- 8 Ağustos 2020
- 2.794
- 3.295
- 83
- Konu Sahibi ManyakMisir
25 haftalık hamileyim ultrasonda beynin bir taraf vertikülü diğerinden büyük çıktı. Sınır10mmymiş benim 6mm. Doktor takip edelim dedi. Başına böyle bir şey gelen var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
25 haftalık hamileyim ultrasonda beynin bir taraf vertikülü diğerinden büyük çıktı. Sınır10mmymiş benim 6mm. Doktor takip edelim dedi. Başına böyle bir şey gelen var mı?
Rabbim şifa versin hiç duymadım ama korkmayın Allahın izniyle şifa bulun İnşallah25 haftalık hamileyim ultrasonda beynin bir taraf vertikülü diğerinden büyük çıktı. Sınır10mmymiş benim 6mm. Doktor takip edelim dedi. Başına böyle bir şey gelen var mı?
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah25 haftalık hamileyim ultrasonda beynin bir taraf vertikülü diğerinden büyük çıktı. Sınır10mmymiş benim 6mm. Doktor takip edelim dedi. Başına böyle bir şey gelen var mı?
İnşallah bir sorun çıkmaz yavruna sağlıkla kavuşursunKimse yok mu
Konu öne çıksın diye yazıyorum kontrolde ilerleme mi görüldü
Allah yardımcın olsun canım inşallah bisey yoktur daha çok küçük25 haftalık hamileyim ultrasonda beynin bir taraf vertikülü diğerinden büyük çıktı. Sınır10mmymiş benim 6mm. Doktor takip edelim dedi. Başına böyle bir şey gelen var mı?
Rabbim şifa versin hiç duymadım ama korkmayın Allahın izniyle şifa bulun İnşallah
Haftası çok küçuk ben zamanla normal değerlere ulaşacağını düşünüyorum.
Allahım yardımcınız olsun, sağlıklı sıhhatli haberlerini alalım inşallah.
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah![]()
İnşallah bir sorun çıkmaz yavruna sağlıkla kavuşursun
Amin inşallahÇok geçmiş olsun İnşallah bi sorun çıkmaz sağlıklı doğar bebeğiniz![]()
Bir daha ki kontrolüm ekimde. İnşallah ilerlememiştirKonu öne çıksın diye yazıyorum kontrolde ilerleme mi görüldü![]()
Sınır 10sa 6mmye neden takip edelim dendiki? Ayrıca ikiside aynı mı olmalıymış şimdi ayrıntılı ultrason videomu izledim benimkinde de farklı ölçülerde ve dr herhangi birşey söyelemedi sadece 10 mmin altında olmalı dedi.25 haftalık hamileyim ultrasonda beynin bir taraf vertikülü diğerinden büyük çıktı. Sınır10mmymiş benim 6mm. Doktor takip edelim dedi. Başına böyle bir şey gelen var mı?
Büyür diye dedi galiba. İnşallah büyümezSınır 10sa 6mmye neden takip edelim dendiki? Ayrıca ikiside aynı mı olmalıymış şimdi ayrıntılı ultrason videomu izledim benimkinde de farklı ölçülerde ve dr herhangi birşey söyelemedi sadece 10 mmin altında olmalı dedi.
Fark mı 6 mm yoksa vertikül mü 6mm idi anlamadım. Sınır 10 mm ise 6mm gayet iyi bir değer değil mi? Siz başka bi dra daha mı gitseniz acabaya çok geçmiş olsun stres yapmayınBüyür diye dedi galiba. İnşallah büyümez![]()