Eki Görüntüle 630067 bende bu konuyu çok araştırdım ve ürkütücü bir resim daha... gölge ksımda sübliminal mesaj varmış
Cogu yabanci kliplerde bu mesajlar veriliyor. Turkiyedede var maalesef. Gecenlerde acun ilicalinin yetenek sizsiniz programina cikan arefin sirtinda illuminati isaretini gordum. Esime soyledim hemen. Benim en uzuldugum sey Micheal jackson illuminatiye rest cektigi icin yillarca karalandi ve sonunda olduruldu. Ama illuminati bunun haberini bile engelledi. Medyayi ele gecirmisler.
pekı cocuklardan ne ıstıyorlarBen ve eşimde bir ara bu konu hakında cok belgesel izliyorduk.
hata bu konu hakında hiç haberi olmayan bir cok insan var.
İlimininatie durdurmak dunyayı durdurmak gibi bir şey artık, hedefleri tek bir dünya, Zadece kendi inançlarını yaratmak. , dünyanın en güçlü yaratıkları , sanatcilardan tutun,yatırımcılarından, şirket başkanlarından ve siyasilerden oluşuyor bunlar. Hepside nedense güçleniyor ve cok zenginleşiyor
Onları fark etmek biraz zor, çünkü onları fark eder etmez, yeni şeyler üretiyorlar.
bizim cok iyi tanıdığımız türk bir ünlüde bu gurubun bir üyesi:)) ve daha kimler, kimler..
mesela bir batsın bu dünyayı dinleyin bi:)) gerçi Orhan babamiz zorlanarak söyletirilmiş!
ünlülerin, özellikle erkeklerin giydiği tshirt'lere bir dikat edin örnegi Acun beyinbelki iftira atiyorlardir, ama nedense inanırım:))
Eki Görüntüle 630153
pekı cocuklardan ne ıstıyorlar
bakıyorum bır cok seyrde
sex yazıyor
3 yasındakı cocuk sex yazısından ne anlasın yada onamı odaklanıuyorlar hanı buyuk olsalar anlıcamda..
ve amacları ne yapmaya calsııyorlar
insanın kişiliği ne zaman şekillenmeye başlar? çocukluk yıllarında değil mi?
işte amaç o yıllara etki etmek..sorgulamayan,düşünmeyen,harekete geçmeyen insanlar yetiştirmek amaç.
dikkat et gençlik dizilerine,gençleri nasıl göteriyorlar? işte bir adım ötesi bu diziler..
bu yorumu anlayamadım :26:
Eki Görüntüle 630067 bende bu konuyu çok araştırdım ve ürkütücü bir resim daha... gölge ksımda sübliminal mesaj varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?