Beykoz devlet hastanesi ve yeni doğan ünitesi

mio

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
77
1
286
39
İstanbul
arkadaşlar kontrollerimi tahlillerimi hep bu hastanede hiçbir sıkıntı yaşamadan yaptırdım doktorum da yasın avşardı çok memnunum. hastanede yeni doğan ünitesi olmadığından 37 hafta öncesi doğumu kabul etmiyor zeynep kamile yolluyor. fakat ben 39 haftanın içindeyim. yine de yeni doğan ünitesinin olmaması kafamı karıştırıyor. alternatif düşünmeli miyim. hastanede konustugum bayanlar bebek normalse bunun sorun olmayacagını ama çevremdeki arkadaşlarım ise kesinlikle yenidoğanın olması gerektiğini söylüyorlar. ilk doğumum şimdiye kadar her şeyim normal umarım bundan sonrası da böyle olur.

eğer bebeğinizde sıkıntı yoksa çokta takılmayın derim sırf o yüzden bende çapa da doğum yaptım 37+2 de geldi oğlum ama kilosu vs normal değerlerde olduğu için sıkıntı yaşamadık.

Şuan hastanede yeni doğan yoğun bakım ünitesi var bu bilgiyi paylaşayım. Odaları en fazla 2 kişilik Benim merak ettiğim yakın zamanda doğum yapan birinin hastane ile tecrübesi....

Şuan hastanede yeni doğan yoğun bakım ünitesi var bu bilgiyi paylaşayım. Odaları en fazla 2 kişilik Benim merak ettiğim yakın zamanda doğum yapan birinin hastane ile tecrübesi....

Merhaba konu eski ama siz beykoz devlette mi yaptınız doğumunuzu? memnun kaldınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…