Beyin yikama ve yönlendirme..

çok ilginç ve ilk defa duydum... bilgisi olanlar daha fazla aydınlatabilir mi?

25.karedenmı bahsedıyorsunuz? konuyu anlamadım ama

Genellikle görsel yayında,insanların bilinçaltına çeşitli zararlı alışkanlıkları inşa etmektir.
Nasıl yönlendirdiklerine şaşmamak elde değil.
Alttan alta mesaj vermek ve beyninize kazımak..
Düşünmesi bile ürkütücü.

bu konuyu bir yıla yakın bir zaman önce öğrendim , inanamadım. sanırım latin bir papazdı ve bas bas bağırıyordu bu tür yayınları çocuklarınızda uzak tutun diye . walt disney in bu amaçla kurulduğunu tüm walt disney çizgi filmlerinde gizli telkin ile çocuklara cinsel figürler empoze edildiğini açıklıyordu. saf ve masum aklımla insanların böyle şeylerle uğraşamayacağını düşünüp inanamamıştım ama araştırdıkça gördüm ki iş oldukça ciddi. Kubilay AKTAŞ'ın gizli telkinle Kur'an terapisini de şimdi öğrendim . en kısa zamanda öğrenmeye çalışacağımm. konuyu okuyunca direk aklıma gelen şey madem bu beyin gizli telkinle olumsuz duygulara açık bir saha neden olumlu duyguları da aynı şekilde algılamasın olmuştu. bu kitap bu cevabı verdi. sanırım iş biraz milleti aşıyor. böyle konularda müslüman bilim adamlarımızın ve yöneticilerimizin uyanık olması şart. müslüman devletler bir birleri ile uğraşacaklarına bilim ve teknik konusunda ilerlemeye adasalar güçlerini eminim ki halk olarak ta her ağa takılan sazan olmaktan bir nebze olsun kurtulabiliriz.

Son düzenleme:
resmen şoktayım burda gördükten sonra nette biraz araştırdım neleri çocuklarımıza izletiyoruz
en basit dedigimiz nevar ki çizgi filim diye izlettigimiz şeyler

sımdı aklıam geldıde
bır tanıdıgım vasıtasıyla bır kısıye ( baya kendı capında adını duyurmus) telkın dosyası yaptırmıstık bana
ben hamıle kalacagıma ınanamıyordum tüp bebektı sansımız azdı yanı psıkolohım benı o yone ıtıyordu daha sonra tlekınlerı sureklı dınledım ben hıc bısey duyamadım bır ney sesınden baska ayrıca o donem akupunktru ve noral terapide gordum
ve ben hamıle kaldım
hamıle kalıncada
tlekınlerı bıraktım bu seferde ben kendıme ragmen nasıl hamıle kaldım vs dedım
evet korkunc
hatat bu sıtedede boyle telkın doysları var gogus buyutlmedede
bunuda bır donem denedım
ve gogusleırm sızlıyor ben sut verdıgım ıcın bunu ayırt edebılıyorum goguslerıme sut doluyormus gıbı hıs oluyor
tabıkı gunde 22 kere dınlemek zararlıvs denıyordu unuttum sımdı epey oldu ama gogus buyultme telkınlerı arasında ama sıetden bırının yaptıgından bahsetmıyorum
cınmı japonmu ne onların yaptıgı telkın doysasından bahsedıyorum bı cok kısıde yapmıs 2-3 cm farklılıklar gozlenmıs ama kalıcı degıl

kaç senedir tartışmalı olan ve maalesef hiç çözüm getirilemeyen bir konu bu..mesleğim gereği bu konuyla ilgili birkaç seminere gittim ve gördüklerim karşısında şok olmuştum.aklınıza gelebilecek her türlü programda var bu mesajlar..inanamayacağınız kadar çok.türk dizilerin de bile var..

engellemenin bir yolu yok..ya tv izlemeyecek internetten uzak duracaksınız ya da bu mesajlara maruz kalacak bilinçaltınız..

bir anne olarak endişeliyim ve çocuklarımı artık hangi tehlikelerden koruyacağımı şaşırdım..tv,internet,yakın ve uzak çevrede ki art niyetli kişiler vb...

bazen düşünüyorum;bu dünyaya çocuk getirmek delilik miydi acaba?baksanıza minicik bedenlerin bilinçaltlarına bile gizli mesajlar yollanıyor..

Cogu yabanci kliplerde bu mesajlar veriliyor. Turkiyedede var maalesef. Gecenlerde acun ilicalinin yetenek sizsiniz programina cikan arefin sirtinda illuminati isaretini gordum. Esime soyledim hemen. Benim en uzuldugum sey Micheal jackson illuminatiye rest cektigi icin yillarca karalandi ve sonunda olduruldu. Ama illuminati bunun haberini bile engelledi. Medyayi ele gecirmisler.

bu yorumu anlayamadım :26:

Ben ve eşimde bir ara bu konu hakında cok belgesel izliyorduk.
hata bu konu hakında hiç haberi olmayan bir cok insan var.

