Beyin vertikül genişleme

Fark mı 6 mm yoksa vertikül mü 6mm idi anlamadım. Sınır 10 mm ise 6mm gayet iyi bir değer değil mi? Siz başka bi dra daha mı gitseniz acabaya çok geçmiş olsun stres yapmayın
Yok canım ventrikül genişliği 6mm. İnternette de 10-12ye kadar normal yazıyor ama doktorum takip isteyince çok tedirgin oldum.

Merhaba ayrıntılıda, sanırım 24 ya da 25te kızımda bunu yaşadım. ikisi 9mm üstüydü, 10 gün sonra tekrar bakıldı. Küçülmüştüler🌺
Peki ikisi aynı mı olmalıymış bende bunu taktım şimdi kafaya ya 😅 aynı olması biraz zor gibi ama vücudumuzda neyimiz simetrik ki

Peki ikisi aynı mı olmalıymış bende bunu taktım şimdi kafaya ya 😅 aynı olması biraz zor gibi ama vücudumuzda neyimiz simetrik ki
Sanmam aynı olması gerektiğini. Bu da 10 gün sonraki sorun yok dediği değerler🙏 yani sizinkinden biri yüksek, ama hamd olsun kızım sağlıklı bir çocuk🙏
Dert etmeyin, Allahın izniyle bir şeyi yoktur evladınızın.

Eklentiler

• 16640321058924991584941939081971.webp
    16640321058924991584941939081971.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 182
Çok geçmiş olsun. Kritik eşikle arasında neredeyse yarı yarıya fark var. Merak etmeyin hiç. Doktorlar bazen önemli bir durum olmasa da en ufak gördükleri şeyi bile söylüyorlar. Çünkü sizi rahatsız etmemek adına söylemedi diyelim ve siz herhangi bir sebeple başka bi doktora gittiniz, ondan öğrendiniz bu durumu. O zaman doktorunuza neden söylemediniz derseniz size verecek cevabı olmaz. Onlar da kendilerini garanti altına alıyor çünkü çok fazla şey yaşıyorlar. Siz içinizi ferah tutun. Sorun olacağını sanmıyorum 💜

Canım inşallah hiç bir sorun cıkmıyacaktır🙏
Bebeğinizi Sağ salim kucağınıza almanızı diliyorum 🤲🤲🙏
Siz fetal dna testi yapmışmıydınız?

Yok canım ventrikül genişliği 6mm. İnternette de 10-12ye kadar normal yazıyor ama doktorum takip isteyince çok tedirgin oldum.
stres yapmayın Allah korktuklarınıza ugratmasın örnegin ben 2li 3lü test yaptırmadımm dogduktan sonra poposunun üzerinde sakral gamze oldugu görüld emar girdi beynşnde boss kistte görüldü. Ben bunu hamileyken ögrenseydim çok üzülücektim oysa önemsiz bir kistmiş. sizde üzülmeyin kanıtlanmış bi durum yok hem. inşallah Sağlıkla kucagınıza alırsınız bebeğinizi

25 haftalık hamileyim ultrasonda beynin bir taraf vertikülü diğerinden büyük çıktı. Sınır10mmymiş benim 6mm. Doktor takip edelim dedi. Başına böyle bir şey gelen var mı?
Canım aynı sorun bende de çıktı detaylı ultrasonda. Biri 7mm diğeri 8mmdi. Nornal değerin altında ama asimetri var dedi radyoloji uzmanı. Doktorunuz bunu kontrol altında tutsun takip etsin dedi. Sonuçları doktoruma gönderdim korkulacak hicbirsey yok dedi. kirmizipatiklikiz kirmizipatiklikiz S SkyAsteR sanırım sizde de aynısı var etiketlemek istedim

Canim şu an çok küçük bence korkma zamanla toparlar ya da ultrasynda yanılma da oluyor kaç tane down sendromlu bile denen cocuklarin normal doğduğunu gördük 🤲 insAllah senin de bebişin in degerlerk normaldir ya da normallesir hiç skma canını Allah'a tevekkül et 🤲🤲🤲

Bildirimi görünce geldim
Taaa 13 yıl önce yaşadıklarım
12 çıkmıştı benim oğlumun da ölçümde
Çok zor zamanlardı
O zaman gittiğim doktorlar Atıl yüksel olabılır isimlerini unutuyorum
Recep has tı galiba
Alkan yıldırım olabılır bir diğeri de yanlış yazmışta olabılırım🙈bu üç doktora gidiyordum
Heyete girmiştim
Doğumdan sonra Burak tatlı vardı ona muayne olmuştu
Bu arada kortosentez ve genetik testlerde yapıldı

Yazarkrn o zamanlarda ki hisleri hatırlayıp üzülüyorum
Çok şükür şimdi çok akıllı ve yakışıklı bir oğlum var🥰🥰
Boşuna üzülerek geçirmeyin hamileliğinizi
Tek çocugum var bidaha düşünmedim
Ama hiç güzel hamilelik geçirmedim içim de ukte dir
Hastanelerde ağlamakla geçti😔
Siz yapmayın bunu kendinize

25 haftalık hamileyim ultrasonda beynin bir taraf vertikülü diğerinden büyük çıktı. Sınır10mmymiş benim 6mm. Doktor takip edelim dedi. Başına böyle bir şey gelen var mı?
Allah şifa versin sag salim saglikla kucağınıza alın ınsallah kötü düşünmeyin dua edin Allahin izniyle saglikla kavuşursunuz insallah 🙏

Canım aynı sorun bende de çıktı detaylı ultrasonda. Biri 7mm diğeri 8mmdi. Nornal değerin altında ama asimetri var dedi radyoloji uzmanı. Doktorunuz bunu kontrol altında tutsun takip etsin dedi. Sonuçları doktoruma gönderdim korkulacak hicbirsey yok dedi. kirmizipatiklikiz kirmizipatiklikiz S SkyAsteR sanırım sizde de aynısı var etiketlemek istedim
Yaa benimde videoda biri 4 diğeri 6 mm ve dr hiç asimetriden falan bahsetmedi her şey güzel dedi. Şu an çok şaşırdım ya ve sinirim bozuldu ☹️

Yaa benimde videoda biri 4 diğeri 6 mm ve dr hiç asimetriden falan bahsetmedi her şey güzel dedi. Şu an çok şaşırdım ya ve sinirim bozuldu ☹️
Ayh hiç bozmayın. benim kızım 4 yaşını geçti, noluyormuş asimetrik olunca, gayet normal kafası😂

Çok çok geçmiş olsun hiç bilgim yok malesef. Şifalar diliyorım

Bundan 4 sene once yigenime boyle bisey soylemislerdi.Kacta ozel doktor gezdirdik sehir sehir en son kayseride bi doktora gittik adam dediki hic bisey yok korkmayin bu cocuk sag saglim dogacak sizde bana sadece dua edeceksiniz dedi.Aman sivi alacaz aman aman sunu bunu yapacaz neler demislerdi.Simdi 4 yasinda sipa ve bin sukur hic birseyi yok

Back
X