- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
- Konu Sahibi bigunmutlaka
Biz esimle evlenirken yani 9 sene once faceleri kapatma karari almistik hani bi sebebi yok ikimizde daha rahat edecegimizi dusunduk derken esim evliligimizin ilk yillarindan itibaren ara sira dile getirdi aciyim diye istemedim o zamanlar..oda israr etmedi
Artik gecen sene cok usteledi arkadas icin degil dedi bunun uye oldugu gruplar var ( bmw ci kendisi) onun clupleri grublari ikinci el araba vs..gruplari filan hep face de var ama uye olmayinca acilmiyo yoksa napcam aciyim dedi actik
Ben KULLANMIYORUM sevmiyorum kendi tercihim..
Konuya geliyim esimle guven problemimiz yok yani bi yanlisini gormedim ama yapim geregi supheci yaklasirim gereksiz ayrintiya cok takilirim
Bugun annem dediki face e sizin fotolarinizi koymus damat ne guzel cikmis dedi bende aa bakiyim dedim annemin faceden baktim fotolara sonra arkadas listesine baktim 160 kisi var hepsi erkek bi bayan var
Ana!dedim bu kim bi bakiyim kadin bizden baska sehirde yasayan bizden 15 yas buyuk bi film produktoru :) ne alaka dedim sayfasina baktim kadinin unlulerle fotolari var ve en son suan sinemalarda olan bi filminin fragmanini paylasmis bizimkide :
En kisa zamanda izlicem gisesi bol olsun yazmis
Bende hemen esimi aradim
Acar acmaz dedimki
Sinemaya gidiyomuşuz ne zaman gidiyiz dedim
O nerden cikti dedi
Dedimki yazmissinya en kisa zamanda izlicem diye dedim :)
Sonra o kadin kim niye ekledin ki dedim
Oda ben eklemedim dedi ben filme yorum yazdim kadin da istek gondermis dedi
E iyide sen tanimadigin kadini niye kabul ediyon diyorum bende o zaman aciyim bi face beni ekleyen adamlari kabul ediyimde gor dedim
Yaa sacmalama acma sen tamam silerim dedi
Ben ŞOK
NIYE ŞOK ?
Kadin sirf filme yorum yazdi diye filmin produktoru esimi niye eklesin
Kadinin 400 arkadasi var herkesi ekliyimu bilemedim
Hadi diyelim ekledi (ki hic aklima yatmadi) esim niye kabul ediyo
Valla hic biseye yoramadim sasirdim yani
Bu arada gecenlerde de youtubede amotor bi sarkici var kendi video ceken onun sesini begenip dinliyodu banada gostermisti baktim bi kac ay once onu eklemis faceden..ona ses etmedim hani herseyi yanlis anliyon sarkici o dedi kotu bi amacla mi ekledim coluklu cocuklu koca kadin filan dedi sonra ben soylenince sildi
Ne ayak bu adam anlamadim ben vallah
Hani baska bi yanlini gormedim bunca sene ama midemde bulandi huzursuz oldum azcik
Artik gecen sene cok usteledi arkadas icin degil dedi bunun uye oldugu gruplar var ( bmw ci kendisi) onun clupleri grublari ikinci el araba vs..gruplari filan hep face de var ama uye olmayinca acilmiyo yoksa napcam aciyim dedi actik
Ben KULLANMIYORUM sevmiyorum kendi tercihim..
Konuya geliyim esimle guven problemimiz yok yani bi yanlisini gormedim ama yapim geregi supheci yaklasirim gereksiz ayrintiya cok takilirim
Bugun annem dediki face e sizin fotolarinizi koymus damat ne guzel cikmis dedi bende aa bakiyim dedim annemin faceden baktim fotolara sonra arkadas listesine baktim 160 kisi var hepsi erkek bi bayan var
Ana!dedim bu kim bi bakiyim kadin bizden baska sehirde yasayan bizden 15 yas buyuk bi film produktoru :) ne alaka dedim sayfasina baktim kadinin unlulerle fotolari var ve en son suan sinemalarda olan bi filminin fragmanini paylasmis bizimkide :
En kisa zamanda izlicem gisesi bol olsun yazmis
Bende hemen esimi aradim
Acar acmaz dedimki
Sinemaya gidiyomuşuz ne zaman gidiyiz dedim
O nerden cikti dedi
Dedimki yazmissinya en kisa zamanda izlicem diye dedim :)
Sonra o kadin kim niye ekledin ki dedim
Oda ben eklemedim dedi ben filme yorum yazdim kadin da istek gondermis dedi
E iyide sen tanimadigin kadini niye kabul ediyon diyorum bende o zaman aciyim bi face beni ekleyen adamlari kabul ediyimde gor dedim
Yaa sacmalama acma sen tamam silerim dedi
Ben ŞOK
NIYE ŞOK ?
Kadin sirf filme yorum yazdi diye filmin produktoru esimi niye eklesin
Kadinin 400 arkadasi var herkesi ekliyimu bilemedim
Hadi diyelim ekledi (ki hic aklima yatmadi) esim niye kabul ediyo
Valla hic biseye yoramadim sasirdim yani
Bu arada gecenlerde de youtubede amotor bi sarkici var kendi video ceken onun sesini begenip dinliyodu banada gostermisti baktim bi kac ay once onu eklemis faceden..ona ses etmedim hani herseyi yanlis anliyon sarkici o dedi kotu bi amacla mi ekledim coluklu cocuklu koca kadin filan dedi sonra ben soylenince sildi
Ne ayak bu adam anlamadim ben vallah
Hani baska bi yanlini gormedim bunca sene ama midemde bulandi huzursuz oldum azcik