beyin yakan bir facebook meselesi

Olay baştan beyin yakıyor zaten. Eve sanki araba alınacak, ya da dükkan açılacak gibi karar almalar, facebook açsam mı açmasam mı vs. Alt tarafı bir sosyal medya uygulaması, bu kadar gözde büyütülünce problem çıkmasa garip.
Ortak kararla açılan hesabın yönetilmesi de ortak olur tabi, hesabın açılmasından sonrasında yaşananlarda anormallik görmedim o yüzden.

Çok büyütmüşsünüz. Hapishane mi orası ev mi? anasının kuzusu, karısının kuçusu adamlar böyle semiriyor işte.

Iyi hos guzel ben abartmisim tamam eyvallah ama usluplarda ayri itici yorum yapmakla yargilamak ayni sey degil demekki kadin boyle yapiyosa vardir sebebi deyip yorum yapmayabilirisniz yada kirici itici olmayan bi yorum yapabilirsiniz
Her konuda tersleyici catar gibi satasir gibi yorumlar olmak zorunda degil ki
Çünkü kadınlarımızın uğraştığı meseleler, dünya algıları, sevgililerine, kocalarına bakış açıları, onlara davranış şekilleri, eşten ziyade ahlak bekçisi ya da eşinin gardiyanı olma çabaları, onu bir kuçu kuçu haline getirmeleri bizi geriyor. Ya da beni geriyor diyeyim kendi adıma konuşayım. Millet olarak daha ulvi şeylerle uğraşmalıymışız izlenimi uyanıyor hemen kafada. Sataşmalar büyük ihtimal o yüzden.

Bu kadar takılacak konular değil... Gereksiz kendinizi eşinizi ve ilişkinizi yıpratıyorsunuz gibi geliyor bana...
Aslında Face kapalı olması eşiniz için en hayırlısıymış...

Eşiniz niyetini bozmuş olsaydı şayet, 1 fake hesap açardı sizin de ruhunuz duymazdı...
Tekrar ediyorum, koca terbiye edilmez, terbiyelisi alınır ki zaten birşey yaptığı da yok adamın..
Ama siz tutumunuzu değiştirmezseniz, bir fake hesap açması kaçınılmaz...

Muhtemelen kadının esinizi eklediği kısmı yalan..

Fakat bu kadar saçma bahanelerle bana hesap sorulsa, baskı yapılsa ben de yalan söylerim.. sırf kafa şişirmeyin diye.. :işsiz:

Back
X