Site sadece bir derdim var bölümünden oluşmamaktadır ve konunuz en uygun bölüme taşınmıştır.
Hergün bir derdim var bölümüne en çok okunan bölüm diye birçok konu açılmakta ve bu konular olması gereken bölümlere taşınmaktadır, ki olması gerekende budur çünkü site bir bütündür ve her bölüme sizler tarafından gereken önem verilmelidir.
Lütfen sitemizin her bölümüne değer verin ve konularınızı olması gereken bölümlere açın, emin olun siz buna dikkat ederseniz zaten herkes bilgi içerikli konuları bulup okuyacaktır, ki konunuz yeni olmasına rağmen 28 sayfaya ulaşmış bile, sizce önemli olan sayfaların çoğalması değil, bilgiyle dolu yorumların olması değil mi?
Benim bundan öncede actigim konunun tasindigi oldu.
Ama hicbirine dönüp neden tasindi demedim, demem.
Ama bu konu siradan bir konu degil.
Bizi gectim cocuklarimiz icin cok büyük bir sorun.
Bir derdim var bölümünde kalmasini istememin tek nedeni cok cevap yazilsin mantigimi sizce?
Ben bu kadar kücük degilim Mune!
Egerki konu acmaya, sayfa sayisina yada bu gibi sacma seylere önem verseydim, heergün absürt konular acar herkesi tutsak ederdim actigim basliklarda.
Sizin icin önemli olmayabilir ama benim icin cok önemli gelecek nesil ve cocuklar.
Site icinde kim hangi bölümde isterse o bölümde dolasir.
Insanlarin tercihidir.
Ben o bölüme actim cünkü gercekten büyük bir sorun oldugunu düsünüyorum bu konunun.
Neden tasidiginizi hala belirtmemissiniz yazinizda.
Aceba " sevgilimin boyu benden 1 cm kisa" diye yazilan dertten daha azmi dert sayiliyor bu yapilanlar?
Kaldiki tasidiginizi bildiren bir aciklama bile birakmamissiniz.
Konuyu bulmak icinben ve bircok arkadas yazdigimiz cevaplardan aramak zorunda kaldik.
Ben bu hareketinizin tarafsiz olduguna inanmiyorum Mune?
Sebebi nedir bilmiyorum ama bu hareketiniz konunun o bölüme uymamasi ile ilgili degil.
Yaptiginiz aciklamada mantikli degil.