Beylikdüzü Anneli oyun grubu

Besegasi

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
20
10
288
Merhaba,
16 aylık sosyalleşmeyi çok seven bir bebeğim var.Malum kış geliyor, pek çocuklu tanıdığımız da yok. Biraz araştırdım, bu çevrede Tema Kids vb gibi bir kaç anaokulunda 18-24 ay oyun grupları var, ama annesiz. O yüzden Beyaz City'nin içinde bulunan Filii ile görüştüm. Haftada 2 gün Salı ve Cuma 14-16:00 arası anneli olarak kişi başı 250 TL. Bana makul geldi. Benim oğlum buyuk kardeslerle oynamayi daha cok sevdigi icin ay ve yaş sınırlaması yapmadan bir oyun grubu kuralım istiyorum. Katılmak isteyenler yazarsa çok sevinirim.

Merhaba
Beyaz center daki gruba katildinizmi acaba merak ettim
Bende oğlum için (22 aylık) anneli oyun Grubu istiyorum. Henüz bir yerle görüşmedim. Siz ne yaptınız?

Merhaba...hiç cevap gelmemişti ve oyun grubu kuramamistik. fakat bir arkadasim beylikduzunde tanidigi 4 bebekli anneyi birbiriyile tanistirmasi sonucu guzel bir grup kurduk. Arasira filiicafeye gidiyoruz, ara sira evde toplaniyoruz. Ama malum kış olduğu için muhakkak biri hasta oluyor ve buluşamiyoruz. Ve şimdi salgın hastaliklardan korkumuza hicbir yere cikmiyoruz. Ama sanirim baharda oyun parklarinda daha sık gorusecegiz. Dilerseniz özelden facebook ya da whatsupp detaylarimizi paylasabiliriz. Sevgiler..

Back
X