akrabanıza.
Eminim faydası olacaktır, tutunacak dalları çoğalacaktır.
Çok çok acil şifalar diliyorum yürekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?