şimdi aklıma bir şey geldi onuda paylaşmak istedim sizlerle ben bu subliminal mesaj işlerine zayıflamak istediğim bir zamanda merak sardım, araştırdım oha dedim bazı şeyleri okuduğumda gördüğümde,
zayıflamak ne alaka diyeceksiniz piyasada sublimanl mesaj vererek zayıflattığını söyleyen bir CD var, CD yi satın almadan önce baya uzun bir süre araştırma yaptım bu konularla ilgili,
CDnin amacı şu beynin normalde duyduğu sesler var birde duymadığı sesler var bilmem kaç birim ses gücünün altındaki sesler bu sesleri CDnin altına gizlemişler zaten bunu bilerek alıyorsunuz CD yi,
paket 2 CDden oluşuyor birisi uykuya dalrken diğeri sabah uykudan kalkınca dinlemek için, nedeni uyduğunuz ilk 30 dkda henüz beyniniz tam uyumamış oluyor ve henüz algılara açık olup insan kulağunın duyamayacağı sesleri duyarmış, CDyi uykuya dalmadan önce takıyorsunuz odadaki cd çalara veya pcye o başlıyor 40 dakikalık bir CD zaten ilk 20 dakikasında falan uyuyosunuz sesler su sesleri doğa sesleri ayrıca telkin olarak bir adamın konuşma seslerinden ibaret, o söz konusu sublinimal sesleri duyamıyorsunuz zaten, içerisinde YEME YEME diye şeyler olduğunu düşünüyorum :))))
sabahki CD yi ise uyanır uyanmaz takıyorsunuz yine ondada benzer şeyler var o 20 dk sürüyor sonrasında gününüze devam ediyorunuz 30 günlük kullanım sonucunca kişinin bilinç altına girerek ne kadar yemek yemesi ne kadar yememesi gerektiğini kişiye aşıladığı ayrıca kişinin CD sonucu daha hareketli bir yaaşama karar vereceğini vaad ediyor CD.
Sonuç 35 günün sonunda 1 gr veremedim

ve sonrasındaki aylardada ayrıca yememde yada hareketlerimde bir değişiklikte olmadı

bendemi bir gariplik var yoksa subliminal mesajlarmı işe yaramıyor varın siz karar verin
ayrıca şunuda not olarak ekleyeyim CD yi yarar göstereceğine inanarak aldım