- Konu Sahibi prematurem
-
Şuan ne diyeceğimi bilemiyorum Allah şifa versin ben annemi 8 ay önce beyin kanamasından kaybettim. Hiç bir şeyi yoktu bir anda oldu her şey, 2 ameliyat geçirdi ama kurtulma şansı %1 demişti doktor 14 gün dayanabilmişti kalbi, çok zor Rabbim inşallah şifasını verir, evlatlarına bağışlar..
Inan biz herseye raziyiz yeterki ailesiyle o hastaneden ciksin ne yazikki fransada oldugum icin gidemiyorum oglum okula gidiyor bebegim var esim gidecek buyuk ihtimal ama keske gidebilseydim yanlarinda olabilseydim tek yapabildigim sey tlfn edip teselli vermek dua etmek....Çok geçmiş olsun canım.
Allah'tan umut kesilmez vakti gelmeden kimse gitmez.
Kayınvalidem felç olmuştu aynı odada yatan bir bayan vardı 2 kez beyin kanaması geçirmiş aylardır yoğum bakımda yatıyormuş.
Sapasağlam çıktı hastaneden.
Beyin kanaması sonucunda vuzud tabiki hasar görüyor felç, kalp vs. Ama kesin ölümü Allah bilir.
Sizin yapabileceğiniz dua etmek ve görümcenizin yanında olabilmek. Allah şifa versin.
çok geçmiş olsun. bi yakınım beyin kanaması geçirdi ona da yaşama şansı az dediler ama şu an yaşıyor. bilinci de yavaşta olsa yerine geliyor
Müdahale çok önemli. işinin ehli bi doktor şart. doğu da şu an en iyi beyin cerrahisi İnönü Üniversitesi
Çok geçmiş olsun arkadaşım Allah'tan ümit kesilmez siz bol bol dua edin eski oturdugumuz yerde bir komşumuz vardı oda beyin kanaması geçirmişti yaklaşık olarak 5 ay hastahanede yattı komada doktorlar yaşama şanşı hiç yok diyorlardı sizin dediginiz gibi %1 herşeye hazırlıklı olun kurtulmaz diyorlardı ailesi kefenini bile hazırlamıştı fakan 5 ayın sonunda mucize oldu ve komşumuz iyileşti şuan hiç bir sorunu yok sadece sol el baş pargamı kesildi oda beyin kanamasından kaynaklanıyormuş doktorlar herkes şasırdı bu bir mucize dediler çünkü yaşama şansı hiç yoktu
Öncelikle geçmiş olsun inşallah tez zamanda komadan çıkar enisteniz allah cocuklarina bağışlar inşallah. Komadan çıkma durumu tamamen allahın takdirine kalmış benim babam 10 gün komada kaldı doktorlar yaşaması zor dedi ama allaha şükür babam komadan çıktı hemde ameliyata gerek kalmadı. Benim babam ankara ıbni sina hastanesinde yattı ama dediğim gibi hastane ve doktor farketmiyor böyle bir durumda bol dua etmek lazım
Allah razi olsun inss bununda mucizesi gerceklesir...inanin bu mucizeleri duydukca dahada umitleniyoruz daha dune kadar hic umudum yoktu...gorumcemi aradim burdaki okuduklarimdan bahsettim umudunu yitirmesin 6 cocugun ona ihtiyaci var...en buyuk kizi 18 yasinda onunlada konustum helak olmus durumda...sen annene destek ver kardeslerine yansitma okulkari var barionlarin bu durumda psikolojileri bozulmasin...biz binlerce km uzaklikta dusunmekten helak olduk onlarin halini hic dusunemiyorum bile bilmemezlik icindr yasamak ne zormus...allahim duysun sesimizi ailesine sevdiklerine bagislasin....
Malesef enistemizi dun ogleden sonra kaybettik....bastan beri hersey belliydi hani olurya ansizin bir mucize olur ya olmadi olmadi...esimi yolcu ettim bugun turkiyeye geliyor giden geri gelmesede en azindan ablasina zor gununde destek olur yorum yapan herkese cok tesekkur ederim....allah sevdiklerimizle sinayip boyle acilar yasatmasin....
başınız sağ olsun....evet ölüme çare yok....yazık olmuş....çok üzüldüm....fakat daha 36 yaşında niçin bu kadar çoçuk yapmış acaba...korunma diye bir şey var...yazık bu kadar çoçuğa...baba yaşasa dahi o kadar zorki bu kadar çoçuğa bakılması...bundan sonrada nasıl bakabilir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?