- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
- Konu Sahibi papatya_sever
bunlar soyulmadan ben delirmeden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunlar soyulmadan ben delirmeden
Evlilik terapistine götürdüm ben bunu zorla 250 tl idi seansı deliriyordu bi saate o kadar paramı vereceğim gitmem diye , komple sülalecek terapi alsak beş bin etmez5 bin miymis büyü bozdurmak vay bee
5 bini veren psikolojik olarak zaten büyü vardı bozuldu moduna girer ki..düzelmezse de 10 binlik büyü yapmıslar de 10 bin daha al.Of be paraya bak
Allah yardımcın olsun.Sende sevgi yok mu?11 yıldır evliyiz iki oğlumuz var görücü evlendik ben 29 o 39 yaşında . Son üç yıldır ciddi sorunlar yaşıyoruz iki defa boşanalım dedim kabul etmiyor anlaşmaz işi yokuşa sürermiş beyfendi neyse bana şiddet uygulayınca rapor alıp karakola şikayet ettim aileler öğrendi aramızdaki sorunları anne evine falan gidince iş büyüdü , şimdi millet aldı eline sazı tutturdu bi büyü varmış bağlamışlar bizim eksik akılı Deli , cahil cühela gibi hocaya 5 bin verip bozdurma derdine düştüler , ben bildiğiniz isyan ediyorum bunlara ama kimse beni duymuyor napacapım ben ya , bunlar soyulmadan ben delirmeden bu evlilikten kurtulma yolu yok mu ? Neden boşanmıyorsun diyecekler olacaktır evin tapusun da problem var onu almasını bekliyorum birde iş bulmam gerekiyor kursa yazıldım kurs bitene kadar idare edeyim biraz birikim yaparsam boşanacağım ? Beklemem doğru mu onu sa bilmiyorım , ailem de arkamda değil sorunlu erkek kardeşlerim var ?
Dolandiriciliktan hapse girmeyeceksek benden hoca olur.nefesim kuvvetlidir.Evlilik terapistine götürdüm ben bunu zorla 250 tl idi seansı deliriyordu bi saate o kadar paramı vereceğim gitmem diye , komple sülalecek terapi alsak beş bin etmezkafayı sıyırmış bunlar , bende şimdi bana büyü yaptırdınız hepinizi tuhaf görüyorum üç harftiler gelmeyin üstüme diye sıyırmış gibi psikolojik şiddet uygulayağım bunlara mantıklı mı
ama özel hoca bulmam gerek parayı kırışçaz sonra
![]()
Bizim ki özel mürekkep taaamm mı2bin 500 e ben bozarım![]()
Ne sevgisinden bahsediyorsunuz anlamadımAllah yardımcın olsun.Sende sevgi yok mu?
Amin , tüketti eski konularımda vardır düştüm beni yerde koydu gitti paspas parçası gibi bende o gün sevmeyi bıraktım kendisiniAllah yardımcın olsun.Sende sevgi yok mu?
Allaha havale et boşverAmin , tüketti eski konularımda vardır düştüm beni yerde koydu gitti paspas parçası gibi bende o gün sevmeyi bıraktım kendisini
Bırak bosver dolandirilsnlar hakkinda hayirlisi olsun11 yıldır evliyiz iki oğlumuz var görücü evlendik ben 29 o 39 yaşında . Son üç yıldır ciddi sorunlar yaşıyoruz iki defa boşanalım dedim kabul etmiyor anlaşmaz işi yokuşa sürermiş beyfendi neyse bana şiddet uygulayınca rapor alıp karakola şikayet ettim aileler öğrendi aramızdaki sorunları anne evine falan gidince iş büyüdü , şimdi millet aldı eline sazı tutturdu bi büyü varmış bağlamışlar bizim eksik akılı Deli , cahil cühela gibi hocaya 5 bin verip bozdurma derdine düştüler , ben bildiğiniz isyan ediyorum bunlara ama kimse beni duymuyor napacapım ben ya , bunlar soyulmadan ben delirmeden bu evlilikten kurtulma yolu yok mu ? Neden boşanmıyorsun diyecekler olacaktır evin tapusun da problem var onu almasını bekliyorum birde iş bulmam gerekiyor kursa yazıldım kurs bitene kadar idare edeyim biraz birikim yaparsam boşanacağım ? Beklemem doğru mu onu sa bilmiyorım , ailem de arkamda değil sorunlu erkek kardeşlerim var ?
Konu içeriği büyü olsaydı üfürürdüm ama konu sahibesi detay olarak vermiş, yani bizim oğluşumuz adeta kanatsız melek ama işte kıskananlar var, onlar ecüş bücüş bir şeyler yaptılar, oğluşumuzu boşama diye kandırma peşindeler, bir yalanı çok söylersen söyleyen de inanır ya koca da inanmış, tövbe estağfurullah, kadın bana 1000 lira ver dese esip gürleyecek adamlar nerelere para akıtıyor, hak ediyor da ama işte konu sahibesine yazık.
11 yıldır evliyiz iki oğlumuz var görücü evlendik ben 29 o 39 yaşında . Son üç yıldır ciddi sorunlar yaşıyoruz iki defa boşanalım dedim kabul etmiyor anlaşmaz işi yokuşa sürermiş beyfendi neyse bana şiddet uygulayınca rapor alıp karakola şikayet ettim aileler öğrendi aramızdaki sorunları anne evine falan gidince iş büyüdü , şimdi millet aldı eline sazı tutturdu bi büyü varmış bağlamışlar bizim eksik akılı Deli , cahil cühela gibi hocaya 5 bin verip bozdurma derdine düştüler , ben bildiğiniz isyan ediyorum bunlara ama kimse beni duymuyor napacapım ben ya , bunlar soyulmadan ben delirmeden bu evlilikten kurtulma yolu yok mu ? Neden boşanmıyorsun diyecekler olacaktır evin tapusun da problem var onu almasını bekliyorum birde iş bulmam gerekiyor kursa yazıldım kurs bitene kadar idare edeyim biraz birikim yaparsam boşanacağım ? Beklemem doğru mu onu sa bilmiyorım , ailem de arkamda değil sorunlu erkek kardeşlerim var ?