İlimininatie durdurmak dunyayı durdurmak gibi bir şey artık, hedefleri tek bir dünya, Zadece kendi inançlarını yaratmak. , dünyanın en güçlü yaratıkları , sanatcilardan tutun,yatırımcılarından, şirket başkanlarından ve siyasilerden oluşuyor bunlar. Hepside nedense güçleniyor ve cok zenginleşiyor

Onları fark etmek biraz zor, çünkü onları fark eder etmez, yeni şeyler üretiyorlar.

bizim cok iyi tanıdığımız türk bir ünlüde bu gurubun bir üyesi:)) ve daha kimler, kimler..

mesela bir batsın bu dünyayı dinleyin bi:)) gerçi Orhan babamiz zorlanarak söyletirilmiş!

ünlülerin, özellikle erkeklerin giydiği tshirt'lere bir dikat edin örnegi Acun beyin belki iftira atiyorlardir, ama nedense inanırım:))

pekı cocuklardan ne ıstıyorlar
bakıyorum bır cok seyrde
sex yazıyor
3 yasındakı cocuk sex yazısından ne anlasın yada onamı odaklanıuyorlar hanı buyuk olsalar anlıcamda..

ve amacları ne yapmaya calsııyorlar

insanın kişiliği ne zaman şekillenmeye başlar? çocukluk yıllarında değil mi?

işte amaç o yıllara etki etmek..sorgulamayan,düşünmeyen,harekete geçmeyen insanlar yetiştirmek amaç.

dikkat et gençlik dizilerine,gençleri nasıl göteriyorlar? işte bir adım ötesi bu diziler..

ya kadesa dızılere bakarsan
bak ben normalde oldugu ılke yetınen bırıyım ufak seylerden mutlu olurum bı suredır
gossip girl ızlıyorumb u bır ornek
ve kendımı sorgulamaya baslıyorum saıcmı bısey yapayım guzel gıyıneyım daha tarzımı degıstıreyım guzel yasıyayım
falan fılan
acıkcası sımdı yanı bu konuyu okurken aklıam bu dusuncelerım geldı

walt dısney bastan asagı bıtmıs batmıs yanı cok enteresan ya
acıkcası ne amaclıyorlar yaanıı ne yanı ne bırde o bızım cocuklarıız o golgelerdekı sex yazılarınamı bakıyor :26:

bu yorumu anlayamadım :26:

Iiluminatinin meshur isareti var onu gordugum anda diyorum tamm illuminati el atmis olaya. Aref ve acun sik sik kullaniyolar bu isareti. Piramit icinde tek goz.
Micheal jackson bu isareti de illuminatiye hizmet verip reklamini yapmayida reddettigi icin doktorunun verdigi yuksek doz ilacla olduruldu. Bu ortaya cikarildi ama basin sessiz kaldi. Bunu demek istemistim.

Arkadaşlar subluminal mesajları neden direkt İlluminati'ye bağladınız

Subluminal mesajları, sizi bir gruba çekmek, birilerini haklı göstermek için kullanmıyorlar
sadece. Bu bir bağlama tekniği. Sizi bir ürüne, markaya, programa bağlamak için
kullanılan bir taktik. Telkinle pazarlama diyebiliriz. Günlük hayatta sadece tv'de, internette
izlediğimiz görüntüler değil, aldığımız, kullandığımız ürünlerin amblem ve ambalajları da aynı
teknikle belirleniyor. Yani kaçış yok.

Tabi Irak'a radyo yayını ile yapılan telkini buna dahil etmiyorum. Bu reklamvari hareketlerden
farklı değerlendirilecek bir durum.

odun yasken egilir tabiki cocuklarda isin icinde, 1 dollara baktinizmi üzerindeki simgelere onlara ait....... para dünyayi yönetiyor parayi kim yönetiyor sizce hangi güc, neden gizliler diceksiniz banka sahipi gelip vezneye bakiyormu hayir iscileri var herseyi yapiyorlar ona sadece yöneltmek düsüyor, ünlüler süs halka karsi cogu da isin icinde kliplerindeki hareketlerden tutun kiilik kiyafetden herseyde var, siyasetcilerin hepsi onlarin emirinde , erdoganin mesela bir resimi ortaya cikti bilmiyorum türkiye tam gündem olmadi o ortamda ilk `` müslüman`` bunlar rastlandi yada iftira degildi , atatürkden sonra türkiye asla bagimsiz olmadi , interneti kapat tv at peki disardiki hayatdan düzenden nasil kacaksin , sistem oturmuz , hersey ve herkes kontrol altinda, bunun ortaya cikmasinida onlar istedi yoksa asla böyle aciga cikmazdi ve böylede konusulup filmleri olmazdi, tam nezman kuruldugu belli degil ,,,,,cogu zenginlerin ünlülerin siyasetcileerin icinde oldugu daha dogrusu halka ulusmak icin kuklarar sahip olan bir güc ...

Yeniden Doğdum,bunlar bilinçaltına verilen mesajlar..çocuk tabii ki oradaki yazıyı direkt algılamıyor ama hep aynı şeyi görerek bilinçaltı uyarılıyor..

bu bir çok şey de yapılır.örneğin reklamlar da..sadece çocuklara uygulanan bir yöntem değildir.telkin gibi düşün..

biz burada konu itibariyle olumsuz yönlerini konuşuyoruz aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…