Beyin vertikül genişleme

ManyakMisir

CanCanDeyuSöylerlerdi, BenCanNedirŞimdiBildim👼🏼
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2020
2.794
3.295
83
25 haftalık hamileyim ultrasonda beynin bir taraf vertikülü diğerinden büyük çıktı. Sınır10mmymiş benim 6mm. Doktor takip edelim dedi. Başına böyle bir şey gelen var mı?

Allahım yardımcınız olsun, sağlıklı sıhhatli haberlerini alalım inşallah.

Rabbim şifa versin hiç duymadım ama korkmayın Allahın izniyle şifa bulun İnşallah

Haftası çok küçuk ben zamanla normal değerlere ulaşacağını düşünüyorum.

Allahım yardımcınız olsun, sağlıklı sıhhatli haberlerini alalım inşallah.

Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah 😔🤲🏻

İnşallah bir sorun çıkmaz yavruna sağlıkla kavuşursun

Çok geçmiş olsun İnşallah bi sorun çıkmaz sağlıklı doğar bebeğiniz 🌸
Amin inşallah 😔

Merhaba geçmiş olsun. Dilerim ilerleyen zamanlarda düzelme görülür. Siz içinizi ferah tutun. Eğer şüpheleriniz devam ederse belki doktorunuza da danışıp fetal dna gibi testlerden yaptırıp varsa anomaliyi daha rahat görebilirsiniz.❤️Sevgiler.

25 haftalık hamileyim ultrasonda beynin bir taraf vertikülü diğerinden büyük çıktı. Sınır10mmymiş benim 6mm. Doktor takip edelim dedi. Başına böyle bir şey gelen var mı?
Sınır 10sa 6mmye neden takip edelim dendiki? Ayrıca ikiside aynı mı olmalıymış şimdi ayrıntılı ultrason videomu izledim benimkinde de farklı ölçülerde ve dr herhangi birşey söyelemedi sadece 10 mmin altında olmalı dedi.

Sınır 10sa 6mmye neden takip edelim dendiki? Ayrıca ikiside aynı mı olmalıymış şimdi ayrıntılı ultrason videomu izledim benimkinde de farklı ölçülerde ve dr herhangi birşey söyelemedi sadece 10 mmin altında olmalı dedi.
Büyür diye dedi galiba. İnşallah büyümez 😔

Back
X